Arama sonuçlarınız

1. C

regal raptor şanzuman sorunu ve yamaha xs650 motor

arkadaşlar şubat ayı gibi aldığım sıfır regal raptor şanzımandan ses gelmeye başladı 2. vitesten de boşa atıyor... bunu nasıl giderebilirim... ve bir de regal raptoru yamaha xs650 motoru takanları falan gordum internette ne kadar sağlıklı olur? onun yerine 650 V motor şasesi kaldırır mı...
  2. C

Suzuki LS650 Savage

arkadaşlar yaklasık 1 senedir RR-Spider kullanıyorum fakat uzun yolda yorucu olması nedeniyle ls650 almaya karar vermiş gibiyim fakat motorun hem üretimi olmaması hem de modeli yedek parça konusunda kafamı karıştırıyor bilgisi olan yardım edebilir veya bilgilendirir mi?
  3. C

RR Spider 250cc Hypercharger DÜşünceniz?

arkadaşlar acaba bu hypercharger olayında beni bilgilendirebilecek yardım edebilecek birileri varsa yarar-zarar konusunda ne düşünüyorsunuz ben yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım... yaptırayım diye içimden geçiyor sizce nasıl bir şey yaptırsam daha iyi olur fikirleriniz ve düşünceleriniz...
  4. C

haziran 2.haftası okul kapanınca yapmak istediğim rota önerileriniz?

evet arkadaşlar... şimdilik düşüncem olan rota burada fakat sizin önerileriniz ve şimdilik olan yol durumu nedir bilgileriniz ve önerileriniz nedir söyler misiniz? toplamda ortalama 800km yol var... 2-3 veya 3-4 güne yaymayı düşünüyorum maksatım ulaşım değil gezmek bana katılmak isteyen var mı...
  5. C

sıfır motor için ruhsat ve plaka....

dün sıfır regal raptor spyder almıştım fakat daha plakasını alamadım belgeler ve masraflar nedir bilen varsa yardım edebilir mi internette hep 2010-2012 senelerine ait bilgi var 2014 de nedir ne değildir bilemiyorum o yüzden yardımcı olabilecek birileri var mı?
  6. C

aldığım sıfır regal raptor spyder ile Antalya->Burdur yolculuğum ve gözlemlerim

sıfır aldığım için ilk 160km'sini bu yolculukla doldurdum... evet ilk başta titresim ve rahatlıktan bahsetmek istiyorum... elbette bi V motor ile karşılaştırmak saçma olur... diğer çin-kore-macar yapımı motorlara bakış bana gayet rahat geldi tabi arka amotisor olmaması rahatsız edici olmuyor...
  7. C

antalyada hyoaung gv250 aranıyor 1 tanesini buldum fakat kadersizlik oldu

arkadaşlar yarın antalyaya gideceğim 31.01.2014 de o yüzden antalyada sadece 2 ilan bulabildim eğer tanıdıklarınızda varsa yardımcı olursanız cok sevinirim
  8. C

Hyosung GV250 SIFIR

acaba bilgisi olan gv250 nin sıfır üretimi var mı? antalya-burdur-ısparta çevresinde bilginiz varsa satış yapan bayi varsa soyler misiniz?
  9. C

yamaha xv535-hyosung gv250-yamaha xvs250 hangisini önerirsiniz?

kısa bir süre önce spyder 350cc ye kafayı takmıştım fakat V Twin motor rahatlığı ve vibrasyon olayının cok cok az olması ve performans bakımından bu motorlara yöneldim ve bütcem maximum 7.000TL açıkçası sıfır spydere kampanyası varken para yatırmayı içim elvermedi sizce mantıkmı mı değil mi?
  10. C

Regal Raptor Spyder 350cc Artıları ve Eksileri???

arkadaşlar ben aydında öğrenciyim... 3 aydır bu motoru araştırıyorum 2-3 kez deneyimim de oldu fakat sizce artıları ve eksileri nelerdr? (V Motor olmaması dışında) sizden duymak görmek okumak isterim... aldıktan sonra yapmam gerekenler için fikir de verirseniz çok çok daha güzel olur...

Yeni mesajlar