Arama sonuçlarınız

1. Jokzilla

fitness yapan arkadaşlara weight gainer tarifi. (çok bilenler abiler bakmasın)

Weight Gainer, üretime alınmış gıda takviyesidir ve vücudun hızlı kilo almasında ve doğru kalori ihtiyacında kullanılan bir ek besin maddesidir. Muhteviyatında ortalama %80 karbonhidrat ve %20 Protein barındırmaktadır. Kilo kazanmak ve kalori açığını doğru gıda planlaması ile kapatmak için...
  2. Jokzilla

2014 5-6 nisan Direksiyon sinavindan kalanlar ne zaman tekrar sinava girecek?

Soruyu okudunuz, sınavda sinyali geç kapatmışım gerekçesi ile kaldim, haliyle moralim cok bozuldu arkadaslar, diger sinav tarihini sordum arayacagiz dediler hala arayan soran yok ne zamandir sinav bilen var mi?
  3. Jokzilla

Yamaha Ybr ve Kadırga KD 125

Bu gün iki motorada bindim sesleri performansları neredeyse ayni tabi kalitesini bilmem ama Ybr parçaları uyuyormuş, KD 125 ve Ybr 125 e binenler bilir. KD 125 te titresimde yoktu Cub'ta kinin 10'da 1'ini hissetmedim. bu iki motor arasinda iliski var mi? Bilgisi olan?
  4. Jokzilla

Yarın direksiyon sınavım var ama bi kaç sorun var

Yarin direksiyon uygulama sinavina giricem ama bahar alerjim kudurdu fena grip oldum ateşim 38,5 ve cok pis hapsuruyorum gozlerim akiyor, sinav olacak yerde cicekli bocekli yerler, boyle hapsurmaya devam edersem motordan duserim :) ilacim var ama yarim saat etkili oda kokoin gibi insan icinde...
  5. Jokzilla

motor almak için bankadan kredi alm

Evet abiler sonunda karar verdim, mh drift alicam 3000 tl'ye bayi kredi kartina 9 taksit yapiyor onu odemem zor olur, kredi alip anneannemin uzerine motoru oyle almak istiyorum, daha kolay odenir gibi gozukuyor pek bilgim yok nasil kredi alinir nasil yuruyor bu odeme isleri bilmiyorum, 3000 tl...
  6. Jokzilla

4 zamanlı hava soğutmalı motorlarda şişme durumu?

Konuyu böyle açayım; Kimisi su soğutma dışında bütün motorlar şişer diyor kimisi uzun yolda şişmez düz yolda motora bişey olmaz diyor, kimisi 4 zamanlılarda çok yüksek devirlerde hızlanmazsan dip gaz bile gider diyor, şimdi benim bi arkadaşım var 100-125 lik motorlar 100 - 150 km yol gitmez illa...
  7. Jokzilla

Sınav sonuçlarını internetten kontrol edemiyormuyuz?

Meb'in sitesine giriyorum, 2013 sonuclari var aslinda 8 mart sinavlari bugun aciklanmasi gerekliydi, surucu kursunun sitesinde bir bilgi yok
  8. Jokzilla

Ya sabır acayip sinirliyim bi bakın!

Ya abiler ne yapsam birilerine batıyor söyle açıklayayım; Motor alıcam Ehliyet sınavlarına girdim anneannem küsüyo, sevgilim trip atıyor her gün binme diyor hatta alma diyor babam, cocukmusun sen araba alalim B ehliyet al koca adam oldun arabaya bin diyor, sevgilim surekli annesiyle tanistirmak...
  9. Jokzilla

125/150 cc arası alternatif listem buyrun varsa sizde ekleyin :)

ehliyet'i mi 1 ay icinde aliyorum onun icin bi liste yaptim buyrun bi yorumlayin; Bajaj 125 St Tvs Apache hero Thriller Rks 150 Titanic ( Çinli diye dışlanmak istemiyorum) 125 Mh drift Salcano volf 125 Ybr 125 ( Bu da bi ihtimal 2. el olarak) Cb125e Başka seçenek varsa ekleyebilirsiniz. Bu...
  10. Jokzilla

motosiklette Köpek taşıma.

Evet abiler, benim bir köpeğim var yeni alacagım motorda onuda gezdirmek istiyorum , balığa bağ'a bahçe'ye giderken yanıma Kubatı da almak istiyorum, yan sepet alıp taksam, ruhsata isletmek gerekir mi? Ve kopege kask takmak gerekir mi? Kask olmazsa ceza yazarlar mı? Yan sepet kaç papeldir...
  11. Jokzilla

Gelecek olan Honda hero modelleri belli oldu!

İnternette ki habere göre ; Türkiye'de satışa sunulacak Pleasure, Glamour ve Thriller modellerinin biri scooter diğer ikisi vitesli motosiklet olacak.
  12. Jokzilla

Bajaj satışa çıktı mı ? veya nezaman çıkacak?

Bajajlar satilmaya baslandi mi ? Bi suredir takip edemiyorum, bilgisi olan var mi? Veya nezamn satis basliyacak?
  13. Jokzilla

miras kalan motor ve sorunları. Siz bi bakin

Abilerim, Dedem vefat edince bana Kalan motor hakkinda Sorunlar var. Simdi ruhsati kendi ustume almak istiyorum Ve sigortasi 2011den beri odenmemis 2 yillikta muayene gecikmesi var, Garajda duruyor az bi arizasi var, 2006 model 7.000 bin kmde cok az kullanilmis hor kullanilmamis motor. İlk...
  14. Jokzilla

A2 ehliyet Diploma sorunu

Bugun gidio kayit oldum, Ogrenci karti kabul etmediler diploma dediler, E benim diploma acik liseye kaydolurken okula vermistim diye hatirliyorum evde bulamadim, Kimisi halk egitimdedir oraya birakmissindir dediler herneyse surucu kursunda ki dayi bana okuduguna dair belge gibi birsey dedi tam...
  15. Jokzilla

a2 ehliyeti Resmi fiyat

Bugun A2 Ehliyet ixin surucu kursunu aradim sesi cok hoş iç gıcıklayan bi bağyan telefonu açtı A2 ehliyeti sordum bana dediki 10 subata kadar kayitlar var sinavlar martta dedi. Fiyati sorunca resmi fiyat 750 papel dedi. resmi fiyat ne demek ? sadece kurs ucretimi? yasimida sorduBide odeme...
  16. Jokzilla

Yeni motor almak istiyorum

100 kh yerine baska bi motor almak istiyorum. Aklımda ki öncelik Bajaj discover 125 St veya "gelirse" Hero hunk. 100cc ile 125 cc arasında ki fark hissedilecek kadarmidir aldigima deger mi? biliyorsunuz Cublarla uzun yol yapılmıyor gazı biraz salınca yığılıyorlar. Tvs Apache nasıldır kullanan...
  17. Jokzilla

Dikkatsiz inşaat işçileri

Bu gün dayımdan aldığım ve bi süredir kullandığım 251mz ile eczaneye giderken insaatın önünden geçiyordum, yukarıdan atılan plastik ama oldukça ağır 1 metrelik boru üzerime düştü bi an yalpalamamla Kum öbeğine girmem bir oldu! Motorun rüzgarlığı kırıldı tabi parasını ödediler. Ya atılan bi...
  18. Jokzilla

Bajaj Pulsar 220F

Bajaj Pulsar 220F Specifications : - Engine Type 4-stroke DTS-i air cooled with oil cooler for engine oil. Displacement 220 cc Max. Power 21.04 @ 8500 (Ps @ RPM) Max. Torque 19.12 @ 7000 (Nm @ RPM) Carburetor UCAL UCD 32 Suspension Front Telescopic, 130 mm stroke Rear Triple rated spring, 5 way...
  19. Jokzilla

Ruhsatta yazan tek kişilik

Motosikletimin ruhsatında, "tek kişilik" yani sadece sürücü yazıyor. artçıyla binildiği takdirde trafikte cezası olur mu? motor 100cc Cub
  20. Jokzilla

Ehliyet alırken.

Abiler ben motora ehliyetsiz biniyorum. ama tedirgin tedirgin biniyorum yakinda a2 ehliyet almayi planliyorum rahat rahat gezebilmek için. Kursa yazilmadan once Saglik raporu almak gerekiyormus. Harc vs. yatirdiktan sonra kursa yazilip. Sinavlara giriyoruz. Sorum bundan sonrasi, 1- Kurs ve...

Yeni mesajlar