Arama sonuçlarınız

1. H

KTM RC 200 8500KM TAKASLI :pl::queen::pl:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-8600km-kazasiz-ktm-rc-200-2015-model-2016-cikisli-470815330/detay SAHİBİNDEN İLANI NI KOPYALIYORUM. HİÇBİR SIKINTISI YOK. BAKIMLARINI 100KM ÖNCE SERVİSİNDE YAPTIRDIM 100KM ÖNCE ROSSO 2 TAKTIRDIM NAKED VEYA MAXİSCOOTERLA TAKAS OLUR RX3İ EVO...
  2. H

Bİ YARDIM EDİN KARDEŞİNİZE ABİNİZE SİZE ZAHMET

Selamın aleykum konu başlığıda para isteyecek gibi oldu ama neyse size bikaç soru sormam gerekiyor bilgili arkadaşlardan yardımcı olmalarını istiyorum. Öncelikle bende KTM RC 200 VAR artçımla bineceğim ama arkada kaskı taşımam lazım nasıl taşıyabilirim çanta istemiyorum ama böyle uzun demir...
  3. H

LÜTFEN YARDIM EDİN !!!!!!!!!

Arkadaşlar merhaba hayatımda hiç motor kullanmadan ehliyet alıp direk KTM RC 200 aldım 2-3 gündür işe gidiyorum boş yerlerde alıştırma yapıyorum yokuşta durdurup kaldırıyorum felan sorum bunlarla alakalı değil. Disk kilidi ve zincir aldım disk kilidini hallettim ama zinciri nasıl nerden bağlamam...
  4. H

DUKE, RC 200 NİNJA 250SL Z250SL ALINIR

Arkadaşlar kmsi 10binin altında burda adı geçen motorlardan alınır temiz olacak kazası felan olmicak fiyatta verebileceğim en yüksek rakam 11bin.
  5. H

BAŞLANGIÇ MOTORU LÜTFEN YARDIM :queen:

Arkadaşlar merhaba motosiklet almak istiyorum daha önce hiç kullanmamıştım sadece kursta kullandım ama video çok izledim öğrendiklerimi uygulayarak baya iyi sürdüm ilk günden vitesli motosikletle slalom felan yapabildim sadece dönerken sıkıntı vardı zamanla geçecek inşallah ben devamlı bikaç...

Yeni mesajlar