Arama sonuçlarınız

1. S

Kaza Yapılmayan Motorda Pert Kaydı

Arkadaşlar merhaba.geçen hafta kendime bir fazer aldım.Bugün kasko yaptırmak istediğimde aracın pert kayıtlı olduğunu söylediler.Ancak şöyleki aldığımız kişi tanıdık ve motor uzun süredir trafiğe çıkmıyordu.iki senedir ona ait ve iki ay önce pert kaydı olmuş.Kendisinin haberi olmadığını...
  2. S

Tramigo T22 Gps Takip Sistemi

Merhaba arkadaşlar nette araştırma yaparken böyle bir ürün buldum.Kullanan varmı.Birde Türkiye fiyatını bulamadım.Özellikleri ise şu şekilde; Aracınızın yerini günü her saatinde SMS mesajı ile öğrenin. SMS mesajı ile aracınızın motorunu durdurma, ateşleme algılama ve diğer IO...
  3. S

Ducati monster 620 dark- Kawasaki er6

Arkadaşlar merhaba.150cc yi bırakıp büyük bir motora geçmek istiyorum.Sizce bu iki motor nasıldır.Özellikle başlangıç ve şehir içi için.Kawasaki hakkında kötü yorum pek yok gibi.ama ducati topiclerinin çoğu eski.Yani motorun uzun vade de ne gibi sorunları çıkıp çıkmıycağını bilmiyorum.
  4. S

Yeni Başladım,Lastik Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar.3-4 aylık bir scooter tecrübesinden sonra kendime cbf 150 aldım.1-2 gündür biniyorum ve üzerindeki lastikler çok kötü geldi.Belki havalardan dolayı ama gece saatlerinde birkaç kez tekerlerim kaydı.Hem ön hem arka.Çok şükür düşme yaşamadım ama fazla tecrübem olmadığından bu...

Yeni mesajlar