Arama sonuçlarınız

1. deeJayreLax

BMW motosiklet showroomları nerede?

Merhaba, BMW motosikletlere bakmak istiyorum showroomlarını nerede bulabilirim.
  2. deeJayreLax

Gezi için motor önerisi

Merhaba, ben Cihan. 10 Yıldır motosiklet kullanıyorum. Şu anki motosikletim 600RR. 600RR'ı sadece gazlamak için kullanacağım, ikinci motor olarak sizden bir öneri rica edeceğim. Kadıköy-Beşiktaş taraflarında motosikleti bağlatmamak için egzoz sistemi v.s. kullanmak istemiyorum. İkinci motorumu...
  3. deeJayreLax

Uzun bir süre sonra tekrar aranızdayım

Merhaba, birkaç yıldır foruma girmiyordum. Bir süre sonra tekrar aranıza katıldım. 600RR repsol kullanıcısıyım. 5 yıldır motosiklet bendedir. Facebook profilim; https://www.facebook.com/cihanyildiz93/
  4. deeJayreLax

Beykozdan Selamlar

Merhabalar, ben Cihan. Istanbul Beykozda ikamet ediyorum. İnternet sektörü ile ilgileniyorum. Yaş 21. Bu sezonu 600RR ile açtım. 4 yıldır motosiklet sürüyorum, scooter zamanları sürekli düşüp kalkma oluyordu. Büyük cc geçtikten sonra çok şükür bu durumlar artık yok. Bana göre büyük cc motor daha...
  5. deeJayreLax

Egzoz aldım bir türlü beceremedik

600RR motorum için ebaydan yoshimura rs 5 egzoz aldım. Egzozcu takarız demişti. Motoru zar zor söküp egzozu taktı. Ama istedigim ses yoktu. Kat iptali için tekrar gittim, tekrar söktük, bu sefer katı kesip araya boru kaynattı. Ama motoru toplamadan farkettim ki heryerden kaçırıyor kaynak. Boruyu...
  6. deeJayreLax

Debriyaj kapağı contası nereden bulurum ?

MErhaba, 2006 model 600RR için ebc marka baskı balata aldım. Usta debriyaj kapağı contasıda almamı söyledi işi garantiye almamız için. Bu parçayı nereden temin ederim ? Bu contayı almazsam yap falan kaçırabilir dedi usta. Bu işlemler nasıl yapılır beni birisi bilgilendirirse çok sevinirim.
  7. deeJayreLax

Debriyaj mı ?

Merhaba, 2006 Model 600RR motosikletimde aniden gaz açınca motor yüksek devirlerde boşa sarar gibi oluyor, debriyaj bitti diye düşünüyorum. Bunun başka bir sebebi yoksa eğer. Sizce debriyaj balatasını değiştirsem sorun düzelir mi ? Ya da debriyajım yukarda kavraması için ayar yaptırmıştım...
  8. deeJayreLax

Hava Filtresi Nerede ?

Arkadaşlar, 2006 model 600RR da hava filtresi nerede ? Yeni hava filtresi alacağım ama önce eskisinin durumunu görmem gerekiyor.
  9. deeJayreLax

Vites geçişleri çok kötü

Arkadaşlar 600RR motor var, vites geçişleri çok kötü. Özellikle 1. viteste hızlanıp aniden 2 ye atmaya çalıştığımda çat diye vuruyor. Diğer viteslerde fazla değil ama motoru sıkıp vites atmaya çalışırsam çok ses geliyor. Genel olarak kemikli sizce ne yapmam lazım ? ipone 10w40 yağ koyuyormuş...
  10. deeJayreLax

Ara boru sesi değiştirir mi ?

Merhaba arkadaşlar, ebaydan 600RR motorum için egzoz sipariş verdim. Adama sorduğumda ara borusuz sadece susturucu tüp kargoladığını söyledi. Kendi ara boruna takarsın dedi. Fakat benim ara borum bu egzozun sesini değiştirir mi ? Ara borunun sese etkisi olur mu ? Ara borusu yoksa neden 2005-2006...
  11. deeJayreLax

Çalışma Sorunu

Arkadaşlar 600RR da bazen stop ettikten sonra motoru çalıştıramıyorum. Zenon var aküden olabilir mi ? Bazende 2-3 saniye sonra çalışıyor. Uzun süre marş bastığımda aküde zayıflamaya giden birşeyde olmadı sanki ama değiştirsem sorun düzelir mi ?
  12. deeJayreLax

Markası nedir ?

Merhaba, sattığım motorumdaki ses çok güzeldi. Yeni motor aldım. Eski motorumdaki egzozun markasını bilmiyordum, sizce nedir ?
  13. deeJayreLax

Yağı nasıl azaltırım ?

cbr600rr motorumun yağını değiştirdim bir motorcuda. Yağ seviyesine baktığımda çok yukarıda gözüküyor. Hiç boşluk yok. Yaklaşık 100-200ml yağ boşaltmam lazım bu işlemi nasıl yaparım ?
  14. deeJayreLax

Ebay ile alışveriş

Merhaba, eBay aracılığı lie bir egzoz sipariş ettim. bana verilen tracking numarasını girdiğimde değişik tarihler v.s çıkıyor. Daha önce sipariş veren birisi beni aydınlatabilir mi ? Tracking #:CJ248524532US https://www.usps.com/ Buradan bakıldığında farklı şeyler görülmekte.
  15. deeJayreLax

Egzoz nereden alabilirim ?

Arkadaşlar 2006 model 600RR sahibiyim. Two brothers veya yoshimura egzoz almak istiyorum. Sadece tüp olarak alacağım. Ama bu modele uygun egzoz satan yer bulamadım. Öncelikli olarak two brothers arıyorum. mototas da buldum, aradım, 2006 model için olmadığını söylediler. Nereden bulabilirim egzoz ?
  16. deeJayreLax

600RR egzoz hakkında

Arkadaşlar 2 gün önce eski 600RR ı satıp, başka bir 600R aldım. Eski motorumda egzoz yoktu, orjinale benzeyen şekilde sıradan bir egzoz vardı. Ama ara gaz verince yanık yanık bağırıyordu. Bugün aldığım motorda yoshimura ekzoz var, Benim bildigim bu en iyi egzoz v.s diyorlardı. Ama sesi tiz tiz...
  17. deeJayreLax

Acil Yardım

Arkadaşlar ben yaklaşık 1 ay önce motosiklet aldım. Fakat sigortasını satın aldıktan 1-2 hafta sonra yaptırdım. Şuan motosikletimi satmak istiyorum, geçici ruhsat ile satabilir miyim ? Motoru alalı yaklaşık 25 gün falan olmuştur. Ruhsat şuan kargo işlemlerindeyse elime geçmeden nasıl satış...
  18. deeJayreLax

Motosiklet boyası

Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacak. Mavi honda cbr600rr motosikletim var. Fakat kafa grenajı çok kötü boyanmış. Ayrıca renk tonuda bariz şekilde çok değişik.. Motorun diğer grenaj renkleri ile aynı tonda bir boya nasıl ve nerede yaptırabilirim ? aynı tonu tutturabiller mi ? Ve maliyeti ne...
  19. deeJayreLax

Bu motor alınır mı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-sezona-hazir-kara-simsek-159990478/detay Arkadaşlar ilandaki motorun hasar geçmişi için mesaj attığımda, 2008 tarihinde 7.000 TL lik hasar kaydı var. Kişiyi aradığımda, motoru aldığı kişi kaza yaptığı için grenajları komple değiştirmiş...
  20. deeJayreLax

Sigortasız satış

Arkadaşlar merhaba , ben 3 gün önce bir motosiklet satın aldım. Sigorta yapmadan asıl ruhsatı alamıyoruz. Ben bu motosikleti şuan satılığa çıkarsam, Sigortasız satış yapabilir miyim ? Yani asıl ruhsatı temin etmeden satış yapılabilir mi ?

Yeni mesajlar