Arama sonuçlarınız

1. Yunus Özbek

2025 yılında rx3 evo s alınır mı ?

Rx3i olanından çok çekmiştim. Bence s olanı da alınmaz.
  2. Yunus Özbek

Kışın motor kullanmak - üşümemek - aksesuarlar

Soğuklar bana çok dert değildi de bugün akşam üzeri yağan karda iki kez düştüm. Arka kaydı mı bam diye çakılıyor yere motor toparlamak mümkün değil. Bi iki gün yağıp daha yağmasa bari.
  3. Yunus Özbek

Drift L karbüratöre çevirme

Ben rx3 evo yu karbüratörlüye çevirmiştim. Volanta falan hiç dokunmadım gayet güzel çalışıyordu.
  4. Yunus Özbek

En sorunsuz motosiklet

Konuştuğum tüm tamirciler honda nc serisini öneriyor. 100 bin km de ucuza mı buldun hiç düşünme hemen al diyorlar.
  5. Yunus Özbek

Ybr yi 200 veya 250 lik yapabilir miyim ?

Ybr nin alt motoru büyük silindir pistonu kaldırmıyor kısa sürede patlıyor diye biliyorum. Cg ler modifiyeye daha uygun.
  6. Yunus Özbek

ktm marka kros motorumun alt motoru çalındı farklı motor koymak istiyorum

MZ lerin zincir sağda. Şaseye oturtabilirseniz olur. Hem iki zamanlı tam cross işi.
  7. Yunus Özbek

Motosikletler için köprü, otoyol ve tünel ücretleri

Ben özellikle motosiklete yapılan bu yüksek zammın daha fazla para toplamak değil de motosiklet geçmesin diye yapıldığını düşünüyorum. Zaten ilk başta motosiklet geçişi yasaktı avrasya tünelinden. Sonradan açtılar. Açtılar ama baktılar ki plakalar kapatılıyor, tünel içinde makas atarak...
  8. Yunus Özbek

Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İki dişe düşüp ünlemi yaktığında depoda 5 litre civarı benzin kalıyor. Ortalama 180 - 200 km civarı iki dişe düşüyor. 240 - 250 km civarı son diş yanıp sönmeye başlıyor ve motor sürekli teklemeye başladığında menzil 300 km yi buluyor. Yani son diş yanıp sönmeye başladığında bile 2 litreden fazla...
  9. Yunus Özbek

Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

Bence çok iyi oldu. Önceden mobilde zumlaya zumlaya masaüstü sürümü kullanmak zorunda kalıyordum, mobil sürüm berbattı. Şimdi gayet iyi oldu.
  10. Yunus Özbek

TR'de cruiser, scrambler, cafe racer motor tercih edilmemesi

Kendi adıma söylüyorum gereksiz geliyor. Arkasına çantaları bağlayıp her işime koşturabileceğim motorlar en mantıklısı geliyor. Diğer türlü bin boş boş gazla gel. İşi gücü olan adamlarız öyle bi lüksümüz yok ki.
  11. Yunus Özbek

Yeni tasarım sonrası google arama sonuçlarında çıkan konulara tıklayınca aradığınız sayfa bulunamadı diyor. O konuyu forumda bulabilmek için konu başlığını harfi harfine aynı olacak şekilde forumdaki arama kısmına yazmak gerekiyor. Hatta bazen öyle bile bulamıyor.
  12. Yunus Özbek

Emniyet şeridi ihlali cezası ( Dikkatli olun)

Biraz hortlatacağım ama daha güncel bi konu bulamadım. Konu sahibi ile aynı yerde ceza yemişim. Yeni yılın ilk gününde mtv ler yetmiyormuş gibi birde böyle birşeyle karşılaştım.
  13. Yunus Özbek

"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

Mondial Rx3i evo
  14. Yunus Özbek

En zevkli motosiklet tipi nedir sizce ?

İki zamanlı motorlar olabilir.
  15. Yunus Özbek

Kışlık su geçirmez bot tavsiyesi

https://www.ydsshop.com/yds-extreme-black-gtx-siyah ben 22 kasımda bu botu karaköy mağazadan 3890 liraya almıştım. Bütün gün motor üstündeyim. Tüm gün boyunca yağmur yağdığı oldu. Sadece bağcıkların ordaki kumaş kısımda içeriden dokununca nemli gibi oluyor ama çorabım ıslanmıyor. Memnunum...
  16. Yunus Özbek

Yağmurluk tavsiyesi

Scoyco rc10 alıp epey memnun kalan var ben de aldım. Çok ince ve hafif. Rüzgar da geçirmiyor. Evrak kurye işi yapıyorum ve tüm gün motor üstündeyim. Yağmurlu günlerde akşam eve gelip yağmurluğu çıkardığımda sadece terleme gibi bir nem oluyor montumda ve pantolonumda. O da içeriden sıcak -...
  17. Yunus Özbek

Beğeniler sıfırlanmış. Geri gelecek mi yoksa yalan mı oldu?
  18. Yunus Özbek

Motosikleti Sahiplenememek?

Bende de D400 var katır gibi biniyorum. Evrak kurye işine vurdum. Mayıs 2023 te aldım 58500 km yaptım. (48 bini şubat 2024 ten sonra) En sağdaki daracık boşluklardan geçmeye çalışırken egzozu hep kaldırımlara sürttüm ezik çizik doldu. Fren pedalı kaldırıma takılıp yamuldu. Kasislerde hiç...
  19. Yunus Özbek

Mobil arayüz olması gerektiği gibi olmuş. Önceki hiç kullanışlı değildi. Mobilden mecbur masaüstü görünümü takılıyordum. Artık gerek kalmamış gibi.
  20. Yunus Özbek

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

Mondial fiyat listesine nevada yı eklemiş. Fiyatı 44.708tl.

Yeni mesajlar