Arama sonuçlarınız

1. AFAROZ

GILERA NEXUS 500 kullanıcıları Buyrun içerİ :)

Nexus 500 kullanıcısıydım fakat nakit sıkıntılarımdan dolayı satmak zorunda kaldım. .Fakat aldıgım motorlarda bindigim motorlarda aynı hazı alamıyorum Verdigi güven durma mesafesi uzaması uzun yolda yormaması az yakması saglamlıgı herşeyiyle özletiyor kendini . . Bilmem diger nex binicileride...
  2. AFAROZ

Acilen yardım. . vespa px 150 alacagım 1991 model Sizce sses normalmi

Motordan tak tak tak die ses gelior fakat yüksek bir şekilde geliyo sizce normalmi. . yani normal ise alıcagım motoru . . Örnegin bu videodaki gibi http://www.dailymotion.com/video/x19ku9q_vespa-px-150-2013-scatalizzata_auto tak tak tak die gazı kesince verdigi sesin biraz daha yüksegini...
  3. AFAROZ

Sizce hangisi tercih edilmeli ve neden ?

Sym GTS 250i Evo ? Yamaha X-City 250 ?
  4. AFAROZ

HONDA PS 150 İ ? YAMAHA X-CİTY250 ? SUZUKİ BURGMAN UH 200 ? SİZCE ?

Yedek parça - servis - kullanmadaki tecrübe Tüm bilgileriniz bizim için altın degerinde . Farklı motor tavsiyelerinide dinlemek isteriz.Bizlerle paylaştıgınız için teşekkürlerr. :bounce: HONDA PS 150İ YAMAHA X-CİTY250 SUZUKİ UH BURGMAN 200
  5. AFAROZ

Yamaha Vmax kullanıcılarının tecrübelerine ve bilgilerine ihtiyacım var buyrun içeri

Vmax almayı düşünüyorum yeni kasa. Ama bu motor hakkında motorun özellikleri dışında herhangi bir bilgi sahibi değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.:pale:

Yeni mesajlar