Arama sonuçlarınız

1. felekman

Sıfır Scooter Faturası Kesileli 6 Ay olmuş Nisan 2021 de Plaka Almanın Cezası Nedir?

Sıfır RKS marka 100 cc Scooter Faturası Kesileli 6-7 ay kadar Ay olmuş Nisan 2021 de Plaka Almanın Cezası Nedir? arkadaşlar selamlar. İstanbul Kadıköy'de bir bayii den 2020 yılı Temmuz ayında sıfır 100 cc vergisiz scooter alıyor bi tanıdığım. 6-7 ay kadar önce fatura vs hepsi adına bayiden...
  2. felekman

2011 model CBF150 Gri Renk Bi Bakın Derim. 8350 km de memurum arkadaşlar. Emsalsiz

arkadaşlar motorum nişan yapacağım için satılıktır. fiyatı gayet uygun yazdım. 0554 321 2706 numaram. ilandaki numara da bana ait. ama bu numarayı daha sık kullanıyorum. ilanı inceleyiniz kafanıza takılan soru olursa memnuniyetle yanıtlarım...
  3. felekman

Vergi Borcu ve Trafik Cezası olan Arkadaşlar Yeni Yasadan Faydalanın

Vergi cezası ve ssk borçlarınızın faizlerinin ve gecikme zamlarının silinip peşin 6 - 9 - 12 - 18 taksit halinde ödemeniz mümkün. ( 2 ayda bir ödeme yapıldığı için 36 aya kadar vade demektir) ayrıca muayene problemi yaşayan arkadaşların da bu sıkıntıları giderilmiş olacaktır. Tek yapmanız...
  4. felekman

19 Mayıs 2014 Pazartesi İstanbul Ata'ya Saygı Korteji

Resmi Bayramlarda Bağdat Caddesi Kadıköy Suadiye oteli önünden başlayıp Boğaziçi Köprüsünü Takiben Beşiktaş ve Galatadan Edirnekapı'da son bulan saygı kortejinin yapılıp yapılmayacağı konusunda forum üyeleri ve motorsiklet sevdalıları olarak bilgilerinize ihtiyaç duymaktayız. teşekkürler...
  5. felekman

Zorunlu Trafik Sigortasının Tekliflerin Yüksek Çıkmasının nedenleri...

arkadaşlar bugün sigorta müfettişi bir arkadaşımla oturup konuşma fırsatım oldu. kendisi Önde gelen bir sigorta şirketinde fiyatlandırma ve hasar konusunda bölge müdürlüğü yaptı ve şimdi müfettişlik yapıyor. kısaca özetledi bana bizim motorların uçuk poliçe fiyatlarının sebeplerini. şimdi...
  6. felekman

RKS Titanic 150 mi yoksa Kanuni GT 170 mi?

arkadaşlar selamlar. öncelikle forumda biraz yeniyim. 2. vitesli tercihimi yapacağım. 1 yıl mondial mr150 vulture kullandım. memnun kaldığımı söyleyebilirim. uzun boylu ve zayıf olmam nedeniyle (1,85 boy 70 kg) biraz bel ağrısı çektim mondialde daha 3000 km de iken satmak zorunda kaldım. alan...

Yeni mesajlar