Arama sonuçlarınız

1. E

Istanbulda elektrik tamircisi

Herkese selam Motorumun fari ayarsiz ve gucsuz, avrupa yakasi veya anadolu yakasi kadikoy civarinda motosikletten anlayan iyi bir elektrik tesisatcisi aramaktayim. Yardimlarinizi bekliyorum
  2. E

Elektrik tamiri

Herkese selam Motorumun fari ayarsiz ve gucsuz, avrupa yakasi veya anadolu yakasi kadikoy civarinda motosikletten anlayan iyi bir elektrik tesisatcisi aramaktayim. Yardimlarinizi bekliyorum
  3. E

Yeni mor almak uzereyim yardım

Merhabalar herkese, Yeni bir motor almak uzere karar verdim ve uzun arastırmalar sonucu aprilia pegasoda karar kıldım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-bakimli-aprilia-pegaso-118950874/detay/ bu motoru bilen var mıdır sahibi siteden midir alınır mı cok problem yasar...
  4. E

Motor tecrubesi yok denecek kadar az olan bir insana scooter veya maxi scooter

Merhabalar, Bu yaz sonuna dogru ehliyetimi almıs olacagım ve bir scooter dusunuyorum. Sene sonu bodruma yerlesecegim ve motoru daha cok orada kullanacagım. Cok degisiklik yapmayı sevmeyen birisiyim o yuzden once kucuk cc sonra buyuk cc falan yapamam bu yuzden rahat ve guzel bir motor alayım en...
  5. E

Herkese merhaba

Herkese merhaba, Adım Emre 35 yasındayım ve simdilik Istanbulda yasıyorum sene sonu gibi bodruma yerlesme durumu var ve bu yuzden bir motor sahibi olmak istiyorum. Su an hazırlık asamasındayım ehliyet ve egitim islerini hallediyorum. Bu konuda bana bu forum cok yardımcı oldu ve artık uye olup...

Yeni mesajlar