Arama sonuçlarınız

1. onx09

Ege'den Karadeniz'e

Uzun zamandır ciddi anlamda yol yapmaya ihtiyaç duyuyordum. Esnaf olduğum için ve eleman sıkıntısından dolayı işi gücü bırakıp bir türlü çıkamadığım yola bayram tatilini fırsat bilerek hiç düşünmeden atladık motora eşimle çıktım yola Aydın'dan samsun terme'ye kadar durmadan sürdüm. Bir...
  2. onx09

Clash of clans ve motosikletçiler

Arkadaşlar uzun zamandır oynadığım bir oyundu neden sadece motosiklet tutkunlarının bir klani olmasin diye düşünerek bir klan kurdum katılmak isteyen buyursun
  3. onx09

Çicek vektör kask süsleme

Arkadaşlar hanımın kaskina çiçek desenleri yapıştırmak istiyorum bulunduğum şehirde reklamciya internetten indirdiğim bir kaç çiçek resmi goturdum ama bunlar olmaz bunları programda tek tek çizim yapmamız lazım yada internetten vektör olarak hazır indirmen lazım dedi vakti olmadığı için yada...
  4. onx09

Tel jant tubeless çevirme ve lastik tavsiyesi

Arkadaslar iki sorum olacak motorum yamaha dragstar 650 classic malum motorum tel jantli henuz bu motorumla lastik konusunda hic yolda kalmadim ama ic lastik kullanmak istemiyorum tubeless yapmak istiyorum Yabanci ve yerli forumlarda arastirdim ama yeterli bir cevap bulamadim tel janti nasil...
  5. onx09

Ayna kullanmayi bilmiyen bir otomobil surucusu daha..

Bugun oglen saat 12:40 gibi orta seritin sag kismindan suren motosikletli arkadasimizi sollayip daha mesafesini tamamlamadan direksiyonu motorun onune kirarak motosikletli arkadasta otomobilin sag arka kosesinden ufak bir temasla savrulmasina sebep olmus bende tesadufen ordan geciyordum Allahtan...
  6. onx09

Aydın Büyük şehir Belediyesi'nin motor sürücülerine ayıbı

Merhaba arkadaslar konuyu dogru yeremi aciyorum bilmiyorum ama Aydin belediyesinin yillardir yaptigi bir hata gun icersinde refuj sulamasi yapmasi sadece refuj sulansa icim yanmaz ama yollar hep su icersinde bu bir degil iki degil defalarca sikayette bulundum ama kimse beni kaideye almadi hic...

Yeni mesajlar