Arama sonuçlarınız

1. S

Abilerim Lütfen tavsiye verin

Merhaba abiler ben ekim 1999 doğumluyum yani 16 yaşındayım şimdi ehliyetler değişti a1 alabiliyorum . Şimdi bende bir tane kanuni breton var ruhsatsız plakasız . ehliyete son kayıt 1 nisan ben hedefim 15 marta kadar bu motora binip ondan sonra 750-800 tlye satmak satabilirsek . Şimdide bir...
  2. S

Genç kardesinize yardım edermisiniz 2 dk ayiripta

Merhaba abiler ben 09.10.1999 dogumluyum yaklaşık 1 ay önce 16 yaşıma girdim.Ocakta. Ehliyetler çıkacakmış .A1 16 yaşında aalınıyormuş 1) Ben ocakta alabiliyorum bu yasa kesin cikacakmi 2) arkadaslara sordum a1 suandada var ama sadece moblet ve scooter kul lullanirsin dediler ben vitesli...
  3. S

Kafa Karışık Genç :D

Merhaba abiler ve motor sevdaları ... bende çok güzel bir sevda başladı motorlara karşı. 2016 da 1 ocakta yürülülüğe girmesi beklenecek yasa a1 ehliyeti getiriyor. bende 16 yaşındayım o ehliyeti alacam galiba 125 motora kadar sürebiliyoruz. bende başlangıç motoru olarak 125 liğe kadar bir...
  4. S

Kanuni Breton Benim Motor Aşkım

Merhaba arkadaşlar ben şafak. 16 yaşıma gireceğim. motor aşkı bende bir abi sayeside başladı . daha doğrusu ben onun kullanışına hayran oldum. ondada kanuni breton 125 lik var 150 lik yapmış ve gaza bastığında çok hızlı gidiyordu bende çok hayran kalıyordum . Ben babamın yanında çalışıyordum...