Arama sonuçlarınız

1. M

Kışlık Balaklava Konusu

Sevgili forumdaşlar, Arama yaptım ama tatmin edici bir cevap bulamadım o yüzden kullanıcıları varsa sorayım dedim. Malum kış koşulları artık kışlık mont giymeye başladık ama göğüs bölgemi bir türlü koruyamıyorum ve ciddi sıkıntı yaratan bir konu. Kışlık balaklava alayım diyorum. Seçenekler: 1-...
  2. M

İstanbul Trafiğindeki Plakasız Çakarlı Motorlar Ne Ola ki ?

Arkadaşlar son zamanlarda İstanbul'da özellikle TEM'DE siyah renkli çakarlı ancak plakası olmayan binicisinde siyah vizörlü siyah kaskolan ve polis vb. olduğunu belli edecek bir emare bulunmayan motosikletler görüyorum. Trafikte araçların arasından makaslaya makaslaya uzuyorlar. Ne veya kim...
  3. M

DUKE 690 - 18 YAŞ ?

Başlığa bakıp aldanmayın arkadaşlar. Sahibindene ara ara bakıyorum Duke 690 özel ilgi alanıma giriyor,zaten hepi topu 5-6 aktif ilan oluyor aşağıda ss gördüğünüz ilanı yeni gördüm. Açıklaması başka bir garip. "18 yaşındaki yeğeni kaza yapmış, sadece egzostu eğikmiş" ilan sahibi arkadaş foruma...
  4. M

Sırt+Göğüs Koruma Dechatlon

Arkadaşlar merhaba, geçen Dechatlonda gezinirken aşağıda linkini verdiğim ürünü gördüm. Ben montuma 1621-2 bir sırt koruması alıp taktım hali hazır da ama gögüs korumam yok. Vakti zamanında hem göğüs hem sırt koruması olan bir ürün görmüştüm spidi...
  5. M

Merhabalar

Arkadaşlar merhabalar, ismim Tolga 31 yaşındayım , mimarım, bu forumda olduğuma göre 2 tekere merak sardığımı tahmin etmek zor değil A2 ehliyetimi 1,5 sene önce aldım. B ehliyetim zaten 10 senedir var. Ehliyetim olmasına rağmen ailemin paranoyaya varan tavrı nedeniyle bir türlü motosiklet...