Arama sonuçlarınız

1. myagdi

3000 TL yazlık eldiven önerisi

eldivenin ele oturması, rahat etmeniz önemli. bence gidip denemeden almayın. hasanpaşa'ya bir uğrayıp oradaki mağazaları sıradan dolaşın. kışlık eldivenini kullandığım aynı markanın, aynı numara yazlık eldiveni bana uymamıştı. eldivende böyle sürprizler olabiliyor.
  2. myagdi

Bese girmek mantıklı mı

ben biraz eski kafalıyım. harcama disiplini olan, para biriktirebilen insanların tasarruf yapması ve tasarruflarını kendi değerlendirmesinin daha verimli olduğunu düşünüyorum. evet, bes'deki paranızı yatırım fonunda değerlendirebiliyorsunuz ve evet, fonları siz seçiyorsunuz. seçtiğiniz fonları...
  3. myagdi

Virajda ön fren (ABS)

sıradan kullanıcının virajda fren kullanımıyla ilgili bilmesi/öğrenmesi gereken en önemli şey, bence arka freni kullanmayı öğrenmek. fırsat oldukça, yolun ve trafiğin uygun olduğu yerlerde deneyip bu yeteneğinizi geliştirmeye bakın. gaza, debriyaja hiç dokunmayacaksınız. sabit gazla viraj...
  4. myagdi

SOĞUK RÜZGARDAN Dizlerinizi nasıl koruyorsunuz?

hocam, ayakkabı yerine bot giymenin de çok faydası var. motor sürerken soğuk hava pantolon paçasından içeri girip dizleri üşütüyor. bot giydiğim gün sürüş konforum daha artıyor.
  5. myagdi

Peugeot Peugeot Tweet Scooter 151cc

bende 200'lük diye isimlendirdikleri, aslında 170 cc civarı motor hacmi olanından var. 2025 haziran'da almıştım, ihtiyacımı gayet iyi görüyor. orijinal lastiklerini michelin city grip ile değiştirdim, başka da bir masraf etmedim. ön-arka jantın 16 inch olması benim için önemliydi. sele altı...
  6. myagdi

İşe Git-Gel Motoru Tavsiye

mesafe biraz uzun, 250 cc'lik bir scooter tavsiye ederim. bütçeniz sebebiyle ikinci el olacak. honda'yı, yamaha'yı zaten bilirsiniz. kymco'nun ve sym'nin modellerine bakın. piaggio'nun modellerine bakın. 1773053837 ayrıca, sağlam ekipman ister. burada kastım, farklı hava şartlarına uygun...
  7. myagdi

Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

ben kalender meşrebim, her türlü motora binerim, hele bir de bedava olursa :)
  8. myagdi

Sym Adx 125 - Acemilik - Öğrenme Yolu Tavsiyesi

ben motosikletin kullanım kitapçığını telefonuma indirdim. artçı varken tekerlere kaç psi hava basmalı gibi, bir sonraki periyodik bakımda ne işlemler yapılacakmış gibi detaylara, lazım oldukça bakıyorum. bahsettiğiniz yakın arkadaşınızla birlikte grup sürüşleri yapın, yol tecrübenizi arttırın.
  9. myagdi

Ustam haklı mı ne yapmalıyım

usta milleti, hava almak zahmetli geldiği için bu işten kaçıyorlar.
  10. myagdi

125cc - 150 cc scooter önerisi

hocam 2023-2024 model peugeot tweet 125 fiyatları 120-125 bin TL tweet 200 fiyatı 145 bin TL, bu modelde ön/arka abs var. satıcı mobilup, distribütör firmanın kendi mağazası, epeyce şehirde kendi mağazaları var. satıştaki motosikletler 2023 ve 2024 model ama sıfır kilometre ve bu fiyatlara...
  11. myagdi

125cc - 150 cc scooter önerisi

peugeot tweet bakabilirsin, reklamları dönüyor, hazır kampanyası da var. tweet'ler hava soğutmalı ama ön/arka abs'li. bütçenizi aşmadan bir tweet, üstüne bir takım da kaliteli lastik alırsınız su soğutmalı modelleri var, ama fiyatı bütçenizi aşacaktır.
  12. myagdi

Büyük bir kaza geçirdim, tavsiye lazım

kardeş, tavsiye istemişsin ama tavsiye edeceğimiz modellere de kapalısın. ne diyelim en az 600'lük al bari, bir sonraki kazanda ameliyatın acısını, eziyetini çekmezsin. racing motordan günlük ulaşım aracı olmaz diyorum ve işte kanıtı. sandalyenin üstüne, racing motora oturur gibi oturup...
  13. myagdi

Eurobond mantıklı mı?

hocam siz hem kısa vadelisini hem kupon ödemesi yakın olanını almışsınız, bu yüzden de vade sonunda 1.000 dolar edecek bond'a 1.046 dolar vermişsiniz. bir de kupon faiz oranı nispeten düşük olanını almışsınız. bekleyin, 25 Mart'ta hesabınıza 30 $ kupon faizi gelecek, tabii ertesi gün...
  14. myagdi

Eurobond mantıklı mı?

iş bankası'nda güncel rakamlara baktım. 615 kodlu, 2045 yılı vadeli bir bond var. bundan 2.500.000 TL'lik alırsanız 6 ayda bir 82.500 TL'lik kupon geliriniz olacak, yılda 165.000 eder. aslında biraz daha fazla bile eder, çünkü bu bond'u 962 dolar'dan satıyorlar. faizini ise 1.000 dolar'ın...
  15. myagdi

Eurobond mantıklı mı?

hocam merhaba, sizinle aynı düşüncedeyiz. emeklilikte yan gelir için kiracıyla falan uğraşmaktansa eurobond almak iyi bir düşünce. ben emeklilikte pasif gelir için azar azar biriktirmeye niyet etmiştim, henüz hedefin epey gerisindeyim ama bir miktar eurobond'um var. türkiye'de yaşıyoruz...
  16. myagdi

Dainese dry balaclava alınır mı

bende fi tarihinde denk gelip aldığım, windstopper kumaştan bir balaklava var. kışa girince "almışım madem, kullanayım bari" diyip birkaç gün kullandım. burnum kapalı olunca kaskın içinde daha çok buğu yaptığını gördüm, vazgeçtim. eski usul, çift buff'la devam.
  17. myagdi

Trafik kazası geçirdim.

hocam tekrar geçmiş olsun. sabır ve azim, her şey düzelecek inşallah. fizik tedavi sabır ve azim isteyen ve maalesef çok yavaş ilerleyen bir süreç. ama mucizeler yaratabiliyor, bu mucizenin gerçekleşmesinde de en büyük rol bizzat sana düşüyor. sabırla çalışacak, ne hareketler verdilerse...
  18. myagdi

Bmw F650GS vs Honda NC 750X

nc bir sene kullandım. en büyük artısı dayanıklılığı ve düşük yakıt tüketimidir. ilk depoyu bitirdiğimde "nasıl yani bu motor (neredeyse) 250'lik scooter kadar mı yakıyor" diye hayretler içinde kalmıştım. yüksek hıza gelmez, yüksek devir çevirmez ama sakin kullanıcının her işini görür. böyle...
  19. myagdi

Fatih Belediyesi Otopark Kararı Skandalı

motosiklet satın alırken ötv, kdv almasını motosikletten mtv almasını tüv muayenesi adı altında haraç almasını zorunlu trafik sigortası diye, motor parasının yarısı kadar para almasını bilirler. iş hizmet vermeye gelince 4 maymun... unutmasınlar, motosiklet kullanıcıları olarak sırf vergi...
  20. myagdi

2026 eski 600 lükler hala alınır mı

o sınıfta abs'si olmayan motora binmeyin. mümkünse traction control da olsun.

Yeni mesajlar