Arama sonuçlarınız

1. B

Motosiklet Modifiye

Selamın Aleyküm abilerim kardeşlerim ablalarım ben mh drift kullanıcısıyım motorum la 130 görüyorum tanıdık bi kaç kişiye sordum bu motoru nasıl hızlandırırım diye kimileri dişli dedi kimileri 250 lik karbüratör al dedi neyse ben de motosiklet hakkında çok şey bilmiyorum açıkçası burda sizlere...
  2. B

Yeni Motosiklet Yardımmm

Merhaba arladaşlar size bişey soracağım ben ilk defa motosiklet alacağım ve alınırken ne nasıl olacak bilmiyorum şimd ben 2.el motosiklet ilanları yapılan sitere bakıyorum ve copu zamanda sıfır bayi ilanları koymuşlar bi taneside yazıyoki türkiyenin heryerine gönderilir diyo bu iş nasıl olacak o...
  3. B

Yeni motosiklet

Merhaba arladaşlar size bişey soracağım ben ilk defa motosiklet alacağım ve alınırken ne nasıl olacak bilmiyorum şimd ben 2.el motosiklet ilanları yapılan sitere bakıyorum ve copu zamanda sıfır bayi ilanları koymuşlar bi taneside yazıyoki türkiyenin heryerine gönderilir diyo bu iş nasıl olacak o...
  4. B

Amerikan Park

Öncelikle herkese meraba ben mh drift kullanıcısıyım ve mh drifte ışıklandırma hakkında bi kaç birşey yapmak istiyorum Benim sorum şu olacak amerikan park nasıl yapılır hangi düğmeyle açılır sinyallere mi bağlanır ayrıca amerikan park açıldıgında led döşeyecem onlarda acılırmı ayarlasak ve farı...
  5. B

Xenon Far Yardım

Merhaba ben mh drift kullanıcısıyım xenon mavi far almayı düşünüyorum bunların h1 h3 h5 h7 vs modelleri var hangisi motosiklet için ve hangisi daha fazla ışık cıkarır bütçe 70-80 tl galiba yeter lütfen link atın bide püskürtmeli karbüratör dedikleri bişey var onun 250 liliğinden mh drifte göre...
  6. B

Püskürtmeli Karbüratör

Merhaba mh drift için püskürtmeli 250 lik karbüratör nerde bulabilirim ? Siz biliyorsanız bi link atarmısnz ?
  7. B

Elcik , Debriyaj ve Fren Maneti Uyarmı ?

Merhaba ben mh drift kullanıcıyım ve mh driftin tam özelliklerini ölçülerini herhangi bi sitede bulamadım elcik debriyaj ve fren levyesi alacağım fakat mh drift için yazıyorum bi türlü çıkmıyor bende normal arattım bi kaç tane buldum ama mh drifte uyarmı bilmiyorum kimileri uyar diyor kimileri...
  8. B

Cam Matlaştırma Yardım

Merhaba arkadaşlar ben mh driftin far üstündeki küçük camını mat yapmak istiyorum şuan saydam nasıl matlaştırırım bi kaç kişiye sordum kaplama diyo da detayını bilmiyorlar yardımcı olurmusnz benim istedğim simsiyah saydam değil bunlar
  9. B

Motosiklete Led Döşeme

Merheba Arkadaşlar ben mh drift kullanıcısıyım ve motor ile ilgili bir şey bilmiyorum ve motora mavi renk led döşemek istiyorum veya rgb led her renk olsun diye ama rgb led motora döşenirmi bilmiyorum evet o ledleri nasıl döşeyeceğim ve bunu hangi düğmeyle kontrol edeceğim bunları far düğmesine...
  10. B

Motorsiklete Led Döşeme

Merheba Arkadaşlar ben mh drift kullanıcısıyım ve motor ile ilgili bir şey bilmiyorum ve motora mavi renk led döşemek istiyorum veya rgb led her renk olsun diye ama rgb led motora döşenirmi bilmiyorum evet o ledleri nasıl döşeyeceğim ve bunu hangi düğmeyle kontrol edeceğim bunları far düğmesine...
  11. B

Mh Drift Lastik-teker

Merhaba ben motorla ilgili çok bişey bilmiyorum ama driftin tekerini fzs 600 ün tekeriyle dğeiştirebilirmym o teker kalın nasıl olacak nasıl sığıcak bir yerini felan sökecekmiyiz ?
  12. B

Barkın bayoğlu ile nasıl iletişime geçerim ?

Merheba benim acil olmasada barkın bayoğlu ile iletişime geçmem lazım telefon numarasını bilen varmı varsa lütfen söylesin olmassa mesaj atabileceğim ve cevap verecek bir yol varmı bide adresi neresi biliyormusunuz ?
  13. B

Mh drift custom yardım!!!

Merheba başlıkta belirttiğim gibi mh drift im var ve artık sıktı görünüşü. Ben bunu değiştirmek istiyorum gecen gün alton elbiseli adam ın kanalında gezenirken wanderwuff projesini gördüve motora hayran kaldım bende kendi motorumu mh driftimi onun gibi yapabilirmiyim beya aynısını yapabilirmiyim...
  14. B

Motosiklete Led Nasıl Döşenir

Merhaba başlıkta belirttiğim gibi bi motosiklete motorun üst tarafına tekere vs gibi yerlere led nasıl döşenir ? motor Mh dRİFT 125
  15. B

2. el motor alacağım yardım

Merhaba ben bizim köyden tanıdıkdan 4.000 km de mh drift 125 alacağım tanıdık oldugu için herşeyi biliyorum motorun kazası yan yatması felan yok direk alacağım 2800 tl ye motorun noter masrafı + sigorta masrafı extra olarak bunlar var diye biliyorum ama plaka ruhsat onlara da para vercez motorda...
  16. B

Egsoz sesi azaltmak

Ben drift motor alacağım köyden birinde ve performans egsoz taktırmış bu çok ses çıkarıyor bu egsozun sesi nasıl azaltılır resim koyamadım telden giriyorum üçgen gibi bişey kırmızı kısa
  17. B

Motosiklet Kıyafet Setleri

Merhaba Arkadaşlar ben forumda yeniyim bu 2. konu neyse ben mh drift alacagım ve motor deneyimim olmadığından motor kıyafeti alacağım küçük bir ilçede sürecek olsam bile fiyat olarak da abartılı bişey olmasın en fazla 400 hadi 430 bu paraya güzel bir kıyafet tam bilmiyorum artık düşünce korusun...
  18. B

Bşlangıç Motoru Racing

Öncelikle herkese merhaba ben motor alacağım bütçem 2.000 tl 2.el farketmez boyum :173 kilom :64 yaşım :15 ağır motorlardan korkuyorum ama racing şeklinde bi motor istiyorum 125-130 kiloluk yukarıdaki bütçeye göre bir şey sakin bir yerde kullancaĞım polis yok gibi birşey o yüzde ehliyet yaşımı...

Yeni mesajlar