Arama sonuçlarınız

1. J3ASKAN

Saygı görmek istiyorsan hareketlerine çeki düzen vereceksin

Merhaba Arkadaşlar son zamanlarda çok sık rastladığım bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum kaskı ekipmanı geçtik artık alıştık kendilerini düşünmüyorlar diyoruz acımıyoruz peki motosiklet sürerken cep telefonu ile kısa mesaj gönderip birşeylere bakıp yolda gitmeye çalışmak nedir bunu...
  2. J3ASKAN

Motor Freni ve Debriyaj

Başıma şöyle birşey geldi pulsar200 kullanıcısıyım dik bir yokuştan aşağı iniyorum ama öyle uzun bir yokuş değil.nasıl becerdim bilemiyorum yokuşa başlamadan dönüş yerinde hızım yeterli değildi motor freni ile inerim dedim ama daha motor freni devreye girmeden gaz vermediğim için stop...
  3. J3ASKAN

Hediye çeki isteyen

Reklam olmasın diye buraya yazmıyorum bir motosiklet ürünü mağazasında 250 TL üzeri kullanabileceğiniz 50 TL hediye indirim kuponum mevcut isteyene verebilirim.
  4. J3ASKAN

soft çanta ve branda hk.

Merhaba arkadaşlar araştırdim forumada baktim cepten girdiğim için sıkıntı bulması benim sizden ricam motosikletimi alıyorum pulsar 200 .Çanta ve branda ve kilit ihtiyacım var çanta olarak soft yan çanta veya kuyrukta sosis çanta düşünüyorum sizin tavsiyeleriniz nelerdir yardimci olurmusunuz.
  5. J3ASKAN

Mont kask tamam sırada....

Merhaba Arkadaşlar öncelikle motosikletim yok 1 kaç aya pulsar alacağım siyah renk nasipse önce ekipmanlarımı tamamlıyorum sonra motosiklet için 5 - 6 kredi çekip alacağım. Kaskımı almıştım http://www.revzilla.com/motorcycle/shark-speed-r-carbon-skin-helmet Montumun siparişini dün verdim henüz...
  6. J3ASKAN

Motor satin alirken yardim edebilecek

Selamunaleyküm kardeşlerim kandiliniz mübarek olsun allahim niyetlerinizi dualarinizi kabul eylesin istanbuldayim motosiklet konusunda hiç tecrübem yok 2.el motosiklet almayi düşünüyorum cbr yada hyosung motosiklet satin almaya giderken bana yardimci olabilecek motordan anlayan yada alirken şu...
  7. J3ASKAN

cbr 250 piyasası nedir böyle arkadaslarim

İlanin yayinlanmasindan itibaren 12 saat içinde satilmiş tam alacaktim aradim kaporayi vermişler of cnm çok sikiliyo http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr250r-2012-model-kazasiz-boyasiz-anes-motor-istoc-165720256/detay
  8. J3ASKAN

Of çok kötü ya :(

Çok kötü ya allah rahmet eylesin. http://www.iha.com.tr/istanbulda-korkunc-motosiklet-kazasi-videosu-3423
  9. J3ASKAN

Vizörlü kask seçimi hk.

Merhaba Aramalarımda yakın zamanlarda forumda bu konuyla alakalı bir yazıya rastlamadım sizden ricam güvenlik testlerinden olumlu puan almış,sessiz bluetooth kiti takılabilen uv güneş vizörlü full face maksimum uç noktalarda olmayan(1200tl kadar) kask yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkürler...
  10. J3ASKAN

İngilizcesi olan lütfen yardım.

Merhaba İngilizcesi olan arkadaşlar bir konu hakkında yardımınızı rica edeceğim özelden ulaşabilirmisiniz Teşekkürler
  11. J3ASKAN

Gps takip cihazı getirtmek

Merhaba Aliexpress gps takip cihazı almak istiyorum 75 euro altında alacağım ürün endişem şu getirebilirmiyim gümrükte herhangi bir problem çıkarmı getiren arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Teşekkürler.
  12. J3ASKAN

2014 cbr 250r

Merhaba Honda 2014 cbr250r dizayn teknik olarak değişiklikler hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar.Sizce beklemelimiyim normalde bir motor buldum 2013 3.000 9000tl çok kararsızım kredi çekip hemen alabilirim ama 2014 modeli geldiğindede kredi çekeceğim fazla fazla 3 yıl boyunca sırtım yerden...
  13. J3ASKAN

Motosiklet yardım

Merhaba Arkadaşlar öncelikle honda cbr 125r(yeni kasa) sıfır yada honda cbr 250r 2.el arasındayım benim öyle durumum yok al sat yapmıyacağım yani kredi çekip alabilirim.İstanbul içinde işyerim ile arasında mesafem 5 km falan hafta sonları biraz uzaklaşıcam arasıra birde senede birkaç defa 350...