Arama sonuçlarınız

1. lord2132

İstanbul 22.06.2014 Bugün Gezelim Gazlayalım diyenler

Evet arkadaşlar bugün bu güzel havanın tadını çıkaralım diyenler toplaşıp dolaşalım diyenler konunun altına cevap atsın. Her türlü fikir ve önerilere değerlendirilir. konu takipteyim
  2. lord2132

Lastiğe Tel saplandı Yardımcı olacaklar buyursun (Resimli)

Motosikleti park ettim Brandasını geçirirken teli fark ettim, yavaşca korka korka çıkarttım fakat herhangi bir hava kaçağı olmadı, su falan döktüm baloncuklar oluşmadı ama yine de içim rahat etmedi. Belki başka arkadaşların da başına aynı şeyler gelmiştir ya da gelecek olanlar için konuyu açayım...
  3. lord2132

Ön teker sürtme sesi

Hayırlı akşamlar arkadaşlar, Motor çalışmıyorken ön tekeri havaya kaldırıp tekeri döndürdüğümüzde Balatalardan gelen sürtme sesi normal mi ? Motor hareket halindeyken sürat 20 km olunca gelmiyor, 10-20 arası geliyor.
  4. lord2132

Honda Honda CBR 650F (Yeni)

Honda amca yenilikler yapıyor ama HP'ler git gide azalıyor. 600F'in biraz makyajlı ve 87 beygirlik hali Teknik veriler için http://www.hondamc.eu/bikes/cbr650f/
  5. lord2132

CBR 600 FA mı yoksa XJ6F mi ?

Bu iki motosikleti de kullanan arkadaşlar varsa forumdan artıları eksileri nelerdir ? Memnun oldukları ve hoşuna gitmeyen özelliklerini yazarlarsa sevinirim. Gelecek sene ikisinden birisini almayı düşünüyorum. Yamahanın ikinci el piyasası çok fazla yok. Hornet ise 2011 de çıktı piyasaya ve...

Yeni mesajlar