Arama sonuçlarınız

1. burakragaa

Kaç Gündür Yapamadık. Acil yardım lazım LÜTFEN

Bir problemdir bitmedi gitti. Sente subap ayarları tamam , benzin püskürtme, ateşleme tamam çalışıyor, ama yanma yapmıyor, çalışan motor sadece conta yaktı ve hasar verdi diye taşlama yaptık . 0.30 yazıyordu adamın aletinde ve sonrasında her şey yine eskisi gibi yapıldı ama çalışmıyor ...
  2. burakragaa

Ayna seçimi aradığımı bulamıyorum

İstanbul da bir kaç cross'ta gördum. Bu gidonun altında kalıyor ve ortasına doğru küçük yuvarlak aynalar koltuk altından arkayi görmek mümkün. Kullananlar önerir mi? İki kişi kullanıyorum genelde nasıl bir yol izlenmeli bu durumda? Nereden temin ederim, ne diye geçiyor isimleri ? 10mm...
  3. burakragaa

Okumadan geçme. Ahım sizinle beraber son bulacak kara toprakta

İyi geceler MT üyeleri ... Gecenin şu saatinde sinirden kendimi yiyorum detaylı yazayım dedim ama dayanamıyorum gözlerim dolmaya başlıyor duygulanıyorum. Oğlum'u benden alıp gittiler 21 Temuuz 2014 ' te yaklaşık 2.5 sene oldu ve ben 6 ay öncesinde motorumu buldum. Adamlar o denli bir teşko...
  4. burakragaa

Mondial Xtreme 200 - 2016 - 2000 km. - İSTANBUL ÇOK UYGUN CROSS

• Bakımlar zamanında yapılmıştır. • Ekstra üzerinde çeko zincir bulunmakta 165 tl . • Evraklarında eksik yoktur. 3 aylık motordur. • Torku yerinde yeni başlayanlar için idealdir. • Grenajlarinda çizik yerleri vardır ufaktan. • Gidon da ve ön jantta yamulma mevcuttur. Gidon 65 lira jant...
  5. burakragaa

Çok acil İstanbul telli jant Ustası lazım.

Merhaba herkese konuyla ilgili yazılan yerler var önce ki yıllarda , son zamanlarda bilen eden konum ve ortalama fiyat verebilecek olan var mı ? En kısa zamanda yaptırmam lazım ise başlayacağım . Yakında ki ustaya gittim bana çember al dedi ortalama 70 80 lira ustune 150 lira dedi jant zaten...
  6. burakragaa

Cross Motosiklet seçimi yardımcı olabilir misiniz ..

Merhaba Herkese , Yaklaşık 2 ay önce arkaşla cross'a merak sarıp 2 tane Mondial Xtreme Maxx 200 Aldık. Aldığım ilk gün motoru satacağım diye karar aldım kendi kendime ve yaklaşık bir aydır motoru kullanmıyorum. Alırken hafif arazi orman yolları diye düşündük ama fark ettik ki arkadaşla...
  7. burakragaa

Çalınan Motorumu ispat Edemiyorum. yardım lütfen

Herkese Merhaba. Çalınan motorumu uzun zaman sonra buldum. şase ve motor numarası değiştirilmiş. farklı bir plaka mevcut. sistemde bir problem gözükmüyor ama kasa farkı mevcut ' change ' edilmiş motorumun elimde fotoğrafları olmasına rağmen üniversiteye incelemeye gitti. 10 yakın hasar...
  8. burakragaa

Racing'den Cross'a Giriş. Lütfen Bizi Boş Geçmeyin..

Merhaba herkese, Bir kaç motosiklet arasında kararsız kaldım ve benim geniş ailem sizlerden bir kaç fikir almak istiyorum. :king: Racing tarzı motorum çalındıktan sonra uzun zaman motosiklet alamadım. Şu an tekrar arkadaşımında ısrarları sonucunda 2 tane motosiklet almak istiyoruz. İkisi de...
  9. burakragaa

İST. Şişli çalıntı motor olabilir hatta çalıntı !

Yaklaşık bir saat önce şişli'den çağlayan tarafına giderken rast geldim ters yoldaydım. Arkalarından gitmeye çalışsam da trafik akışından yetişemedim. Takip ettiğim nokta '' çağlayan hürriyet mahallesi '' sine kadar , sokaklar başlayınca ne tarafa gittiklerini tahmin edemedim. hürriyet...
  10. burakragaa

Abicim ben uyuz oldum ama kaşınmıyorum, büyük bir PROBLEM SÖZ KONUSU.

Motorum çalıntıktan sonra plakasız gezen motorlar daha çok dikkatimi çekmeye başladı . Her motor sesine baktığımdan dolayı aklınıza gelebilcek her sese bakıyorum ve gördüklerim içler acısı resmen. Yediden yetmişe derler ya aynı o şekil 50'den 1000'liğe kadar hiç birinde plaka yok ! :silent: --...
  11. burakragaa

Derin yaşadığım duyguları, Sizlerle paylaşmak istedim...

H'ayatın tozlu raflarında kaybolup gidiceğim, Y'ollar bitmedikçe durmak yoktu , doyumsuz hislerim. O'nsuz belki bir hiçtim ve durdum baktım şimdi neyleyim, S'onsuz duyguları yaşatan motorum ve litresi 5 lira olan benzinim. U'tana sıkıla yazıyorum belki ama çeresiz bu dizelerim, N'e yapsam ne...
  12. burakragaa

Motor Freni Merak.

Aniden kompresör freni yapmak bir sıkıntı yapar mı motora ? mesela 2. viteste giderken devrini almış bir şekilde 1 e düşürüp aniden bıraktığımda debriyajı arka kaymaya başlıyor falan zarar verir mi bu motora ? :thumright
  13. burakragaa

İstanbulda Canı Sıkılan Yok Mu ?

Canı sıkılan, kanı kaynayan, güneşin verdiği yetkiye dayanarak gaz açmak isteyenler vardır umuduyla yazıyorum.. :thumleft: Eğer varsa İstanbul'dayım mesajlarını bekliyorum yer fark etmez ama zaman konusu bir an önce :cat: Hayırlı günler forum halkı :king: :) ---------- Mesajlar birleştirildi...
  14. burakragaa

Ölüme Gidiyor .. !

Bir tane servis yapan bir scotter ortalığı birbirine kattı resmen . Hani ben bile utandım kendimden neden mi ? Beşiktaştan levent'e çıkarken anes motor'da durdum bir kaç şey baktım . ( bayağı pahalı geldi ufaktan yürüdüm :cherry: ) Trafiğe çıkmamla yanımda bitmesi bir oldu altında ki 125 cc bir...
  15. burakragaa

6 Ay Ehliyete Güle Güle... :(

Saat 1.30 sıralarında çevirmeye soktular.. Olay şöyle aslında biz arkadaşlarla ufak tefek içtik saat 00.00'da sonra eve gidip dayanamadım motorla gezip turlamak istedim. iki bardak vodka var veya yok içtiiğim. Motor piyangodan çıktı deli falan dürttü galliba diye bi terim vardır ya aynen öyle...
  16. burakragaa

Hyosung 2013 Beyaz-Titanyum Araç Takaslı

Merhaba; Motosikletim 3.630 km'dedir. Ailemin baskısıyla motorumu takas karşılığı veya direk satıp araba alacağım, takas düşünenler için bu konuyu açıyorum. Üstüne para vereceğim.. ulaşmak isteyenler için numaramı buraya bırakıyorum isterseniz özelden'de yazabilirsiniz. Burakhan Duman Cep...
  17. burakragaa

Biraz değişik bir ricam var sizlerden...

Ben M.S.G.S.Ü öğrencisiyim çok fazla boş bir vaktim yok malum havalar soğudu motoruda garaja çektik .. Motosiklet ile ilgili her şeyi öğrenmek istiyorum mekanik anlamda her şeyi demişken kapabildiğim kadarıyla.. Şöyle bir ricam olucak sizlerden boş kaldıgım zamanlar içerisinde kendine yardımcı...
  18. burakragaa

2013 GT250R TAKAS

Herkese iyi akşamlar; Hyosung GT250R 20 Ekim 2013'te aldım şu an 3250 küsür bir km'si mevcut.. Beyaz - Titanyum rengindedir. Motoru büyütmek istiyorum . 600cc racing tarzında motosikletlerle takas düşünüyorum.. 2. periyodik bakımı için takası bekliyorum nedeni ise tertemiz bir motora karşı...
  19. burakragaa

Sadece Tam Bilgiye Sahip Olanlar Yazsın

Herkese Yıllar Sonra Tekrardan Merhaba , Forumun tepkisini biliyorum ve çok ama çok rica ediyorum ki başka topiclerin linklerini veya boş yere caz yapmayın. Neyin nerde olduugnu gayey iyi biliyorum . ---- Hyosung GT250 R ve Honda CBR250 R arasındayım. Arasında dediğim sadece GT'de normal...

Yeni mesajlar