Arama sonuçlarınız

1. B

Siyah CB125 motoru çalınan var mı?

merhaba arkadaşlar. sabah(08:30) mecidiyeköyden çağlayan çıkışına kadar E5'te 2 motorlu yanyana gidiyordu. ikisinin de plakası yoktu. biri cb125 diğeri de off road tipi bir motordu. CB125'in plakalığı vardı off road tipi olanın plakalığı yoktu bile. cb125'i egzoz'tan itiyordu diğeri...
  2. B

Kask Plasti Dip kaplama

Merhaba Forum sakinleri. Ehliyet kursuna yazildigimda motorumu henuz almamistim. ne renk alacagimi da bilmiyordum. PCX garantiydi ama kirmizi mi beyaz mi emin degildim. Neyse gittim bi kask aldim kendime. cok da bilgim yok 150 liraya saglam olduguna inandigim (satici beyani) Shark S600 u...
  3. B

Ziraat Kasko Uygun Fiyat Hk.

Arkadaşlar merhaba, 2 hafta evvel PCX alarak aranıza katıldım. sürekli çalıntı motor haberleri okumak acaba kasko yaptırsam mı dedirtti. Ayrıca plaka ruhsat işlemlerini de kendim yapıyordum. ziraatten sigorta teklifi istemiştim. teklif 1 gün gelmeyince sigortamı AXA'dan yaptırdım 315 TL'ye...
  4. B

Honda PCX arıyorum. ESPli 10 binin altinda beyaz yada kırmızı.

Merhaba arkadaslar. Mart ayina kadar PCX almak istiyorum(yani acelem yok, begendigim uygun fiyatli bulursam direk alirim). ESP'li olmasi, 10 bin km altinda olmasi, bakimlari yetkili serviste yapilmis olmasi ve kozmetik harici kusursuz olmasini istiyorum. karenajda cizikler illaki olur...
  5. B

İstanbuldan bir arkadaşı daha kazandınız. Selamlar

selamlar istanbul bayrampaşadan. iyiden iyiye niyetlendim motorlu 2 tekere. a2'ye yazıldım. şimdiye dek hiç gaz pedalı olan bir 2 tekere binmedim. ama bisikletimi şehirler arası kullandım. işim ve evimin arası 5 km. arabayı çıkarmaya değmez diyerek niyetlendik bir kere. hali hazırda...