Arama sonuçlarınız

1. S

Cc...KW...A1...???

Dun yaklasık 6-7 saat motor surdum kursun egıtımıydı Honda hocası Aydın beyden aldım egıtımı,3 tane motor getırmıslerdı 125lık mondıal...150lık honda cbf..ve 170lık arora.. Neyse ben mondıalı sevdım hakımıyetı cok kolay ufak tefektı,sonra degısım yapıldı aroraya bındım surdum.Derken hocaya...
  2. S

125cc ömrü ne kadardır?

Merhaba arkadaslar,ılk motor olarak 125lık scooter bakıorum,fakat 2.elde yası genc olsada km haylı yuksek modellere denk gelıyorum. daha 3 yasında olmayan fakat 15.000 hatta 20.000km de yamaha delıgth suzukı adress fıddle 2 v.b goruyorum,bu motorlar ıcın neler soylersınız alınırmı? Illa almıs...
  3. S

5500 ye acemi ne alsın

Scooter alacagım 0 yada 2.el ,acemıyım bu yuzden cok arastırıom fıddle,adress,pcx,hero derken beynımız allak bullak oldu.. bırının tasarımı hosuma gıderken,dıgerı saglam,oburu pıyasası cok,bır dıgerının fp oranı guzel.. buyuk teker,enjeksıyon,dız mesafesı derken acıkcası ıyıce kayboldum...
  4. S

SYM DEKI FARKLARI BILENE RASTLAMADIM..

Arkadaslar sym fıddle 2 ıle 3 arasında kullanıcı farklarını ne facede ne grup yada sayfasında net sayabılene rastlamadım,teknık ve sayısal degerler degıl kastettgım onlar zaten mevcut net.. Mısal fıddle 2 tıtresımı coktur 3 daha ıyıdır,yada ornek fıddle3 un selesı 2 den daha rahattır ,yada 3 un...
  5. S

SERVİS YERİ NE KADAR ÖNEMLİDİR SİZCE

Arkadaslar meerhba ılk motor ıcın seceneklerı ıkı ye ındırmış,şirin tasarımı yuzunden fıddle 2yada 3 mu alsam,acemılıgın dezavantajını tolore edebılecek buyuk teker ve saglamlıkla suzukı addressmı alsam dıye dusunurken ..hero ya denk geldım,markanın buyuklugunu,honda dıye bınılen cogu motorun...
  6. S

suzukı adress hakkında

merhaba;netten fıyat lıstesıne baktıgım da 2015 5.950 olarak fıyatlandırılırken 2016 model 6350 lıra yazıyor,bu fıyat farkının belkıde zam ve kur dan dolayı oldugunu tahmın edebılıorum fakat motorları model yıllarında arada bır farkmı yenı bır ozellık gıbı,yksa bırebır aynı motorlar farklı...
  7. S

A1 İLE BU MODELLER..

Merhaba,arkadaslar 3-4 kurs ıle gorustum telde a1mı a2 mı konusunda,cc degıl kw onemlı dedıler,dogrumu ? aklımdakıler ymaha nmax - delıgth - suzukı adress - sym fıddle 3 - kymc agılıty 125 modellerı...bunların hepsını A1 ıle kullanabılırmıyım? a1 ve a2 aynı pıstde,aynı seylerı yapılması...
  8. S

50cc ıcın yardımınızı rıca edıyorum

Crauls IOS Beta Tester 5617 Mesaj Bugün; 16:07:08 Paylaş Değiştir Cevap Alıntı PM Arkadaslar malesef kus bakısı 4km olan evım ıle ısım arasında,cıft servıs aktarmalı olarak gelıp gıtmemden dolayı yuruyerek ıkı sat surmeyecek mesafe 1bucuk saatde kat edıyoruz,sabah ve aksam toplam 3...
  9. S

LASTİK EBATLARI ACIKLAMASI

Merhaba suzukı address ıcın lastık olculerını sıtesınden baktım fakat bu olculer neyı ıfade eder ve bırebır aynısını bulamazsak on yada arkada bır baska olcu alabıırmıyz,alabılecegımız yada asla degıstırmememız gerekn olcu hangı rakmadır tesekkurler.. Ön lastik ölçüsü Arka lastik ölçüsü...
  10. S

YAMAHA S-MAX GELECEKMI

Arkadaslar yenı gordum bunu,sanırım NMAX ıle XMAX arası bır model,155cc olmasıda tam kararında aslında pcxın 150lıgını patates eder,pcx ten 1.5 hp fazlası var,267mm dısk frenler.enjeksıyon sıvı sogutma fullface kask bagaj,yanı var oglu var sadece nmaxtekı abs yok,gelırmı ne dersınız.. :cat:
  11. S

Acemıye yardımınız

Merhaba,15 yıllık otomobıl mazısınden sonra kısmetse a2 yı alıp motor dunyasına gececegım,yıllar once 3-5 kez motor surdum o kadar.Hala hafta en az 2 saat bısıklet suruyorum sadece faydası olursa. cok yazı,makale,vıdeo okudum ızledım hergunde devam edıyorum,buyuk tekerın...

Yeni mesajlar