Arama sonuçlarınız

1. myagdi

Motosiklet önerisi olan var mı ?

ön arka abs'li peugeot alabilirsin. fiyatları uygun.
  2. myagdi

Bakım tutarsızlığı

bence doğru servis aralığını belirlemede, kullanım şartları çok önemli bir faktör. istanbul'da kullanıyorsanız, sürekli hızlan-yavaşla yapmak zorunda kalıyorsunuz. kısa mesafeler gidip geliyorsanız motor daha ısınmadan yolu bitirmiş oluyorsunuz. yol güzergahınızda çok sayıda ışıklı kavşak...
  3. myagdi

motoru aldıkta nereye gidicez?

bir bahane üret, kısa mesafe de olsa her gün motor kullanmaya bak. tecrübe kazanmak, öğrendiklerini pekiştirmek, kendine güvenini geliştirmek için iyidir. hafta sonları da doğaya, yakın yerlere gidip gelirsin.
  4. myagdi

Alırım bir hayırlı olsununuzu .

hayırlı olsun. çok keyifli makine. buna uzun ön cam gitmez, kısa ve spor bir cam belki. kısa cam da beklediğiniz ölçüde rüzgar kesmez. naked makineye biniyorsan 120 üstü hızda rüzgardan dayak yiyeceksin. naked makinenin olayı bu, kısa sürüşte adrenalin depolarını doldurmak için yapılmış meret.
  5. myagdi

Beğendiğiniz ve tavsiye ettiğiniz kitaplar

benjamin franklin'in oto biyografisi evini zor geçindiren bir zanaatkarın oğlunun, çıraklıktan başlayıp okuyarak, kendini geliştirerek amerika birleşik devletleri'nin kurucuları arasına girme yolculuğunu anlatan; kişisel gelişim zırvalarına hiç benzemeyen ufuk açıcı, motive edici bir kitap...
  6. myagdi

Kış Ekipman Önerisi

çift buff ile idare ediyorum, biri boynuma biri kafama. bu kesmezse polar boyunluk işinizi haydi haydi görecektir.
  7. myagdi

İlk Motosiklet BMW K1600 GT

bu entry, eleştiri amacıyla değil yanlış anlaşılmaları önlemek için girilmiştir. sinan hoca, bir istisna'yı anlatmış. istisnalar, kaideleri bozmaz. fizik gücünüz yeterli ise, bir haftanızı eğitime ayıracak kadar zamanınız ve bütçeniz varsa, daha önce otomobil vesair araç kullanıp trafikte...
  8. myagdi

Yurt Dışı Ekipman Getirmek

stockholm pahalı sanki. oğlum haftaya gidecek. türkiye'de satılmayan korumalı, normal pantolonun altına giyilen içlik tarzında bir şey var. ondan aldırmayı düşünüyordum, fiyatını görünce vaz geçtim.
  9. myagdi

B Ehliyeti ile 250 cc Motosiklet Dönemi Başlıyor

asıl sorunu görmezden gelip, etrafından dolaşmaca ve milletin ağzına bir parmak bal sürmece olayları. yüce devletimiz şu ehliyet har(a)cını makul seviyelere çeksin. millet de paşa paşa gidip eğitimini, ehliyetini alsın. araba başka, motosiklet bambaşka. birini sürebilmek, diğerini süreceğin...
  10. myagdi

xmax değer kaybım ne kadar olur?

hocam hemen moralini bozma. xmax hele ki 2500 kilometrede satılır mı? satsan yerine ne alıcan? garantiden yapıyorlarmış işte. yaptır, tepe tepe kullan.
  11. myagdi

Kış geldi, motorlar yattı mı?

kışın motor sürmek yazdan keyiflidir. soğuğa çare bulmak kolay, giyindin mi tamam. yağmur-çamur hariç kullanıyorum.
  12. myagdi

Motosikleti, otomobil gibi kullanmak!

limitin 80 olduğu yerde 60-70'le gidiyorsan sen bu işi kapmışsın. yavaş gitmek için özel bir çaba harcama, hareketlerin akıcı olsun. yoğun trafikten çekinme. trafiğin yoğun olduğu saatlerde motor kullanmak, yolun boş olduğu ve milletin birbiriyle yarıştığı saatlerden daha güvenlidir. hem daha...
  13. myagdi

Motosikleti, otomobil gibi kullanmak!

hocam hiç kafana takma, doğru yoldasın. kapalı alan eğitimi almışsın. gerisi yol yaparak, tecrübe kazanarak gelecek. x max'le honda dio'ların geçtiği boşluktan geçememek normaldir. motorun cüssesinden bağımsız olarak, paketçilerin kolayca geçtiği boşlukta takılmak normaldir. paketçinin rahatça...
  14. myagdi

Keeway superligh e su soğutmalı blok

hocam frenleri de güçlendirmeyi unutma.
  15. myagdi

D400 çalışmama sorunu 13 bin tl masraf

kardeş 2.000 lirayı suratına çarp, söktüğü yeri toplasın ve eski vaziyetinde sana teslim etsin. motorunu alıp düzgün bir yere götür. bi yan kapak açtım diye o kadar para mı verilir? sensörmüş, contaymış bunlar ucuz şeyler. hem sensör değiştirmek en belâ iştir. arızanın sebebi o sensör mü...
  16. myagdi

Top speed normal mi bir sorun mu var?

arkada 52 litrelik çanta varken gayet iyi gidiyor kardeş. düzde 130, yokuş aşağı 139 demişsin, daha n'olsun? çantayı çıkarıp müsait bir yolda dene, farkı göreceksin.
  17. myagdi

Wd-40 işe yarar mı

bu kadarcık pastan bir şey olmaz. yorumlarda zincirin aşınmasına dikkat çekenler olmuş, o durumu bilemem. fotoğraftan ben o kadar detay seçemedim. gazyağı veya motorinle güzelce temizle, sonra yağlayıp kullanmaya devam et.
  18. myagdi

Xmax 250 mantıklı bir başlangıç mı?

genel tavsiyelere biraz zıt bir tavsiyede bulunacağım. şahsi tecrübemdir. ilk motorum honda'nın foresight modeliydi. 250 cc'lik scooter. bir sene kadar kullandıktan sonra, honda'nın 2. seviye eğitimine gittim. eğitimi cbf 150 motosikletlerle verdiler ve bu motor çok hoşuma gitti. motosiklet...
  19. myagdi

Hangi Honda Scooterını almalıyım?

hocam, bu seçeneğe de bakın. mobilup, peuogeot'un distribütör firması. epeyce şehirde şubeleri var. 10 bin'e lastikleri değiştirdin mi honda'nın yarı fiyatına 16" jantlı, ön-arka abs'li motosikletin olur. hava soğutmalı ama 170 cc...
  20. myagdi

125 cc ve üstü scooter tavsiye eder misiniz?

hocam, yaşadığın yerde servisi varsa peugeot öneririm. japon'ların çılgın fiyat politikası ve bunun ikinci el fiyatlarına yansımasından dolayı ben de epey araştırdım. ayağımı yerden kesecek, ucuza alabileceğim bir scooter arıyordum. bayiden 2023 model ama sıfır kilometrede peugeot tweet aldım...

Yeni mesajlar