Arama sonuçlarınız

1. Grizu

Kymco Dink 200i mi - Honda Pcx mi ?

Arkadaşlar 1 ay kadar önce sıfır bi yamaha super tenere almştım bazılarınız biliyodur ama 1aydır giremiyorum foruma . evet uzun yol motoru aldık ama şehir içinde pratik olsun diye 6-7 bin civarı bide scooter alayım diyorum hangisini önerirsiniz ?
  2. Grizu

Motor sürerken başınıza gizemli bi olay geldi mi ?

Arkadaşlar olur insanlık halidir veya bi sınavdır her neyse yolda giderken veya herhangi bi yolda kalma durumunda gizemli olarak (Hızır aleyhisselam gibi veya ruhani bi güçten şüphelendiğiniz durum :sunny: oldumu ) anlatın dinleyelim ???
  3. Grizu

Arkadaşımla uzun yol yapacağım yardım (motor seçimi) !

Arkadaşlar herkese selam cuma günü super tenere siparişimi vermiştim bilen arkadaşlar var neyse soruma geçeyim arkadaşım (ismi:ibrahim) uzun yollara gideceğim için bana yol arkadaşı olmaya karar verdi ve araştırma yapmış şu iki motor arasında kalmış sizin görüşünüz ne olur öğrenmek istedim...
  4. Grizu

Bmw f 800 gt mi , Yamaha xt 1200 z super tenere mi ?

Herkese selam arkadaşlar . Öncelikle kendimi tanıtayım ; ismim Mesut , yaşım 46 , Eskişehir'de yaşıyorum gelelim soruma :) . Ben aktif olarak 22 yaşımdan 40 yaşıma kadar çeşitli motosikletler kullandım ama 33 yaşımdan 40 yaşıma kadar motosikletimi özellikle uzun yol için kullandım 6 senedir...

Yeni mesajlar