Arama sonuçlarınız

1. E

Aküye Saf Su Ekleme ?

12V 7A Akümün suyu eksilmiş . Su eklemesi nasıl yapılır ? Çeşitli konulara baktım . Safsu yerine; kaynayıp soğumuş su ,yağmur veya kar suyu konulabilir yorumlarını gördüm. Bunlar ne kadar doğru? Safsu ile birlikte asit ekleme yapmam gerekir mi ? Yardımcı olursanız sevinirim ,şimdiden...
  2. E

Tek teker yapmanın zararları ???

Motorum Mondial 150 MR Vulture. Debriyajla veya debriyajsız yapmada motora ne gibi zararları var? (Genelde 1. vites debriyajsız yapıyorum)
  3. E

12V 7A Akü Önerebilir Misiniz ?

12V 7A uzun ömürlü , kaliteli aküye ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum.
  4. E

Karşı Tarafın Sigortası Parayı Yatırmadı

Yaklaşık 2-3 ay önce kaza yaptım. %100 haklı bulundum ,karşı tarafın sigortasından eksper geldi .Mondial servisinden hasar ne kadar öğrenildi 2.045 tl hasar çıktı.Motoru perte çıkarmadılar bu parayı ödeyeceğiz dediler, hesap numarası alındı.Sisteme girildiğini ve paranın yatmama gibi bi durumu...
  5. E

Bi-Xenon mercek far

Kullandığım Mondial 150 MR VULTURE motoruma Bi-Xenon mercek far uygulamak istiyorum.Nerden temin edebilirim ve nasıl uygularım ? Yardımcı olursanız sevinirim. ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ---------- Lütfen yardımcı olun arkadaşlar:bestmt: