Arama sonuçlarınız

1. T

Nedir bu kask fiyatlari?

Arkadaslar durum vahim gercekten. Eli yuzu duzgun, iyi markali kask 2000'den asagi yok! Acaba kasklara falan son zamanlarda ek bi vergi mi geldi?
  2. T

Motosiklet ehliyetinin yurtdisinda gecerliligi

Arkadaslar herkese merhaba. A sinifi ehliyet alicam. Merak ettigim bu ehliyetin yurtdisi gecerliligi var midir? Cunku burda alip orda surme durumum olucak. Ayrica aranizda turk ehliyetini yabanciya cevirenler oldu mu, surec nasildir? Tesekkurler.
  3. T

Motosiklet fuarı bilet dağıtımı

Arkadaşlar geçen sene forum bilet dağıtmıştı. Bu sene de olucak mı acaba, var mı bir bilgi?? Teşekkürler.
  4. T

En yakın ehliyet sınavı

Arkadaşlar en yakın sınav hangi tarihte?? Araba ehliyetim var teorik sınava girmeme gerek yok herhalde?? Bir de bu stajyer olayları falan oldu mu,belli cc altı alamıyor muyuz? Teşekkürler.
  5. T

Kawasaki kötü distribütör elinde yok olup gidecek mi??

Kawasaki bu gidişle piyasadan silinicek:pr: İstanbul'da sadece 2(yazıyla iki) bayisi var. Biri Anadolu yakasında. Yurtdışında tonla bayisi var.Fiyat olarak da çok ufak bi fark var Honda'yla. Burada sosyete motoru olmuş ve fiyatlar euro. Kawasaki istiyorum ama bu kafayla millete zorla Honda...
  6. T

2014 Belediye Seçimleri adaylarının motosikletlerle ilgili vaatleri/projeleri

Seçime 2 hafta kadar bir süre kaldı. Etrafınızda adaylardan bu tarz projeler planlayanlar var mı?? En azından burada paylaşalım. Ufak bi lobi faaliyeti olsun:pl::pl: Malum istekler fazla ama hiç olmazsa 1-2 bişey söyleyen aday varsa ona oy vermek isterim. Oyumuz işe yarasın:cat: ----------...
  7. T

#benzinalma protestosu

Arkadaşlar böyle bi protesto planlanmış. Haftasonu yakıt almayarak ve twitter üyesiyseniz paylaşarak destek verebilirsiniz:cat: Ben yakıt almicam toplu taşıma kullanıcam. Haydi bi destek TT olsun.
  8. T

Eurasia Moto Bike Expo 2014 Fotoğraf Paylaşım Konusu

Arkadaşlar fuar konusunu baltalamamak ve sadece fotoğrafları paylaşmak için bu konuyu açayım dedim. Fuar bugün başladı. Gidenler varsa bizimle paylaşmayı ihmal etmesinler:cat: Ben ya yarın ya da Cumartesi gideceğim. Video da paylaşabilirsiniz. Teşekkürler.
  9. T

SS kaskoları ne alemde??

Yaza doğru SS düşünüyorum arkadaşlar. Fakat kapalı otopark ya da bahçe olmadığı için mecbur kasko yaptırırım diye düşünüyorum. Fiyatlar ne alemde acaba?? Özellikle 600 cc ve üstü olanlar. Çok mu uçuk acaba:pl: Teşekkürler.
  10. T

Cup ve Moped farkı

Arkadaşlar bu iki tip arasında nasıl bi fark var?? Mobilet dediklerimiz moped oluyor galiba. Cup nedir o zaman?? Teşekkürler.
  11. T

Motosikletli kovalamaca içeren filmler

Arkadaşlar aklınıza gelen bu tarz filmler varsa sahneleri de paylaşırsanız güzel olur:cat: Bi paylaşım yapalım:bounce: Ben başlıyorum:cherry:
  12. T

En iyi marka Ducati midir??

Arkadaşlar en iyi markadan kastım motosiklet aleminde en saygı duyulan en büyük marka değeridir. Otomobil dünyasındaki Ferrari'nin motosiklet dünyasındaki karşılığı Ducati midir?? Motorlar pahalı malzemeden, küçük hacim yok, tasarımlar şık...vs. Bu durumda Ducati ile aşık atacak bir marka var...
  13. T

Ehliyetsiz kullanılabilen motorlar

Arkadaşlar bu tarz motorlar ya da scooterlar var mı?? Mesela 50 cc ve üstüne ehliyet gerekiyor ama 49 cc olursa ehliyet lazım oluyor mu?? Teşekkürler.
  14. T

Elektrikli scooter alanlar/kullananlar

Arkadaşlar bu tarz scooter kullananlar var mı aramızda?? Ben birkaç modele baktım Mondial,Asya motor falan. Genelde 6-9 saat arası şarj süresi var ve bununla 40-60 arası gidiyorlar. Acaba akaryakıttan ucuza geliyor mu?? Şarj süreleri biraz uzun ama örneğin gece şarjda bırakılabilirler...
  15. T

Motosiklet motorlarının ömürleri

Arkadaşlar motosikletler ile ilgili çok bilgim yok.Birşeyi merak ediyordum. Otomobil alırken çoğunuz duymuşsunuzdur 100.000 km psikolojik sınırdır. 100.000'den sonra dizel ya da benzinli motor biter diye bir durum asla olmaz ama bu km'den sonra motorlar sıkıntılar çıkarabilir. Motosikletler...
  16. T

Scooter yapımı

Youtube'da gezinirken rastladım. Üretim Çin'de. İyi seyirler.
  17. T

Motosikletli olarak İstanbul trafiğinden memnun musunuz??

Arkadaşlar benim motorum yok ama ilerde düşünüyorum hep hayalimdir. Bir motosikletli olarak İstanbul trafiğinden özellikle araba sürücülerinden,park imkanlarından,yollardan...vs genel olarak memnun musunuz?? Ne gibi sorunlarla karşılaşıyorsunuz?Sizce durum iyiye mi kötüye mi gidiyor? İyi...

Yeni mesajlar