Arama sonuçlarınız

1. K

Motosikletim bazen stop etmiyor??? Yardim lutfen

Arkadaslar cub motosikletim var. Kontagi kapatinca vites gostergesi filan kapaniyor elektriksel seyler kapaniyor ama motor calismaya devam ediyor. Anahtari cikarsam dahi devam ediyor. Bu sorun birkac gundur var ama her seferinde yapmiyor. Anahtari yeniden sokup kontagi ac kapa yapinca kapaniyor...
  2. K

Cub a 500 tl sigorta çıkıyor

İyi günler, tvs neo x3i sahibiyim, motor babamın adına 56 yaşında kazasız temiz sicili var ehliyeti yıllanmış. 35 plaka bunlara rağmen sigorta 500 tl çıkıyor oda anadolu sigorta daha uyguna yaptırma yolu varmı? Normalmi bu ücret.
  3. K

hero karizma vs tvs rtr 180

Arkadaşlar hangisini almalıyım? Heroda titreşim var diyor ama hem güçlü hemde ucuz 6500tl. Rtr 180 hakkında hiç bilgi bulammadım onunda fiyatı 7300 makul sayılır. Suandada tvs cub kullanıcıyım ama motoru sattım devrini yapcam ama cok memnundun. Sizce hangisi?
  4. K

Hero karizma almalimiyim???

Arkadaslar hero karizma hosuma gitti gucu benim icin yeterli. Hem seyehat hemde sehir ici icin kullanicam ama yakinda enjeksiyonlu garenajli zmr modeli gelicekmis, onu beklemeliyim cok ucuk bir fiyata satarlarmi? Suanki karburatorlu modeli 6500 e veriyorlar. Sizce almalimiyim beklemelimiyim?
  5. K

Elektrikli scooter'a jeneratör

Herkeze merhaba arkadaşlar, benim babamda 3 tekerli arora ar-1000 model elektrikli scooter var. 6 akülü 72 volt ve çift motorlu, arka iki tekerin içinde birer motor var. (plakasız e-bike) Koltuk altındada akülerle motorların bağlantısını kesen bir sigorta şalteri var. Benim merak ettiğim ufak...
  6. K

Tvs neo x3i aldim ilk izleninlerim.

İyi gunler tvs neo x3i cub motor aldim bu benim ilk motorum. Daha onceden bana ait olmayan 150lik cinli bir scooter, kymco downtown ve yine cinli bir adi sani belorsiz bir cub kullanmistim. Cok tecrubem olmadigi icin fazla karsilastirma yapamicam. Oncelikle motor cublar arasinda en sekilli en...
  7. K

Cup alıcam yardım lütfen

rkadaşlar cup alıcam ama, kararsız kaldım fuarda bumotoyu (yeni ismi ile maranta motor) çok beğenmiştim. İri ve güçlü bir cupa benziyordu ama araştırmalarım sonucu bumoto dan herkesin şikayetçi olduğunu duydum. Özellikle servislerinden çok şikayetçiler. Bu yüzden sizden öneri bekliyorum...
  8. K

Cup alıcam yardım lütfen

Arkadaşlar cup alıcam ama, kararsız kaldım fuarda bumotoyu (yeni ismi ile maranta motor) çok beğenmiştim. İri ve güçlü bir cupa benziyordu ama araştırmalarım sonucu bumoto dan herkesin şikayetçi olduğunu duydum. Özellikle servislerinden çok şikayetçiler. Bu yüzden sizden öneri bekliyorum...

Yeni mesajlar