Arama sonuçlarınız

1. zangess

2 Ayda Akü Bitermi?

Merhaba 2 ay önce 12 ye 12 akü aldım. Bir kaç gün önce motor hararet yaptı diye rolantiyi biraz düşürdüm. Ve bugün kısa mesafe dur kalk yaptıktan sonra akü tamamen bşaldı. Bu durumun rolanti ayarını düşürmem ile bir alakası olabilirmi? Motor gaz vermeden soğuk sıcak çalışırdı. Fikirlerinizi...
  2. zangess

Vespa Gt200 L Bir Sorum Var.

Merhabalar. Bir kaç gün önce motor yan ayaklıktayken çalıştırdım. Ben üstünde değilken motor yan yattı ama sürtünmedi. Sol fren kolu biraz yamuldu. Bu olaydan sonra direksiyon fark edilecek şekilde hafifleşti. Boşaldı yani. Bir yamukluk sağa sola çekme yok. Fakat inanılmaz hassaslaştı. Sebebi ne...
  3. zangess

Yardımınıza ihtiyacım var. Motor kendini şarj etmiyor.

Arkadaşlar merhaba. Ateşleme sorunu vs derken akü aldım. bir kaç gün güzeldi.Dün 30 km yol yaptım, dönerken bir yerde durmuştum zor çalıştı,ama marş motoru 1-2 saniye çalışıp kesti.Bekledim bi daha bastım aldı.Mahallede bir markete girdim.Çıktım çalıştıramadım. Akü takviye yapımnca daha gaz...
  4. zangess

12 VOLT 11 AMPERLİK AKÜ YERİNE 12 YE 9 TAKSAM NE OLUR?

HERKESE SELAM. Arkadaşlar motorun üstünde orrijinal, 12 volt 11 amper akü vardı. ama 12 ye 11 bulamadım. 12 ye 9 taksam ne olur?:silent:
  5. zangess

Motor Dün gece yarıya kadar suda kaldı

arkadaslar merhaba. tamircinin bana idareten verdiği honda scooter dün mahalleyi su bastı:) yarıya kadar suda kaldı. sabah çalıştırmaya gittim. egzozdan su çıkıyor ne yapmalıyım?:pale::pale::pale:
  6. zangess

Vespa Gt 200

Arkadaslar merhaba. vespa gt 200 kullanicisiyim. Motoru calistiramiyorum. ilk denemeden sonra 5 dk bekleyip tekrar denedigimde bazen calisiyor bazen calismiyor. ya sabaha calisiyor yada aku takviyesiyle calistiriyorum. sorun akude mi? bujiyi cikarip temizledim. bu sorunu her zaman yapmiyor...

Yeni mesajlar