Arama sonuçlarınız

1. fthylmz49

Sony HDR as 100v için yardım?

Arkadaşlar merhaba, http://www.amazon.com/Sony-HDR-AS100V-Definition-Action-Camera/dp/B00LMMBKHW/ref=sr_1_45?ie=UTF8&qid=1409215848&sr=8-45&keywords=sony+hdr-as100v Bi arkadaşım ekim başında abd den geliyor ve gelirken bu ürünü almayı düşünüyorum. Tavsiyesi olan arkadaş var mı? Şu ürün daha iyi...
  2. fthylmz49

İran 'a Motosiklet İle Girmek ve Evraklar ?

Merhaba arkadaşlar. İran'a motosiklet ile girmek için hangi evrakları istiyorlar bizden? Uluslar arası ehliyet,Pasaport, tiriptik, sigorta vs gibi? hangileri lazım?
  3. fthylmz49

Avrupa Turu, honda wave110i ile

Arkadaslar merhaba, Motosikletim 23bin de honda wave 110i . Kismet olursa avrupa turu planliyorum. Ist almanya holanda ispanya italya vs. Gezi ila alakali tuyo verebilecek arkadas varsa cok iyi olur. Ilk yurtdisi deneyimim olacak. Daha once soyle bi gezi yapmistim...
  4. fthylmz49

Avrupa Turu, honda wave110i ile

Arkadaslar merhaba, Motosikletim 23bin de honda wave 110i . Kismet olursa avrupa turu planliyorum. Ist almanya holanda ispanya italya vs. Gezi ila alakali tuyo verebilecek arkadas varsa cok iyi olur. Ilk yurtdisi deneyimim olacak. Daha once soyle bi gezi yapmistim...
  5. fthylmz49

Honda wave 110i ön arka dişli

Arkadaşlar merhaba. Honda wave110i motosikletim var. Ön arka dişlinin değişim zamanı geldi. benimkiler 15/37 ölçüsünde. Acaba honda innova buna uyar mı onunki 14/35 ? veya başka bir motosikletin ki uyar mı?

Yeni mesajlar