Arama sonuçlarınız

1. M

23.08.14 Beylikdüzü tanışma etkinliği

Merhaba arkadaslar Beylikdüzü-Avcılar-Büyükçekmecede bulunan motorcu kardeslerimiz... Tanısmak sohbet etmek dolasmak adına bir etkinlik düzünliyelim dedik.Katılmak isteyen varsa bana forumdan ulasabilirler . Amac yeni dostluklar kurmak Yer: Beylikdüzü Etkinlik Alanı Tarih:23,08,2014 (CMT)...
  2. M

Beylikdüzü Tayfasıyız :)

http://www.magisto.com/album/video/LSElAk1DQgQzdiMEDmEwCXh Ufak Turlamacalar :)
  3. M

Nostaljik Scooter Kullanıcıları Bi Tanışalım :)

Herkese Selamlar... Motosiklet.net ailesinde bulunan nostaljik scooter kullanıcılarıyla tanısmak,onları yakından tanımak için böyle bir konu açtım Adım Berkay 125 ZNU 2013 Kullanıorum çift renk İstanbul da yasıorum.. :)
  4. M

İlk Göz Ağrımı Takaslıyacağım...

Öncelikle herkese merhaba. motorumu 24/06/2013 tarihinde aldım.motoru sıfır aldım temiz kullandım hiç bir şekilde kaza yapmadım.motorumun hiçbir sıkıntısı yoktur.Gerek görüşünü gerek konforu beni kendine çekti motorumun. 2013 modeldir.1441 km dedir temiz ve az kullandım.sözlüm internette...
  5. M

İstanbul Beylikdüzünde Oturan Varmı ? :)

Arkadaslar istanbul beylikdüzünden katılanlar varmı aramıza acaba ?
  6. M

Merhaba Yol Arkadasları

Merhabalar. İsmim Berkay . 18 Yaşındayım Motorsiklet Tutkunuyum. Aranızda Olmaktan Onur Duyuyorm :) İnşallah Hep Birlikte Güzel Günler Geçiririz :)

Yeni mesajlar