Arama sonuçlarınız

1. Yunus Özbek

MZ Mz Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

8 Ağustos 2025. Bugün ilk MZ imi almış bulunuyorum. Halihazırda bir Dominar 400ug kullanıcısıyım. Daha önce hiç Mz yada 2t başka motor kullanmamıştım. Bir süredir ilgi duyduğum 2t dünyasına 2001 model seyhan 301 ile giriş yaptım. İlk izlenimlerim kısa mesafe sürüşlerde sesi mutluluk verirken...
  2. Yunus Özbek

Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sağ kütükte de far düğmesi var. Onun konumunu değiştirin.
  3. Yunus Özbek

Kullandığınız En Sağlam Motosiklet Nedir?

Yerli miydi alman mıydı. Ben de mz almayı düşünüyorum da tecrübeli büyüklerim sakın bulaşma arızası hiç bitmez diyorlar.
  4. Yunus Özbek

Türkiye'de Motosiklet Sanayisi Neden Oto Sanayi Kadar Gelişemedi ?

Araba ihtiyaç, motor zevk gibi bir düşünce olduğundandır. Birde piyasada çok fazla çançinçon motor var. Belli başlı kaliteli markaların kaliteli modelleri olsa durum daha farklı olabilirdi.
  5. Yunus Özbek

Benzi̇n deposu paslanma geçi̇ci̇ pet şi̇şe depo

Pet şişeye ayrıca havalandırma deliği de açmanız lazım. Yoksa motor 2-3 km gider, benzini çekemez stop eder. Açtığınız delikten de sürekli benzin dökülür. Epey sıkıntılı iş.
  6. Yunus Özbek

İklim kanunu,ne zaman motosiklet e engel olacak ?

Kaç zamandır hafta sonları keyfine binmek için bi tane MZ almayı düşünüyorum. Ben aldıktan hemen sonra demesinler iki zamanlılar artık trafiğe çıkamaz diye.
  7. Yunus Özbek

Motosikletlerin km bilgileri ne kadar doğru?

Jantın müsade ettiği ölçüde daha büyük ebat lastikler takılarak sapma azaltılabilir. Göstergeyi kalibre etmenin bir yolu varsa o da olur.
  8. Yunus Özbek

Kaza

Hâlâ böyle siteler var mıymış ya. 90 lardan kalmış.
  9. Yunus Özbek

Sağ şeritte giderken bile yol isteyen arabacılar

Ben herhangi bir şeritte giderken, önümdeki aracın ani bir frende kurtarabileceğim kadar yakınında gidiyorum. Yani önümde pek bi boşluk olmuyor. Ve önümdeki araç hızlandığında aradaki boşluğu anında kapatıyorum. Çünkü kanundaki takip mesafesini uyguladığınızda taciz ediliyorsunuz. Bu şekilde ise...
  10. Yunus Özbek

Plakayı yenisi ile değiştirme

Karekodsuz app plaka basabilen yer varsa ordan bastırıp takın. Bizim pederin ybr125 ine öyle yapmıştık. Birebir ölçülerde mühürlü falandı. Ama o zaman karekod dalgası yoktu. Karekod olayı çıktığı için hâlâ basabiliyorlar mı bilmiyorum.
  11. Yunus Özbek

Bu iş böyle olmuyor maaşlı çalısan olarak

Cezaların denetimlerin bu kadar arttığı, toplumun motosiklete bakış açısının oldukça kötüleştiği bu dönemde zaten bi ton para verip büyük motosiklet almak sıkıntılı bir iş. 1749466680 Otobüsteki teyzeler bile bunun muhabbetini yapıyordu. Her yerden çıkıyorlar, kaldırımda bile yürüyemez olduk...
  12. Yunus Özbek

Nasıl kurye olunur?

Şirket falan açmayın sigortalı çalışın.
  13. Yunus Özbek

SRK 250 nasıl motordur?

Çin malı almayın aldırmayın. Çinliler artık eskisi gibi değil düzgün motor yapıyorlar diyenlere de kanmayın. En kötü hintli alın.
  14. Yunus Özbek

tekel bayiden şarap alınır mı?

Ben hep tekel den alırım. Biricik yada akdeniz incisi. Yıllanmış alacak param yok malesef.
  15. Yunus Özbek

yandan vıjjj diye geçmek

Adam acil evrak yetiştiriyordur belki. Bi tarafa kayıp yol vermeni bekliyordur korna selektör de yapmak istemiyordur. Zaten emniyet şeridi orası, kimsenin orda gitme hakkı yok. Ama madem gidiyoruz biraz empati yapalım. Acelesi olana yol verelim gitsin. İlerde patlarsa da yol verenin suçu değil.
  16. Yunus Özbek

Motoru soğutamıyorum

Su eksilmiş olabilir. Yandaki plastik depodan değil de direkt radyatörün kendisinden kontrol edilmeli. Metal kapağı açtığınızda suyu görmelisiniz. Görünmüyorsa eksiktir.
  17. Yunus Özbek

SUZUKİ V STROM250 VS DOMİNAR 400

Vstrom250 kadranda 140 görüyorsa gps te 130 diyordur. Oda tapagaz şekilde. Dominar yarım gazda o hızda gidiyor. Gps te 174 gördüm. İki kere istanbul tokat yaptım 160 170 yapıştırarak. Gayet te keyif aldım. Gerçi son gidişimde zile de yüzde 50 den radara girdim canım sıkıldı. Uzun tur camı...
  18. Yunus Özbek

Kırmızı Işıkta Şeritte mi Bekliyorsunuz Yoksa Aralardan mı Geçiyorsunuz?

Aralardan en öne geçiyorum. Çünkü araçlar çok yavaş kalkıp yavaş devam ediyorlar. En öne geçtiğim zaman ışık yandığında araya ilçe sokuyorum. 30 la 40 la giden bi aracı arkasında öylece takip etmek beni sinir ediyor.
  19. Yunus Özbek

Motorsikletin anormal devir çevirmesi

Demek ki krank sensörü arızalı yada bağlantılarında bi sıkıntı var.

Yeni mesajlar