Arama sonuçlarınız

1. motosikle+

cbf 150 Fren Değişimi (YARDIM)

Cbf 150 motosikletimin ön ve arka fren balatalarını değiştirmeye karar verdim.Fakat arka kampanayı değiştirdiğimde balata cbf 150'nin olmasına rağmen çapı büyük geliyor.Yani kampananın kapağı kapanmıyor.Balata yerine tam oturmuş vaziyette.Neden böyle oldu.:silent:Bir fikri olan var mı? Ön frende...
  2. motosikle+

KYMCO CK 125

KYMCO CK 125 FİYAT:1.750 TL KM:19.511 TEL:0553 250 1460 ADRES:İST/K.çekmece Model yılı:2007 03/08/2015 tarihine kadar muayenesi vardır.Vergileri ödenmiştir.Borcu yoktur.Büyütmek için satıyorum.Motosikletimden memnunum.Öğrenmek isteyenlere idealdir.Çok az yakar. Üstündeki siperliğin bir büyüğünü...
  3. motosikle+

YBR 125 + CBF 150 SİPERLİK

Dremelle kestim. Ben 2 tane yaptım.Biri kısa, biri uzun.
  4. motosikle+

Motosiklet kendi kendine gaza geliyor:)

Motosikletimin gaz teli koptu.Değiştirdim fakat motoru çalıştırdığımda kendi kendine gaz veriyor.Tel gerginliğini kontrol ettim.Hatta emin olabilmek için teli çıkarıp öyle çalıştırdım.Ama yine aynı.Bir iki kez gaz veriyorum düzelmiyor.Bir ayarı mı bozdum acaba?
  5. motosikle+

Navigasyon Cihazı Çantası Yapımı

Gerekli Malzemeler: *Bel çantası *Cırt cırt *Pvc poşet(Yorgan çantası,geçmeli defter kabı,Nevresim paketi vb. eşyalardan temin edebilirsiniz.) *Yapıştırıcı
  6. motosikle+

Renk değişimi?

Motorum kymco ck 125.Motorun rengi gri ben motorun rengini alttaki motor rengine boyamak isiyorum.İkisi de gri ama biri koyu.Ruhsatta değişime gerek var mı?Varsa ne kadar tutar?Şimdiden teşekkürler.:)
  7. motosikle+

Fiberglass tamir setini İstanbul'da nerede bulabilirim?

Söylediğim set cam elyafi ve polyester kullanılarak grenajlari tamir etmeye yariyor.Bir nevi pilastik yapimi.Acaba daha önce kullanıp da yerini söyleyecek biri var mi? Şimdiden teşekkürler.
  8. motosikle+

DİKKAT Motosiklete tek binmeyelim!

Bu adam ne diyor yaa diye sözleri duyar gibiyim.Ama konuyu okuyunca bana hak vericeğinizi düşünüyorum. Evet gelelim asıl konuya. Motosiklete tek binmemek gerek. Her zaman "YUSUF" arkadaşımızı yanımıza almamız gerek.Yusuf yanındaysa sıkıntı yok.Ama yoksa sıkıntı çok.:) Eee kim bu Yusuf diyenler...
  9. motosikle+

Suzuki maruti veya alto satan var mı?

İstanbul, Kocaeli, Sakarya'da maruti veya alto alınır. 2500 peşin kalanı taksitle ödenecektir.
  10. motosikle+

Suzuki maruti veya alto satan var mı?

İstanbul, Kocaeli, Sakarya'da maruti veya alto alınır. 2500 peşin kalanı taksitle ödenecektir.
  11. motosikle+

Hadi beraber bir motosiklet hikayesi yazalım.

Bir hikaye yazalım hep beraber bakalım nereye gidecek.Şimdi ben hikayeyi başlatıcam siz de devamını getirin.Herkes yazdığının sonunu açık bıraksın ki bir sonraki arkadaşımız devam ettirebilsin.Hadi başlayalım. Her sabah yaptığı gibi o sabah da işe gitmek için saat 07.30 da kalktı.Hiç zaman...
  12. motosikle+

KYMCO CK PULSAR 125 alınır

İstanbul veya Sakarya'da temiz ck pulsar ... ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ---------- Yok mu hiç satan yaa
  13. motosikle+

Acaba??

Sizce MCT 250 mi Yoksa SEYHAN 250 mi?? Yakıt, Kalite, Yedek parça vb. (tip önemli değil) Nedenlerini de yazarsanız sevinirim :) Şimdiden herkese tşk.
  14. motosikle+

Var mı enduro-cross satan?

ASYA AS 200 GY KM:10000 km yi geçmemiş FİYAT:2850 TL :1500 TL peşin kalanı kart ile veya senet ile taksit. VEYA KUBA STR 250 KM:10000 km yi geçmemiş FİYAT:3000 TL: 1500 TL peşin kalanı kart ile veya senet ile taksit. İSTANBUL VE ÇEVRESİ OLABİLİR. Teklifleri bekliyorum tşk.:)
  15. motosikle+

Neden cross motorlarda benzin göstergesi yok ? :(

Bilen veya çözümünü bulan var mı?:silent:
  16. motosikle+

Hangi cross daha iyi? (resimli)

Selam arkadaşlar.İlk motorumu almayı düşünüyorum.Fakat tam karar veremedim.Motoru tamamen ŞEHİRİÇİ kullanıcam. Uzun yolda da kullanmak istiyorum.Bu yüzden biraz hız olsun.Yani ortalama 100 km hızla rahat gidebiliyim. Lastikleri sm lastikle değiştirebilirim o sorun olmaz. Sizce hangisi daha...
  17. motosikle+

İstanbul-Sakarya ?

Öncelikle herkese selamlar.:) Çok araştırdım ama hala kararsızım.Bi yardım ederseniz sevinirim. Boyum 1.84, kilom 92.İstanbul'da oturuyorum, Sakarya'da okuyorum. İSTANBUL-SAKARYA arası gidip gelmek ve şehir içi kullanmak için bir motosiklet arıyorum.(vitesli) Bütçem 1800-2000 tl arası. LÜTFEN...
  18. motosikle+

Başlangıç İçin Cross Tavsiyesi (veya hangisi)?

Öncellikle konuyu yanlış yere açtıysam veya gereksiz bir konu açtıysam herkesten peşin peşin özür dilerim... Boyum 184, kilom 90 ve cross motosiklet almayı düşünüyorum.Biraz araştırma yaptım kendimce ama tereddütte kaldım maalesef. Bütçem sadece 2000 tl daha fazlasını...

Yeni mesajlar