Arama sonuçlarınız

1. Aeryn

Motosiklet kullanmada level atladım

Dün sabah erken saatlerde yola çıktık. Bir günde Bodrumdan Ankara'ya geldik. 735 km 12 saat . Kendimi motosiklet kullanımında 2 level birden atlamış gibi hissediyorum hatta bölüm sonu canavarı bile yenmiş olabilirim. Aferin bana:)uzun sürmesinin sebeplerinden biri de Uşak'a kadar virajlı köy...
  2. Aeryn

Herkes hayaline kavuşsun :)

Dün hayalimdeki motora kavuştum. 2017 model Harley Davidson street 750. Çok mutluyum. Şu anda ruhsat-plaka işlemlerini bekliyorum. Umarım bi gün herkes hayallerini yaşar.
  3. Aeryn

3 Haziran Ankara Bulvarında motosiklet kazası

Selamlar, 3 haziran cuma günü sabah Ankara Bulvarında Marşandiz köprüsünün altında bir motosiklet kazası gördüm. Araç motosiklete çarpmış, polis vardı, motosikletin sürücüsü yoktu. Çok merak ettim ve endişelendim umarım yaralanmalı kaza değildir. Ankaralı arkadaşlardan bilgisi olan varsa...
  4. Aeryn

Beni bu havalar mahvetti

Ankara'da yaşayanlar bilir, hafta içi havalar harika ama hafta sonu hep yağmur hep soğuk. İsyan ediyorum artık. Bütün hafta plan yapıyoruz hafta sonu gelsin motorumuza binelim gezelim diye ama bi türlü yağmur, soğuk izin vermiyor. Ben işe gidip gelirken bineyim diyorum ama bu seferde eşim izin...

Yeni mesajlar