Arama sonuçlarınız

1. barisatmacaa

Garip bir soru olacak ama...

Bugün arkadaşlarla motor mağazalarının önünden geçerken motul yağ gördüm.Adana'da bulamamıştım C4 ve P2 modellerini aldım görmüşken.Yarın sabah Adana'ya uçuşum var tereddüt içinde kaldım.Bu yağları valiz içinde götürebilir miyim ?
  2. barisatmacaa

Arkadaşlar satılık egzoz arıyorum.

Fazladan egzozu olan varmı ? :D Şaka bir yana elinde fazladan veya kullanmadığı satılık egzoz olan var mı arkadaşlar ? Fiyat ve marka konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. Not:Adana içi tercihimdir.
  3. barisatmacaa

YGS 2014

Arkadaşlar Ygs 2014 sınav sonuçları açıklandı bilginize :) Küçük kardeşlerimize şimdiden hayırlı olsun :)
  4. barisatmacaa

Bİlgili abilerim yardım ederse çok memnun olurum

Ev arkadaşımla 1 saatten beri süre gelen ateşli bir tartışmamız var birde sizin yorumlarınızı alalım dedim. Sol şeritten giden bir arabayı motorsiklet sollayabilir mi ? Olası bir kaza anında hangi taraf suçludur ? Hangi suçlarla suçlanır ? Ne tür yaptırımlar uygulanır ?
  5. barisatmacaa

Satılık Fenerbahçe kombinesi olanlar bakabilirler mi ?

Arkadaşlar tercihen kale arkası (migros veya türk telekom farketmez) kombinesini satmak istiyen yada sezon sonuna kadar kiralamayı düşünenlere sesleniyorum.Çık ciddi alıcıyım aynı yerden 2 kombine lazımdır.Çok uçuk fiyat çekmeyecek arkadaşlar haber verirse mutlu olurum.
  6. barisatmacaa

Plakanın yerini değiştirmek

Arkadaşlar motorda plakalık pek hoş durmuyor gibme geliyor.acaba plakalığı söküp plakayıda motorun alt kısmına taksam (oraya ne denildiğini unuttum anladınız ama siz beni ) bi sıkıntı çıkartırlar mı ?
  7. barisatmacaa

Motor takip sistemi

Arkadaşlar daha önce bu araç takip sistemini kullanan varmı ? İşe yarıyor mu cidden ? Maliyeti ortalama ne kadardır ? bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim
  8. barisatmacaa

Motorum en geç 1 saate geliyor

Arkadaşlar bugün sabah itibariyle megelli 250R motorumu aldım.Alarmı ufak tefek ekstralar takılıyor şuan en geç 1 saate burada olur.Bakalım ilerleyen günlerde deneyimlerini yazacağım :)