Arama sonuçlarınız

1. zeytinezmesi

Gizli Sakli

Sabah 6:30 sulari. Babamla arabayla konyaya gitmek uzere tren garina gidiyoruz. Dilimin ucuna geliyor gidiyor. ' Baba ben motor kullaniyorum.Ahanda motorum bu. Bak cok dikkatliyim. Korumalarimida takiyorum. Elim ayagim herseyim bu benim. Sonra babam bi sigara yakiyor derken banada uzatiyor.ilk...
  2. zeytinezmesi

ŞAHİN'Cİ ile imtihanım

sözlerime başlamadan önce ŞAHİNCİ kelimesini kullandığıum için şahin, doğan serçe, murat 124 marka otomobilleri adam gibi kullananlara sataşmadığımı belirtmek isterim. motor kullanmaya başladığımdan beri en fazla tacizi eden sürücüler Şahin veya Doğan marka araba kullanan sürücüler olduğundan...
  3. zeytinezmesi

İlk motor kazam :)

saatte 60-65 km hızla gidiyorken bir anlık dalgınlık sonucu kırmızı ışığı geç farkettim ve keşke geçseymişim. durmaya çalıştım. arka frene bastım durmadı o an nedense kendimi durmaya odakladığımdan her iki frenede bayağı asılmışım :) derkeeeeen arkadan başladı sonra hem arka hem ön, motor...
  4. zeytinezmesi

UZUn Yol Tecrübeleriniz

motosikletimle uzun yola çıkmadan önce neler yapmalıyım ve alalı 5 ay oldu ve ben uzun yol yapmak, gezmek istiyorum. bunun için erken mi?
  5. zeytinezmesi

Motorumu Özledim

yaklaşık 3 haftadır motorumdan uzaktayım. E ailemden gizli aldığım için tatillerde memlekete de getiremiyorum. bir an önce bayram gelse bitse de gidip motoruma kavuşsam.öpsem onu sonra fıtı fıtı gezsem konuşsam. Allahım !! tez kavuştur. Anormal bi durummu çözemedim sizde özlüyor musunuz?
  6. zeytinezmesi

Merhabaaa :)

merhaba motor severler. yaklaşık 4.5 aydır sistemli olarak motor kullanıyorum. tecrübe ve önerilere açığım.teşekkürler