Arama sonuçlarınız

1. O

Taksitlendirme sorunum var bilgisi olanınız var mı?

Selamun aleyküm iyi akşamlar öncelikle hepinize, direk konuya gireyim; Daha önce konu açmıştım hatırlayanlarınız vardır mondial xtreme max alacaktım ama bütçemi artırdığım için asıl istediğim motosiklete yönelmek istiyorum. Elimde 6 bin lira nakit para var ve kawasaki ninja 250r almak...
  2. O

Pilot olma hakkında bilgisi olan var mı?

İyi akşamlar herkese, bildiğim kadarıyla bi' üniversitede pilotajlık bölümü okunup olunuyor pilot birde üniversite eğitimini bitirip özel pilotluk okullarıyla pilot olunuyor. Bu ikisi hakkında bilgisi olan var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim, saygılar :)
  3. O

Chip tunning

Chip tunning ile beygir düşürme hakkında görüşleriniz neler? İlla şekil olsun diye 600lük isteyen tecrübesiz kardeşlerimizi bi aydınlatsak mı
  4. O

A2 ehliyetim var B alacağım

Başlıkta belirttiğim gibi a2 ehliyetim var fakat b sınıfı ehliyetim yok. Acaba sadece direksiyon sınavına mı gireceğim yoksa teorik sınavda gerekli mi? Bildiğim kadarıyla b ehliyeti olan a2 alırken sadece direksiyon sınavına giriyor. Bilen arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse çok sevinirim...
  5. O

13-14-15 Eylül Superbike İstabul

Evet sevgili motosiklet sever dostlarım, var mı bu etkinliğe gidecek dostlarımız. Ben maalesef ki kaçırıyorum, umarım fotoğraflarınızı eksik etmezsiniz bizlerden :) Bu arada konusu var mı bilmiyorum biraz bakındım ama bulamadım. Özellikle test ettirdikleri motosikletleri merak etmekteyim :)
  6. O

Kross dişli lastiklerle asfaltta bir sorun yaşar mıyım?

Arkadaşlar merhaba kross bir motosiklet alacağım fakat arazide değilde günlük yaşamımda kullanacağım lastikleri sıkıntı olur mu değiştirmek gerekir mi?
  7. O

Sertifikamı aldım fakat ufak bir fotoğraf problemim var

Ehliyet için 2 tane vesikalık fotoğrafım var ikiside aynı. Bir başka fotoğraf olarak da 2 tane vesikalık buldum (aralarında yıl olarak çok fark yok ) emniyete gitsem böyle farklı fotoğraflarımı kabul eder mi bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim :)
  8. O

Ehliyet hakkında iki türlü sorum var yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar herkese iyi günler, 28 Temmuz Pazar günü yani yarın direksiyon sınavım var. İki şey sormak istiyorum birincisi; sonuçları ne zaman açıklanır. İkincisi; Ehliyetimi elime ne zaman almış olurum bileniniz var mıdır?
  9. O

Yorumlanması gereken bir düşüncem var

Arkadaşlar herkese merhabalar, 17 yaşındayım teorik sınavı geçtim gibi bir şey. Dün de direksiyon dersim vardı ve çok güzel öğrendim ve kavradım işi. Zaten herkes şaşırdı hayatımda ilk defa motora binmeme rağmen neyse. Ben şöyle bir şey düşünüyorum sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum...

Yeni mesajlar