Arama sonuçlarınız

1. T

sonunda motorlandım?cam siperlik lazımmmm..!

sonunda motorlandım arkadaşlar benimde 250 lik mondial canavarım oldu artık.yalnız sanırım zamanlama pek iyi sayılmaz ankaranın soğuklarını bilenlere soruyorum,göğsümü delip geçen şu rüzgarı engellemek için bana yol gösterin motorcu kardeşlerim cam siperliği en iyi ve en uygun nerde...
  2. T

para mı?,marka mı?,motor mu?

şuanda aldığım motor dersi ve sürücü kursuna harcadığım birkamyon parayla bütçem birhayli sarsılmış durumda,buna artı olarak mondial çin mi?italyan mı?polemeği kafamın içinde hala dans ediyor,ve kocaman bir artı :queen: ölümcül bir virüs halini alan iki teker tutkusu eklenince bu üçlü beni...
  3. T

Mondial Çinmi?İtalyan mı?

elimde şu anda bu meraka bir süre ara vermeden önce edindiğim bir dergi var motorsiklet dünyası dergisi ekim 2000 sayı:52 aynen şöyle yazıyor geçmişin ünlüsü italyan mondial geri döndü;piege logosuyla yıllar sonra geri dönen mondial 999 cc hacminde 4 zamanlı iki silindirli 136 hp gücünde...
  4. T

kararsızım,parasızım

arkadaşlar mondialmi jinlun mu sorularından birtanede bende var bütçem kısıtlı ve bu benim ilk motorum olucak.iki yerde kötü takıldım.İlk önce-mondial italyan mı yoksa çin mi.araştırmalarım italyan olduğunu gösteriyor fakat çin olduğu çok konuşuluyor,ikincisi jinlunu yakından görücek fırsatım...
  5. T

Acemi Ruh

tüm özgür ruhlara selam ben aranıza henüz sade bir mesajla katılıyorum,umarım ilerde alıcağım jinlun yada mondialle tamamiyle sizden birisi olucam bir motorcu. Beni bu konuda bilgi yağmuruna tutarsanız sevinirim arkadaşlar...

Yeni mesajlar