Arama sonuçlarınız

1. Serkan S

Honda Cbr250R 2014 27000km / Antalya

İlan no: 560016434
  2. Serkan S

Arai Chaser Ped Sorunsalı

Elime az kullanılmış bir Arai Chaser Samurai kask geçecek fakat kafama takılan bir soru var . Yanak pedleri dışında içindeki kafayı kaplayan o büyük ped çıkmıyor sanırım. (?) Ayrıca üstünde bir delik var ilk baktığımda hava kanalı deliği olduğunu düşündüğüm sorduğumda ise kanalın temizleme...
  3. Serkan S

Sosyal Sorumluluk Projesi

Merhabalar, Biz motorcular olarak her birimizin birbirinden duyarlı olduğunu biliyoruz. Çin'de festival için kedi ve köpekler yakılarak, canlı canlı pişirilerek ve boğularak yemek olarak satılacak. Ayın 21 ine kadar 3.000.000 anket sonucu gerekmektedir. Durdurulma imkanı olduğu için hepinizin...
  4. Serkan S

Muhteşem bir Servis ve bilgilendirme içerir

Öncelikle merhaba, Size muhteşem bir servis maceramı daha anlatacağım. Bugün başımdan geçen bir olaydır; Honda Ataberk'i(Antalya) bilenler vardır elbet. Bugün motorumda daha önceden olmayan ve dün sabah baş veren bir ses şikayetiyle servise gittim. Servis yetkilisi motora bindi ve oda farketti...
  5. Serkan S

SATILIK CBR250R 2014 4600KM

merhaba arkadaşlar, motorumu satmak durumundayım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-4600km-honda-cbr250r-2014-216261238/detay/ ilanda herşeyi açıkça yazdım Telefon: 0544 422 2009 Saygılar
  6. Serkan S

vites pedali

Oncelikle merhaba, Dün kucuk bir kaza atlattim giris yasagi olmasina ragmen bulundugum yola ara sokaktan bir kadin atladi. Neyseki maddi hasar, yaralanma vs yok. Tek sorun motorun dusmesinden kaynakli vites pedalj biraz iceri dogru yamuldu. Onu nasil duzeltebilirim bir fikri veya tecrubesi olan...
  7. Serkan S

cbr250 calismama sorunsali

Oncelikle merhaba, Dun aksam yolumda tatli tatli seyir ederken bir markete ugrayip motoru tekrar calistirmaya kalkinca calismadi. Marsa basiyorum viiiik diye bir ses geliyor kadran kendini sifirliyor 2 3 kere ve calismiyor. Biraz kurcalayip sesin akunun oradan geldigini farkettim. Neden olabilir...
  8. Serkan S

Antalya da Honda Servisi

Merhaba arkadaşlar, Antalya da bildiğiniz Ataberk dışında merkeze yakın Honda servisi var mı ? Saygılar Tekeriniz düz bassın
  9. Serkan S

Rodaj'ın yanlış yapılması (Yardım lazım)

Merhaba arkadaşlar, 1500kmde Yeni kasa CBR250R alacağım fakat aklıma takılan birşey var. Eğer Rodajı düzgün yapılmamışsa bunun geri dönüşü var mıdır ? Varsa nasıl yapılabilir ? Saygılar
  10. Serkan S

Tvs Apache 150 Hyper Edge 4000km'de

motorum satılıktır gerekli açıklama ilanda mevcuttur Sahibinden ilan no: 202590559 Direk link: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-2013model-temiz-yesil-apache-aciliyetten-son-fiyat-202590559/detay
  11. Serkan S

250cc kararsızlığı

Merhaba tekerdaşlar, Yaklaşık 35.000 km lik 125 - 150cc macerami bir ust seviyeye tasıyıp 250cc ye gecmeye karar verdim. Ama tabiki herkes gibi benimde aklim karisik yorumlariniza ve tavsiyelerinize ihtiyacim var. 1)Cbr250r bir dusuncem. Satarken sorun cekmem servis ve yedek parca agi...
  12. Serkan S

Motorum çalışmıyor

Merhabalar, 10 gündür motorum evin içindeydi kullanmadım şuan marş veriyorum fakat marş almıyor. ayak marşını denemedim bir kere daha olmuştu ayak marşıyla çalıştırmıştım bi daha böyle bir sorun yaşamadım. sorun ne olabilir Tekeriniz düz bassın
  13. Serkan S

Antalya'da trafiğe kapalı boş alan

Arkadaşlar antalya da bildiginiz trafiğe kapali bir yer var mi ? Surusumde gelistirmem gereken birkac sey var ayni zamanda stoppie falan calisabilecegim bir yer Saygilar; Tekeriniz düz bassın
  14. Serkan S

Satılık 2013 model TVS APACHE 150 Hyper Edge

Motorum satiliktir gerekli detaylar sahibindendeki ilanda yazili Ilan no:189786834 sahibinden.com/189786834
  15. Serkan S

Nasıl bir memlekette yaşıyoruz ?!

Merhaba dostlar, Başlık biraz sert oldu ama artık doldum taştım 2 gece önce saat 1 sularında Antalya Şehir merkezinden eski oto sanayi istikametine giderken küçük bir "KAZA" atlattık kız arkadaşımla. Bilen bilir eski sanayinin arka yolunda tam virajın bitiminde LukOil var. Virajdan çıkarken...
  16. Serkan S

Antalya'da Servis,Usta Tavsiyeleriniz

Merhaba dostlar, Bazı sebeplerden artık Antalya'da ikamet ediyorum. Memnun kaldığınız, tavsiye edebileceğiniz usta,servisler var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim
  17. Serkan S

Saçma sapan HGS cezası

Merhaba dostlar, Bugün ceza falan yemişmiyim etmişmiyim diye bir bakayım dedim birde ne göreyim hgs den 2 kere ceza yemişim. İstanbulda bulunmadığım tarihlerde (güya) köprüden geçmişim ve toplamda 330 lira ceza yemişim bu ne saçmalıktır ? Ne yapabilirim yok mudur bunun bir hal çaresi bilenler...
  18. Serkan S

Bu ne şanssızlıktır yahu

Merhaba arkadaşlar, Honda sürüş eğitimlerinde bulundum daha önceden de motor tecrübem vardı ve Bugün sabah saat 11 de ilk motorumu TVS Apache 150 2013 aldım güzelce geziyordum çok mutlu ve heyecanlıydım baya bir turladım gezdim dolaştım akşam saat 7 sularında evden çıktım arkadaşımın yanına...
  19. Serkan S

Kadıköy İlçe Emniyet E-randevu

Arkadaşlar forumda ve birkaç yerde çoğu kişinin e-randevu konusunda sıkıntı yaşadığını gördüm Kadıköy İlçesiyle ilgili bilgi verebilirim yaklaşık 4-5 kere e-randevuyla halledilmesi gereken işlerim oldu Kadıköy de. Kadıköy İlçe de sitede yazıldığı gibi sabah 9 da açılmıyor ya öğlen 3-4 yada akşam...
  20. Serkan S

CBF 150 mi ? YBR 125 mi ?

Arkadaşlar soru açık ve net ilk motorumu alacağım az çok deneyimim var ikisi arasında kararsız kaldım önceki açtığım konuya da pek rağbet olmadığı için hepinizin yardım ve görüşlerinizi bekliyorum. Not: Hangi motor olursa olsun 0 alacağım. Saygılar, İyi forumlar,güzel sürüşler

Yeni mesajlar