Arama sonuçlarınız

1. heineken

2. El Motocross Ekipmanları (sadece acerbis bot kaldı 529 TL değil 200 TL,)

Büyük bir hevesle başladığım Motocross sevdam malesef hiç zaman bulamamam ve valiz taşırken atan bel fıtığım sebebiyle satılıktır. Motorumu sattım geriye bunlar kaldı. Toplam 5 kere araziye çıktım. Üzerlerinde yırtık çizik delik vs yoktur. Heryere yollanır kargo alıcıya ait, isteyene Bostancı...
  2. heineken

Revit 4 mevsim siyah pantalon ihtiyaç fazlası mağazadan %40 daha ucuz 2 kere giyildi

Motora yeni başlayan bir arkadaşım gaza gelip kafasına göre ne var ne yok gidip aldığı malzemeleri satıyor. Resimdeki pantolon sadece eğitim yapılan pistte eğitim boyunca 2 kere giyilmiştir.MEDİUM beden diz popo ve yandan korumaları var, kış için termal içliği var, yırtıksız deliksiz, söküksüz...
  3. heineken

KTM Duke 390 arıyorum !!!

Makul fiyata duke 390 arıyorum (makul derken sıfırına yakın olmayan fiyatlardan bahsediyorum,) nakit alınacak lütfen msj atın 0535 847 60 52 Burak Yavuzer
  4. heineken

2. el motor alırken nelere dikkat etmeliyiz? yardım

arkadaşlar bu hafta enişteme 2. el KTM DUKE 200 alıcaz....ben 2 yıldır motor kullanıyorum km az, ve cross kullanıyorum . Nelere dikkat etmeliyiz ? Siz alırken Başınıza ne gibi aksilikler geldi, tecrübelerinizi paylaşır yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden herkese teşekkürler...
  5. heineken

Lastik yardım lütfen arkadaşlar !!!

Merhaba arkadaşlar, Honda XL200 üm var,2005 model taş gibi makina , herşey 10 numara, sadece lastiklerim 2009'dan kalma :) Lastiklerim yenilemek istiyorum ama olmuyor. Bugün honda bayiine gittim motoru gösterdim motora uygun lastik bulamadılar :pr: nasıl iş anlamadım. Şuan ki lastiklerim...
  6. heineken

Warcraft temalı Moto-Cross denemesi (Amatör işi)

Gençler WOW oynayanlarınız bilir, bi allies bide kudretli HORDE'lar vardır. Bende eskiden Horde dum, o günleri özlüyorum:salut: neyse motorumda 2005 den kalma çıkartmalar vardı, dün bi ozalitçiye gidip 30 tl ye folyoya bazı çıkartmalar bastırdım. Bugün de motorumdaki eski çıkartmaları söküp...
  7. heineken

Motosiklete çıkartma !!! Yardım gençler

Arkadaşlar böyle çıkartmalar nerde nasıl yaptırılır ? İstediğim resimleri ozalitçiye götürsem , neye bastırıcam, ne demem lazım? Kesim işini kendim yapsam yapıştırmayı becerebilirmiyim sizce? Lütfen bilgi ve deneyimlerinizi paylaşın arkadaşlar .... Buarda böyle şeyler türkiyede satsa iyi para...
  8. heineken

Motosiklette yediğiniz en saçma ceza neydi ?

:pr:Motosiklette yediğiniz en saçma ceza neydi arkadaşlar ? :pr: Bide motorla emniyet şeridinden gidince (daha gitmedim) polis ceza kesmiyor galiba. Ben arabadaydım trafikte, bi motor hem polisin hem EDS kameralarının olduğu yerde rahat rahat emniyet şeridinden gitti, bunu çok gördüm, bu yasal...
  9. heineken

Yeni araç aldım 14 aralıkta Türkiye'ye geliyormuş, sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar bu mevzulardan anlamıyorum anlayanlar bi akıl versin lütfen. Yurtdışından bi araba aldım arkadaşlar, araba türkiyede istediğim donanımda yok onunı için özel üretildi Madrid'ten geliyor, yoldaymış . 14 aralıkta geliyor. Öyle ahım şahım bi araç değil yanlış anlaşılmasın. 1560 cc motorlu...
  10. heineken

Aklımın almadığı insanlar... (video +18)

Arkadaşlar ben 30 yaşında evli barklı ,üniversitelerini,okullarını adam gibi okumuş bitirmiş bi adamım. Bunu artistliğine söylemiyorum ama gerçekten aklım almıyor...:silent: Lafım bu alttakileri yapanlara: -Neden motora kasksız biniyorsunuz benim yakışıklı kardeşim,saçın mı bozuluyor ? -Neden...
  11. heineken

Anadolu yakası cross motor malzeme

Arkadaşlar anadolu yakası tercihen kurtköye pendik e yakın cross malzeme satan yer arıyorum. Komple üstbaş koruma vs alıcam. Gidip üstüme başıma deneyip almak istiyorum.Uygun fiyatlı kazık atmayacak nereleri var ? siz nerelerden alıyorsunuz yardım lütfen....:cat:
  12. heineken

Merhabalar

Arkadaşlar merhaba,:mrgreen: Foruma yeni katıldım, hemen motor geçmişimi özetliyorum. Motor sevdam Sciroccom'la trafikte sıkıntıdan otururken sağımdan solumdan sanki hiç trafik yokmuş gibi geçen motorlu arkadaşları görünce ateşlendi. "Ya alırım bi scooter tın tın giderim soldan" dedim. Sonra...

Yeni mesajlar