Arama sonuçlarınız

1. İ

Sürücü Kursları Saçmalıkları

Bugün A2 ehliyet almak için kursları dolaştım.3 tane kurs 'biz sadece motosiklet sürmeyi bilenlere ehliyet veriyoruz,motosiklet eğitimi vermiyoruz ama isterseniz usta hocamızdan özel kurs alabiıirsiniz' dediler.Sadece birisi '2 gün eğitim veriyoruz' dedi.Hem para veriyoruz hemde eğitim...
  2. İ

Ehliyet ve Kan grubu (acil)

A2 ehliyete başvuru yapacağım ama kimliğimde kan grubum yazmıyor.Ehliyette kan grubu yazması mecburimi?Ne yapmam gerekiyor bu konuda? :pale: :pr:
  3. İ

Polis Çevirmesi

Polis cevirme yaptigi zaman ust aramasida yapabilirmi? Veya topcase'imiz sirt cantamiz vs. Bunlarida arama sansi var mi?
  4. İ

Motosiklet sol şeridi kullanamaz

Devamlı youtube'da facebook'ta motosiklet kazaları ile ilgili yapılan şöyle bir yorum var "e motorcu suçlu,motosikletin sol şeritte ne işi var" Bunun yasal olarak bir dayanağı bir yasası varmıdır yoksa bu halkın cahilligimi?
  5. İ

Ehliyet konusundaki haksızlık

Normalde önümüzdeki nisan ayından sonra a2 alabiliyorum.Peki yeni yasa ocak ayında çıkarsa a1 ehliyet alıp 2 yıl bekleyip 19 yaşında mı a2 alabiliyorum? :pr:
  6. İ

Honda fake hesap açıp forumlarda dolanıyor

Forumlardaki konulara bakıyorum adam soruyo ''ktm duke 200 mü alayım suzuki inazuma mı'' hemen birileri çıkıyor cbr 250 al.Bi diğeri soruyo ''tvs apache mi alayım pulsar discovery mi?'' hemen biri çıkıyor cbf 150 al.Nerdeyse her konuda honda var.Sanırım honda parayla adam tutmuş forumları...
  7. İ

Motosikletler gerçekten 299 km/h yaparmı?

Dün akşam top gear'ı izledim.lamborghini'nin son modellerinden ve ona benzer bir arabayı süper bir hız pistinde ve süper astfalta denediler.300 km/h'ye geldiklerinde arabanın önünün yavaş yavaş zıpladığını söylediler.Hızı ölçtükleri çok profosyenel bir cihaz.Acaba bu kadar milyon dolarlık...
  8. İ

Gençlere imkan verilmeli

Ben dahil olmak üzere motosiklet yarışcısı olmak,pistlerde yarışmak isteyen ama yaşı küçük olan onlarca genç var.Kiminin maddi durumu iyi motosiklet alıp sokaklarda sürüyo kimi benim gibi motosiklet sürme şansı hiç olmuyo.Türkiyede gençleri yetiştirecek yarış okulu tarzında bir kurum yokmudur? :pr:
  9. İ

Bisikletle virajda diz değdirme

Bisikletle virajları dönerken motosikletteki gibi bisikleti yatırabilirmiyiz?Motosiklete geçmeden önce antreman olması için.
  10. İ

Mobileti mini chopper'a çevirme

Mini bir chopper yapıp mobilet motoru taksak,mobiletin plakasını ona takabilrmiyiz.Çünkü el yapımı motosikletler ruhsat alamıyor diye duydum. :pr:
  11. İ

Racing motosikletle bisiklet taşıma

Racing motosikletle küçük çocuk bisikleti taşınırmı?Kısa mesafe için.Deneyen varmı?
  12. İ

Uygun ehliyet bulundurmama cezası

A1 ehliyetiyle 50 cc üstü motorsiklet kullanmanın cezası nedir?Araştırdım ama net bir bilgi bulamadım
  13. İ

50 cc scooter önerisi

Öncelikle herkesin gelecek kurban bayramını kutlarım.Yeni yasa yürürlüğe girerse a1 ehliyetimle beraber 50 cc scooter almak istiyorum.Bana ucuz bir scooter önerirmisiniz?