Arama sonuçlarınız

1. F

PolieLiptik Mercekli Sis Farı

BU SİS FARI SİZCE NASIL CREE U10'DAN İYİMİ
  2. F

Koruma Demiri

BU KORUMA DEMİRİ BAJAJ PULSAR 150-200 NS'YE OLURMU ?
  3. F

Abart Egsozmu Normal Egsozmu

Öncelikle Ankete Oy Verirmisiniz Altın Elbiseli Adam Ekibi sokak reportajı yaptı abart egsozmu yoksa normal egsozmu hayat kurtarır ? bazıları çok ses yapıyor bazıları hayat kurtarmaz bazılarıda kurtarır demiş siz ne düşünüyosunuz bu konuda ?
  4. F

Honda Cbf 150

Honda Cbf 150'nin mavi renkli sıfırını bulabilirmiyim bide farı söküp yuvarlak far veya resimde gördüğünüz farı takabilirmiyim ? 100 km'de 110 km hızda kaç litre yakar ?
  5. F

Ehliyet Alma Süreci

ehliyet almak için hangi süreçlerden geçiliyor ve kaç ay sürer ?
  6. F

En Sağlam Motosiklet Markası

Sizce Hangisi Ankete Oy Verirmisiniz
  7. F

Az Yakan Çok Kaçan Motosiklet

benzinin 5.25 tl olduğu zamanda az yakan motosiklet almaya karar verdim nasıl bir motor arıyorum titreşim olmicak az yakacak çok kaçacak dediğim 100 km'de 3 litreyi geçmicek ne kadar gazlarsam gazlim varmı öyle motorlar ?
  8. F

Kask Kamerası(Aksiyon Kamerası) İle Canlı Yayın Yapmak ?

kask kamerası ile canlı yayın yapılıyormu mesela facebookta
  9. F

Mercekli 3 Ledli Sis Farı

BU SİS FARINI KULLANAN VARMI SİZCE NASIL ÖZELLİKLERİNİ YAZARMISINIZ FİYATI 48 TL
  10. F

Lifan Lion 100

100'lük lifan lion 100 motosikletim çok yakıyor sakin kullansamda agresif kullansamda motoru aldığımdan beri böyle sıfır aldım
  11. F

Debriyaj Kapağı Tamiri

debriyaj kapağı alt taraftan kırıldı demir sacla 4 taraftan vida ile kapattık üzerinide sıvı conta ile kapattık conta eridi ısıdan dolayı hafif yağ kaçırıyor kapağı nasıl tamir edebilirim
  12. F

Salyangoz Korna

2 tane salyangoz korna takıyorum motora röle ile 2 tanesini çalmıyor 1 tanesini çalıyor 1 tanesinde bile düğmeyi yakıyor röleyi doğru bağlıyorum dat dat dat diye kesik kesik çalıyor rölenin amacı birden fazla kornayı çalmak değilmi ?
  13. F

Zincir Dişlileri İle İlgili

38-14 mondial sfc cup,40,15 honda cbf 150,45,14 yamaha ybr 125 36-15 100'lük cup hangisi bilmiyorum bunların hangisini motosikletime taksam çekiş tork artar motosikletim lifan lion 100
  14. F

Plasma 4 Mevsim Ampül

Bluevision plasma 4 mevsim ampüller varmış kullanan bilen varmı nasıl sizce motosikletime takmayı düşünüyorumda.
  15. F

Sis Farı Rölesi

55 wattlık 2 tane sis farı taktım aküyü hemen bitirdi röle bağlanması lazımmış nasıl bağlanacağını yazarmısınız yada resmini atarmısınız
  16. F

DÜŞME VE ÇEKİŞ SORUNU

30 km hızla giderken ön lastik kaydı düştüm motorda çekiş düştü 2.vites gittiğim yeri 1.vites zor çıkıyom iki kişi bayılıyo anlamadım bişi motor gitmiyo debriyaj,karbüratör,buji,hava filtresi,siboplar hepsine baktık sorun yok sizce yan yatmayla motorun neyi bozulmuş olabilir ? ----------...
  17. F

Performans Debriyaj Balatası Ve Hava Filtresi

internette performans debriyaj balatası ve performans hava filtresi satılıyor ben bunları alsam motora taksam ne gibi bir değişiklik olur benim motor 100'lük bilenler yazabilirmi ?
  18. F

Ön Arka Dişli İle İlgili

bende 100'lük motosiklet var ön dişli 15 arka dişli 38 düz yolda iyi gidiyorda yokuşlu yollarda ölüyor 1.viteste bile bayılıyor iki kişi zaten çekmiyor şimdik benim sorum şu ön dişliyi ve arka dişliyi kaçlık dişlilerle değiştirmem lazım hem sürat olsun hemde yokuşlu yollarda çok rahat gitsin iki...
  19. F

100'lük Motosiklet Çekiş Sorunu

bende lifan lion 100 commuter motosiklet var 8 hp gücü 6.8 nm torku var düz yolda çok iyi gidiyor ama yokuşta çekmiyor tek kişi çekiyorda oda 1.ci vites en fazla 6 bin devire çıkıyor 2 kişi hiç çekmiyor nasıl anlatim size mesela yayla yolları şimdi ön dişli ve arka dişliyimi değiştirmem lazım...
  20. F

Plaka Ve Sigorta Masrafları

100'lük commuter motosikletin 30.05.2016 itibari ile plaka ve sigorta masrafı ne kadardır ? motor daha 9 aylık

Yeni mesajlar