Arama sonuçlarınız

1. L

kavustum

dogum gunumde yenı motorumu en sonunda kavustum 2006 model 2007 cıkıslı sıyah şase gt 650 naked bugune kadar hep 250 cc sınıfında kullanmıstım bu ılk 600 luk sınıfı cok baska bırseymıs lastıklerım mıchelın pılot 2 frenlerım yenı ocagın 12 sınden berı bende tek kelımeyle harıka ıstanbulda...
  2. L

otoban kenarındakı rr

s.a 04 09 2014 tarıhınde sabah 07 ,00 de pendık ve kaynarca arasında onden cok hafıf hasarlı 600 rr vardı rengı kırmızı plaka yoktu calıntı olabırmı kımsenın canı yanmasın
  3. L

hyosung gt 650 naked son sahıbımı ???

s.a arkadaşlar uzun zamandır motor kullanıyorum 40 000 km yaklaştım coğunuda gt 250 naked ile yaptım benim merak ettiğim gt 650 2007 yani enjeksıyonsuz olan model alsak son sahibimi oluruz bütcem en fazla 8 bin tl kafam karıştı şimdiden yorumlarınız için sağolun
  4. L

iyi haftalar (nitrojen)

s.a günaydın lastiklerimize nitrojen bassak sonuçta havadan daha hafif olduğu için bı sıkıntı oluşurmu
  5. L

ayrıtıyı yakalayanlar gulmekten yarıldı zaten

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-rr-delici-makina-satista-163932891/detay hiç kimseyi rencide etmek istemiyorum ama bi resimlere bakın
  6. L

dunku haberler

herkeze selam dun aksam ana haber bultenlerınde kıvanc tatlıtug la carpısan motorcu vardı ve ısyanları oynuyordu ve derdıde ehlıyetsız kasksız gerı kalanları saymıyorum bıle gerek yok 400 tl hemen kaza sırasında sonrada 1100 tl baska yerde verılmıs hala haberlerde sıpıkere cebendekı kagıtları...
  7. L

konya'da korkunç kaza

sozun bıttıgı yer ALLAH RAHMET EYLESİN http://gundem.milliyet.com.tr/konya-da-korkunc-kaza/gundem/detay/1737329/default.htm
  8. L

cbf 150 yenı kasa gelecekmı

S.A 2013 sonuna veya 14 te bı degısıklık olacakmı bılgısı olan varmı ???
  9. L

yok arkadaş

10 000 tl nın ve altı ıcın guzel motor bulmak ne kadar zordur (250 cc nın ustu) bakmadıgım model gırmedıgım sıte kalmadı desem yerıdır nerdeyse. naked tourıng sport tabırı caız ıse mılletın neden 300 cc nın ustune boru gıbı olur dedıgını daha ıyı anlıoyrum
  10. L

30 hp nın uzerı 100 hp nın altı ne olabılır

S.A hyasung gt 250 mopedden sonra nasıl bı motor alınabılır yanı 100 beygırın altı turıng - spor tarzı modelı 2000 bının uzerı olan ılla 600 f veya 110 hp lık makınayamı bakmamız lazım cbf 150 den gt 250 gectım arasında dunyalar fark varmıs sımdıde 60-80 hp cıvarı bısey arıyorum ama fıyat kalıte...
  11. L

gt 250 naked icin performans eksoz istanbul

sahıbınden de bırden cok ılan var ama 250 tl ye kadar hemen hepsı aynı bılgısı olan varsa ???
  12. L

SELAMIN ALEYKUM

forum bolumu cok guzel kalıtelı bılgı ve kalıtelı arkadaslar var sadece kendımı tanıtmak ıstedım ist maltepede oturuyorum gt 250 kullanıyorum bı gezı etkınlıgıne katılmak istiyorum