Arama sonuçlarınız

1. mgokhan57

20 Ekim 2023 Saat 17:00' da Bajaj Grubu Fiyatlarına Güncelleme Geliyor

Arkadaşlar herkese hayırlı Cumalar diliyorum. Belki bir çoğumuzun haberi vardır. Kuralkan Genel Müdürü Ekrem ATA bey Facebook hesabından Bajaj Grubuna 20 Ekim 2023 Cuma günü saat 17:00 itibarı ile fiyat güncellemesi geleceğini bildirdi. Bir umut belki aşağı yönde olur diyeceğim ama ihtimal dışı...
  2. mgokhan57

Son zamanların en moda başlığı, motosikletimin satış fiyatı yüksek mi?

Arkadaşlar iyi günler. 2018 mart ayında aldığım motosikletimle artık vedalaşma ve yeni dünyalara açılma zamanımın geldiğini düşünüyorum. Sarı siteye koydum ilanı ve burada sizinle paylaşmak, görüşlerinizi almak istedim. Benzer konu açan arkadaşların konusuna yazacaktım ama, hem dikkat çekmesi...
  3. mgokhan57

2017 Model 2018 Mart Çıkışlı Pulsar 200 NS

Marka: Bajaj Model: Pulsar 200 NS KM: 11000 Renk: Siyah Fiyat: 95.000 TL Açıklama: emiz ve bakımlıdır. 250 km önce yağı değiştirildi . Zincir bakımı 500 km de bir yapılmaktadır. Hasar kaydı yoktur. Haziran 2024 e kadar muayenesi vardır. İlk sahibiyim. Sağ ön sinyal lambasının tırnağı kırık siyah...
  4. mgokhan57

İkinci Eldeki Fahiş Fiyat Gazetevatan.com' da Haber Yapıldı

Arkadaşlar nihayet bir haber sitesi ikinci eldeki fahiş fiyat oyunun sadece arabalarla sınırlı kalmadığını anlayarak ikinci el motosiklette fahiş fiyat sıkıntısını sahibinden.com görselleri ile dile getirdi. Bir adım atılır mı dersiniz bu hususta...
  5. mgokhan57

2020 Motobike Expo ve Coronavirüs

Arkadaşlar bir süredir aklıma takılan bir nokta var. Motorbike expo fuarlarına giden arkadaşlar bilirler, giriş katta Çin'den fuara katılıp satış yapan firmalar ve burada çalışan Çinli insanlar olur. Malum coronavirüsün yayılma hızı ve olasılığı oldukça yüksek. Bu sene fuarda Çin' den gelen...
  6. mgokhan57

Hangi Scorpion Exo?

İyi günler arkadaşlar. Malum motomax ın yaptığı kampanyadan faydalanmak için kask almaya karar verdim. Ellerindeki mevcut modellerden en çok Scorpion Exo kasklar aklıma yattı. Exo 500 ve Exo 410 arasında kaldım. 500 de güneş vizörü mevcut diğer'nde yok. Geri kalan özellikleri aynı gibi...
  7. mgokhan57

Selam tüm motorcu kardeşlerime!

Aranıza katılmak için nihayet cesaretimi topladım. Adım Murat Gökhan Küçükbaş, 33 yaşındayım. Sinop' un Boyabat ilçesinde yaşıyorum ve Devlet Memuruyum. Çocukluğumdan beri motorsikletleri hepo sevmiş ve kullanmak istemişimdir. Ama içime hep kaza yaparsın, kazada kaporta sensin, yetmedi rüzgar...

Yeni mesajlar