Arama sonuçlarınız

1. M

KTM'de durumlar ne?

Fuara gidipte KTM standına uğrayan arkadaşlardan bilgi istiyoruz.Hangi modelleri getirmişler,fiyatlar ne durumda? Özellikle rc serisini merak ediyorum...
  2. M

Honda CBR 250 REPSOL

Dumanı üstünde bir bilgi paylaşıyım... CBR 250R Repsol rengi fuarda malesef olmayacakmış. Hemen üzülmeyin ah gelsede şu REPSOL rengi alsam diyenlere güzel haber nisan ayı sonunda satışa sunulacakmış... Kaynak:HONDA TÜRKİYE ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj...
  3. M

Sizede Oluyormu?

Arkadaşlar bi kaç zamandır motosikletten indikten sonra sanki ensemden geriye doğru çekiliyormuş gibi hissediyorum.İnanılmaz rahatsız edici bir duygu.Sadece motosiklet kullandıktan sonra oluyor. Bi örneklede destekleyim; hani koşu bandından indikten sonrada 1-2 dakika süreyle hala koşu bandında...
  4. M

Sava'yı nasıl bilirsiniz?

Herkeslere merhaba... SAVA marka lastik almayı düşünüyorum.Motorumun lastik ebatlarına uygun, aynı desene sahip lastikleri sadece savada buldum... Nasıldır bu sava?Özellikle mc7 modelini kullananların söyleyecekleri önemli.. Şimdiden teşekkürler...
  5. M

Lastik Çıkmazı

Benmim motosikletin lastik ebatları şöyle; Ön: 90-90-18 Arka:110-90-16 Malum motosikletlerin üstünde gelen lastikler berbat ötesi.Değiştirmek istiyorum.Ne alıyım diye sormuyorum çünkü soramıyorum.Şu sebepten; Benim motosikletin arka lastik ebatları genelde ön lastikte kullanılıyor.Firmalar...
  6. M

Bu yıl hangi motorları kullanacağız?

Yeni yıl kimize yenilikler getirecek, kimimize eskinin kıymetini bildirecek.Merak ediyorum bu yıl motorlarını yenilemek isteyenler hangi motoru emekli edip yenisini alıcak? 1. el olabilir 2. el olabilir bu yıl kavuşmak hayali içinde olduğunuz motosiklet hangisi?
  7. M

Benim Hayatım Senin Müşterinin Midesinden Önemli Değil!!!

Bugün ilk kaza tehlikemi atlattım... Trajikomiktir yine bi motosikletliye çarpıyordum. Açgöz patron çekmiş kulağını "Aman ha soğuk pizza götürmüyoruz, götürürseniz parasını sizden keserim" Hay olmasın senin pizzanda sende.Pizza yoluna gidiyorduk lan tosba!!! Motosikletli kurye beyfendi...
  8. M

Ankara kışı için mont önerileriniz?

Malum Ankara'nın kışını bilirsiniz.Genelde 0 derece ve altında bi sıcaklık vardır.Ucuza bir mont aldım sandığımdan daha tırt çıktı. Üstümdemi değilmi belli değil. Gerçekten soğuktan, rüzgardan koruyan, sağdan soldan hava almayan, yağmur geçirmeyen, termal içliği olan, iç katmanları gerektiğinde...
  9. M

Kışlık lastik tavsiyeleriniz?

Lastik ölçüleri şu : Ön, 90 - 90 -18 • Arka 110 - 90 - 16 Bu lastik ebatları başka şekillerde yazılabiliyor mu? Bu ölçülerde kışlık lastik tavsiyeleriniz neler?
  10. M

İlk Motorum Falcon Crown 150

Selamlar.. Motosiklete Falcon Crown 150 ile ilk adımımı attım.İlk motorum olduğundanmıdır nedir bana güzel geldi.Kullanan,kullanmayan,gören,duyan yorumlarınızı eksik etmeyin.. Bu arada motosiklet sürmek inanılmaz zevkli.Motorsuz geçen yıllarıma yanıyorum :)
  11. M

Acil Yardım...

Motosiklete yeni başlıyorum.Commuter tarzı bi makineyle başlamayı düşünüyorum.Aklımda 0 ybr 125 vardı.Forumdan okuduğum yazılar sonunda ybr den yani 0 motosikletle bu işe başlamaktan vazgeçtim.İllaki düşceksin,düşmeden motorcu olunmaz.Denge kurana kadar ufak yana yatırmalar falan olcak,yazık...
  12. M

Motosiklete ilk adımım...

Herkeslere Merhaba... Motosiklet almadan önce korumaları al.Uyduk gittik,aldık.Bundan sonra da aldığım korumaları paylaşıcam. En önemli korumadan başladım AGV K-3 aldım.Kullananların yorumlarını bekliyorum.Boş para vermedik umarım...
  13. M

Yeni Üyeden Selamlar

Ankara'dan Herkeslere Merhaba... Motosiklet arzusunu 25 yaşına kadar bastırmış fakat ömrünün sonuna kadar bastıramayacağını anladığı anda aranıza katılmaya karar vermiş yeni yetme motorcu aday adayıyım.. Klasik sebeplerden (aile,eğitim,toplum algısı) bu yaşıma kadar erteledim bu işi.Kaç...

Yeni mesajlar