Arama sonuçlarınız

1. mehmet_37

ASYA Sorunlarım İÇİN yardım

Merhaba değerli ustalar ve arkadaşlar Kısa ve öz konuşayım lafı uzatmadan Motorumun ön far iç nikel kısımları temizleyim dedim söktüm ve döküldü.nasıl düzeltebilirim mercek farım var üzerinde görüntü olarak kötü duruyor.2.inci sorum motorumun aklınıza gelebilecek elektirik aksamı tesisat ve...
  2. mehmet_37

Motorda tekmeleme Acil usta..

Merhaba ustalar bu forum sayesinde allah razı olsun çoğu sorunumu çözdüm. :) Şimdiki sorunum Motorumun hava fitresi sıkıtılydı çürüşmüş desem yeridir.orjinal hava fitresi bulamadım.performans hava fitresi aldım.Gelelim soruna hava fitresini takmadan evvel dedim karbüratörü temizliyem söktüm...
  3. mehmet_37

Biri yardım etsin..

Merhaba ustalar asya hero 125 motoruma alt sakal aldım 1.inicisini aldım kırıldı.takamadım 2.inciyi aldım onuda kırmak istemiyorum nasıl takabilirim bi foto video beceremedim bi türlü.lütfen biri yardım etsin teşekkürler.herkese
  4. mehmet_37

ASYA 125 HERO ÇALIŞMAMA SORUNU..

Merhaba ustalar motorum yıkadıkdan sonra olsun vb.temizleme evresinde olsun çalışmamazlık yapmadı bilerek heryerine suyu sokardım çalışmasında anlayalım ne oldugunu diye fakat mümkün değil nasıl yıkarsam yıkayayım yinede çalışıyordu.Son 4 aydır motor durduk yere olsun yağmur yadıkdan sonra...
  5. mehmet_37

Lütfen biri yardım etsin Grenaj problemi..!

Merhaba ustalar motorum asya hero 125 kafalık farın oldugu kısımdaki grenaj bağlantı yerleri kırıldı azcık ucundan tutuyor japon yapıştırıcısı kullandım.karbonatla falan olmadı tekrar kırıldı.başka çözüm yolu öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.yenisini alacaktım.330TL fiyat...
  6. mehmet_37

Asya hero 125 km kadran titremesi.....Yardım lütfen

Merhaba sevgili arkadaşlar değerli ustalar.motorum asya hero 125 4 tane km gösterge değiştirdim.3 ay içinde fakat bi türlü olmadı ilk aldığımda motorumu hiç bir sıkıntısı yokdu son 7-8 aydır kilometre kadranında özellikler aşırı titreme var diğer göstergelerde az var km telini sıfır aldım biraz...
  7. mehmet_37

KAYNAK TEMİZLEME --EGSOZT --YARDIM

Arkadaşlar kısa ve öz egsoztma tüple boru arasına çirkin bi görüntü çıktı bu görüntüyü nasıl maximum indirebilirim ve düzeltebilirim bazı yerlede yanıklarda ve krom egsoztum
  8. mehmet_37

Asya Hero 125cc modifiye Gösterge montajı.Yardımlarınızı bekliyorum

Mrblar arkadaşlar CG 125 modeline diye satılan fotoğrafını atıyorum http://img502.yukle.tc/image.php?id=20923468-800x600.JPG Göstergeyi aldım motoruma menim montaj yapmak istiyorum.herseyşine çözüm buldum.tek sıkıntım devir saati elektronik benim orjinalinde ise telli nasıl yapabilirm devir...
  9. mehmet_37

Gösterge sorunu....ASYA

Merhaba ustalarım Asya hero 125cc 2012 model motorum var göstergeler giderken yolda sürekli sapıtıyor misal kilometre 60-70 geliyor sonra kafasına göre 80 geliyor orda ileri geri 60 iniyor 80 birden çıkıyor ben sabit hızda çok süratli değilim fakat saçmalıyor sonra devir saati örnek devir daha...

Yeni mesajlar