Arama sonuçlarınız

1. EgeKnn

Tebrik Edin Beni Motor Aldım( Foto ekledim )

Yarın dan itibaren 146 HP lik bir canavar ile yollardayım arkadaşlar...:P Yamaha FZR 1000 :queen: 95 model ancak emsallerine göre oldukça temiz ve diri daha evel de incelemiş ve test sürüşü yapmıştım o günden beri aklımdaydı bu gün sonunda aldım :bounce: yarın işlem bitiyo ve teslim...
  2. EgeKnn

MT[İZMİR] 24 Mayıs Çarşamba EKO da Toplanıyoruz

:bestmt: [İzmir] Yarın akşam 24 mayıs çarşamba.... EKO da toplanıyoruz Toplanma saati......... 20.00 Program... 20.00 açılış 20.30 DJ ile serbest müzik :P 21.00 Çengi :queen: 21.15 canlı müzik ( grup Külbasmaz ) 22.00 Bira fondip yarışmaları :cherry: ::sefereee 22.30 [ Öz MT 35,5...
  3. EgeKnn

17 Mayis Mt.izmir Toplantisi

Bu haftaki toplantımızı, bostanlı florya sahilinde, tarık arkadaşımızın teknesinin güvertesinde yapacağız herkez içmek istediğini getirsin, tekne bostanlı balıkçı barınağındadır floryanın karşısı. motorları görürsünüz toplanma saati:20:00
  4. EgeKnn

MT[İZMİR] 19-21 Mayıs Urla MotoFast Festivalindeyiz

:bestmt: [izmir] EMK Motosiklet Klübü'nün ve NoOne halkla ilişkiler şirketinin ortaklaşa düzenlediği MOTOFAST Urla Motosiklet festivalinde tüm MT [ İZMİR ] ve ege bölgesindeki MT üyelerini bu organizasyonda hep beraber olmaya davet ediyorum... 19 mayıs Cuma günü izmir ve civar il...
  5. EgeKnn

MT[İzmir] 10 Mayıs Çarşamba Toplantısı [EKO]

:bestmt: [İzmir] Bu çarşamba Eko da toplanıyoruz......:wiinkk: Sevgili Okram ( marko ) saygı değer eşi ve Şenay arkadaşlarımızın geçtiğimiz pazar doğum günleriydi hem kutlamış oluruz hemde 2 haziran marmaris gezisi hakkında ve genel konular hakkında konuşur sohbet ederiz :P...
  6. EgeKnn

[MT İzmir] 23 Haziran Marmok Festivali Gezisi

Evet arkadaşlar :bestmt: [izmir] 23 Haziran cuma akşamı saat 18.00 gibi yola çıkıp gece marmariste olsak ve cumartesi tam gün pazar yarım gün marmarisin tadını çıkarsak diyorum....... MARMOK Motosiklet festivali ne katılmış olur hemde barış kardeşimizi ziyaret etmiş oluruz İstanbuldan...
  7. EgeKnn

MT[İzmir] 3 Mayıs Çarşamba Toplantısı ( EKO ) dayız

:bestmt: MT[İzmir] Grubu bu haftaki cuma toplantımızda konuşulan ve genel olarak uygun görülen toplantı günlerimizi çarşamba gününe alma fikri doğrultusunda önümüzdeki haftadan itibaren toplantılarımız her çarşamba gerçekleşecektir.. Yaz sezonuna girmemizden dolayı hafta sonu...
  8. EgeKnn

MT[İzmir] EKO da toplanıyoruz

:bestmt: İzmir li tüm arkadaşlar Bu akşam alsancak Gündoğdu meydanındaki EKO cafe bar da toplanıyoruz... Yer ayırtılmıştır Toplanma saati...... 19.30 20.00 saatleri arası
  9. EgeKnn

MT[İZMİR] 2006 Yaz Gezi Planlaması Toplantısı

Evet arkadaşlar Kemikleşen bir yapı var zaten her hafta cuma günü yapmış olduğumuz toplantı ve hafta sonları gezilerimize katılan sabit gurup kişileri... MT [İzmir] İl başlığına yazan bizde izmirdeniz diyen bir çok arkadaş var isimlerini tek tek not aldım ve bu başlıkta listeye...
  10. EgeKnn

MT[İzmir] Salı Günü Tess'i Ziyarete Gidicez

Arkadaşlar Üzücü bir haber aldım Tess ( Tomris ) arkadaşımız merdivenlerden kayıp düşmesi sonucu kolunu kırmış Dirseğinde problem varmış telefonla konuştuk her gün bıcır bıcır aktif halde ordan oraya koşuşturan biri olduğundan şimdiden sıkılmaya başlamış :P pazartesi günü amelyat olacak ve...
  11. EgeKnn

Dev Classic Yamaha XV 1900 Midnight Star

Yamahanın 2006 Model XV 1900 Midnight Star Modeli Güç,Kalite ve Sağlamlıkta en iddalı cruiser modeli 1854cc Hava soğutmalı 8 valf V motor'u ile tam bir canavar Red sky ve Midnight Black Olarak iki renk seçeneği var Midnight Black Red Sky XV1900 Midnight Star Teknik Verileri...
  12. EgeKnn

MT[izmir] Cuma akşamı DenizAtındayız

Bu hafta cuma toplantımızı Alsancak DenizAtı'nda Yapalım arkadaşlar Bornova teras cafe ve alsancak ömer ağa sanırım raf ömrünü yitirdi deniz atına lozandaki Atatürk meydanında buluşarak topluca gidelim Toplanma saati : 19.30 DenizAtı na Oturuş saatimiz : 20.00 Görüşmek...
  13. EgeKnn

MT[İzmir] 8 Nisan Cumartesi Foça'ya Kamp'a Gidiyoruz

:bestmt: [izmir] 8 Nisan 2006 Cumartesi akşamı Foça ya çadır kurmaya gidiyoruz arkadaşlar.. Toplanma Günü : 8 Nisan Cumartesi Toplanma Saati : 18.00 Teker dönüş saati : 18.30 Toplanma Yeri : Soğukkuyu Kavşağı Türk Petrol Benzin İstasyonu Dönüş : 9 Nisan Pazar Akşam 19.00 Geziye...
  14. EgeKnn

Moto GP de Sürpriz Kaza

Az Evel sonuçlanan Moto GP nin ispanya ayağında yarışın start almasıyla beraber daha 50 mt gittikten sonra ilk virajda atak yapmak isteyen 9. sırada yarışa başladığı için ön sıralara atılmak isteyen Rossı bir birini çok yakın takip eden motosikletler arasında yakın rakibinin...
  15. EgeKnn

5 Mart Urla Bükülmezler Vakfı Moto Kamp'a Davet

Evet arkadaşlar Öncelikle Vakıf ve vakfın icraatları hakkında kısa bir bilgi vereyim... 1963 Yılında kurulan İbrahim&Zuhal Bükülmez Vakfı Bir Çevre Kültür ve sanat Vakfıdır.. Urla da kamp alanı olan vakfa urla belediyesi tarafından verilen geniş bir alan da vakıf çam ağacı dikimi...
  16. EgeKnn

3 Mart / 2006 Cuma MT İzmir Teras Cafe Toplantısı

:bestmt: İZMİR bu cuma Bornova Teras Cafe de toplanıyoruz.......... Saat 19.30 :bounce:
  17. EgeKnn

MT[izmir] 18 Mart Çanakkale Gezisi Fotoları Sayfa 15,17

:bestmt: İZMİR olarak çanakkaleye bu önemli ve anlamlı günü kutlamak şehitlerimizi anmak amacı ile izmirden yola çıkacağız....... Tüm Motosiklet.Net sitesi Üyelerini ( Ege bölgesinden katılmak isteyenler ) Ve İstanbul daki arkadaşlar ve Tüm katılabilecek Arkadaşlar Bu foruma...
  18. EgeKnn

18/02/2006 MT İzmir Gurubu Bostanlı Florya Sahilinde

:bestmt: İZMİR Karşıyaka Bostanlı FLORYA Sahilinde yarın akşam saat 19.30 & 20.00 Saatleri arası toplanıyoruz Florya sahilinde ateş yakıp Sohbeti demliyecez :rendeer: Tüm Motosiklet.Net İzmir Üyeleri Davetlimizdir..........:rendeer:
  19. EgeKnn

Şimdinin "ithal malı" yakında yerli olacak

Uğur, şibdilik Çin'den ithal ettiği motosikletleri "yerli malı" haline getirebilmek için alt yapı çalışmalarına başlamış. Nazilli'nin Denizli çıkışında 43 bin metrekarelik alanda 15 bin metrekare kapalı alanlı bina inşaatına başlayan Uğur yetkilileri, montajla başlayacak üretimi aşama aşama...
  20. EgeKnn

MT izmir Tayfası Bostanlı Polis Karakolu Toplantımız ( Resim eklendi )

:bestmt: MT İZMİR TAYFASI Bu hafta cuma günü Karşıyaka bostanlı polis karakolu lokalindeyiz :P ayın 20 sinde okan abimizin bizleri davet ettiği mekan da yanii mekan gerçekten çok güzel sıcak ve samimi bir ortam polis lokali olması nedeniylede fiyatlar gerçekten inanılmaz makull...

Yeni mesajlar