Arama sonuçlarınız

1. EgeKnn

Mühendislik Budur İşte

http://www.youtube.com/watch?v=pQ8M61kvbUU&mode=related&search=
  2. EgeKnn

Kawasaki ZX 6

iyi seyirler :) http://www.youtube.com/watch?v=pPDyzoN2hy8&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=XAEGPW-qlk4&mode=related&search=
  3. EgeKnn

Yamaha Volvo İçin Motor Üretmeye Başladı

Yamaha, Volvo S80 model arabalar için V8 motor üretimine başladı. Üretilen motorlar V8, 4.4 litre, 32 supap ve 315 beygir gücünde. Bu motorlar Volvo'nun en önemli modeli olan S80 serisindeki lüks modellerde kullanılacak. Motorlar Yamaha'nın Japonya, Iwata'daki fabrikasında üretilecek. Yamaha...
  4. EgeKnn

MT [İZMİR] 27 Eylül Çarşamba Pasaportta seyir teraslarında buluşalım

Ramazan malum ... çay,kahve,nargile ve uzun sohbetler için pasaport taki seyir teraslarında buluşuyoruz.. saat : 20,00
  5. EgeKnn

MT [ İzmir ] Engin Günaydın Stand Up gösterisine gidiyoruz

30 eylül cumartesi akşamı Karşıyaka / Bostanlı açık hava Tiyatrosunda Engin Günaydın ın '' O Hikayedeki Mal benim '' adlı Stand Up Gösterisine gideceğiz Bilet fiyatları : 25.0 YTL ön sıra ve 20.0 YTL arka ve yan sıralar Gösteri ye grup olarak girileceğinden hem yer bulmakta zorlanmamak...
  6. EgeKnn

MT [ İzmir ] 13 Eylül Çarşamba Toplantısı... Tarihi Asansör'de Toplanıyoruz

MT [ İZMİR ] Bu haftaki toplantımız tarihi bir mekanda.. Görenler gidenler bilirler izmir için çok kıymetli İzmirin simgelerinden biri olmuş bir mekandır. İzmir Büyük Şehir Belediyesi Tarafından işletilen güzel bir mekan. Daha Önce gitme fırsatı olmayan arkadaşlar içinde fırsat olacak...
  7. EgeKnn

9 Eylül [ İzmirin ] Kurtuluşu Kordon boyunda Toplanıyoruz

Evet Tüm MT [ İZMİR ] üyeleri yarın 9 eylül izmirin kurtuluş yılı .. Bu anlamlı günde hep beraber kordonda Atatürk'ün düşmanı denize döktükten sonra balkonunda rakı içtiği o tarihi evin tam karşısında mücadelenin yaşandığı noktada kordonda çimlerin üzerinde oturup sohbet edelim ve bu...
  8. EgeKnn

MT [ İZMİR ] 10 Eylül Pazar Günü Aliağa Ya Drag Yarışlarına Gidiyoruz

10 Eylül pazar günü Aliağa Ya 5. Ve 6. Ayak Drag Yarışlarını izlemeye gidiyoruz. Katılmak isteyen Tüm MT İzmir üyeleri davetlidir Tarih : 10 Eylül pazar Buluşma yeri : Soğukkuyu Türk Petrol önü Buluşma saati : 10.00 YARIŞ PROGRAMI SAAT SINIF PROGRAM 09.00 – 11.00 Tüm Sınıflar İdari...
  9. EgeKnn

Deer 152 2005 model

Marka : Deer 152 Kanuni Yıl : 2005 km : 14,000 152 cc 13 HP su soğutmalı otomatik şanzuman Dijital gösterge İlave olarak : Hazır değil özel yapım performans egsoz yaptırdım ve k&n hava filtresi taktırdım Fiyat : 2,500 YTL ( son fiyat ) iletişim : [email protected]
  10. EgeKnn

MT [ İZMİR ] 30 Ağustos Zafer Bayramı Toplantısı

Evet arkadaşlar 30 ağustos çarşamba Kordondaki Ömer Ağa da buluşup çay kahve ve sohbetten sonra kordondan geçecek fener alayını izleyim... Daha sonra Toplantı çıkışı Karşıyaka ya dönecek olan ekibe katılmak isteyen tüm arkadaşlarla topluca floryaya geçeriz... Toplanma günü : 30 Ağustos...
  11. EgeKnn

Niye R1'le Başladim! Lütfen Okuyun!

lütfen mesajınızı mevcut başlığa yazınız aynı konulu başlık açılmamaktadır mevcut başlığınızdan devam ediniz... bu mesajınızı ilgili başlığa taşıyorum http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=19955&page=3
  12. EgeKnn

MT [ İzmir ] 17 Ağustos Perşembe Teras cafe de toplanıyoruz

:bestmt: MT [ izmir ] bu perşembe bornova teras cafe de toplanalım Toplantılara karşı bir ilgisizlik söz konusu sanırım ... Organizasyon sorumlusuyum diyen yada sorumluluk üstlenmek isteyen arkadaşların toplantı başlığı açacağı yok gördüğüm kadarıyla ve bu sebepten başlığı açıyorum Hafta...
  13. EgeKnn

MT [ izmir ] 10 Ağustos EKO da toplanıyoruz

:bestmt: MT [ izmir ] Her hafta düzenli toplatılarımıza bir iki haftadır ara vermiştik tatilde olanlar döndü mazeret kalmadı perşembe eko da toplanıp sohbeti demleyelim dedikoduları duyalım :queen: yer : EKO Toplanma saati : 20.00 - 20.30 arası Tarih : 10 ağustos katılım Listesi Tüm...
  14. EgeKnn

16 Eylül Cumartesi Gecesi MT [İZMİR] Yıl Dönümü Partisi

Yıldönümü gecesi tarihi : 16 / 09 / 2006 ( cumartesi ) Yer : SEA POİNT hotel Kuşadası Güzelçamlı Denize sıfır + Havuz + Teniz + Su topu :P + Sauna + Hamam + Göbek taşı :P + Odalarda Klima + mini bar + TV vs........ Herşey dahil ( full ) kişi başı 35 YTL den davetiyeler...
  15. EgeKnn

30 Yıl Önce Tam Bugün

İyiki doğdum mutlu yıllar bana :bounce:
  16. EgeKnn

MT [İZMİR] Cumartesi akşamı Okan BayÜlgen in Televizyon makinesi Programına Haydi

Tüm MT[İZMİR] Ekibine duyurulur Bu cumartesi akşamı Okan Bayülgenin Televizyon makinası programına MT t shırtlerimizi giyip hep beraber gitmeye ne dersiniz bakiim??? İstanbuldaki motorcu dostlarla beraber bu programa katılmak isteyenler varsa lütfen bu başlığa düşüncelerini belirtsin pazar...
  17. EgeKnn

Egeknn & Kılıç Balığı ve MT Adana Buluşması

Evet iş nedeniyle geldiğim mersinden kılıçbalığı ( yusuf ) abimi aradım ve adana da buluştuk önce yusuf abimin çok zevkli tasarlanmış şirin evine giderek çay kahve ve sohbet olayına girdik sonra keyifli bir ufak adana gezisi yaptık... Daha sonra ÇMSK klübüne giderek MT adana ve diğer...
  18. EgeKnn

MT [İZMİR ] Toplantısı 30 Haziran Cuma Teras Cafe'de

30 haziran cuma saat 20.00 da bornova teras cafe'de yapacağımız toplantı, konusu açısından tüm MT İzmir Üyesiyim diyen arkadaşlar açısından önem taşımaktadır. Ve herkesin çok önemli bir işi olmaması durumunda mutlaka katılması nı önemle rica ederim... MT nedir ? MT Üyesi olmak nedir...
  19. EgeKnn

MT [İzmir] T shırt İstiyorum Toplantısı..!! ( 7 haziran çarşamba ayağı )

:bestmt: [İZMİR] 2 Haziran Cuma Akşamı Bornova Teras Cafe de Sitemizin T shırt lerinden alabilmeniz için Bedeniniz almak istediğiniz adet sayısı gibi bilgileri not alabilmem ve kısa zamanda temin edebilmemiz için geniş katılımlı bir toplantı olması dileğiyle cuma akşamı görüşmek üzere...
  20. EgeKnn

MT [İZMİR] Ya Bi Oturun Yaaa...!!

:bestmt: [izmir] grubu 27 mayıs cumartesi akşamı saat 18.00 da soğukkuyu türk petrolde buluşarak foçadaki polen tatil köyüne hareket etme fikri ve talebi var katılmak isteyen tüm arkadaşların belirlenen saat ve yerde olması dileğiyle :P