Arama sonuçlarınız

1. H

2017 KTM Duke 250 Bir Takım Sorunlar

İyi geceler. Yaklaşık 2 ay önce ktm duke 250 aldım sıfır olarak daha önceden yazdığım gibi motor gitmiyordu ama açıldıkça gitmeye başladı. Bu sorun için servise götürmüştüm ordaki bi abi sürdü motor yürüyor sıkıntı yok ama sanki kadranda eksik gösteriyor bi bak bakalım olmazsa git spormotoya...
  2. H

Boş yaşıyorum gibi hissediyorum.

Bir süredir özellikle işe girdiğimden beri çok sıkıntılı günler geçiyorum.Devamlı bişeylere yönlenmeye çalışıyorum.Motosikleti hiç sevmezdim alma sebebim araba yerine ona gücüm yettiğinden gerçi onada gücüm yetmedi ya babama aldırdım ödiycem dedim asgari ücretle kendi borçlarımı ödeyemiyorum...
  3. H

Bir Milyonuncu Mont Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar İşin içinden bir türlü çıkamadım. Kışında motosiklet sürmeye devam etmek istiyorum. Karlı havalar hariç tabiki. Gideceğim tek yer işyerim olacak evimden yaklaşık 4km uzaklıkta bir mont bakayım dedim fakat dört mevsimde olmasını istiyorum. Yaz için ayrı kış için ayrı...
  4. H

ABS Fren Kabiliyetini Düşürür Mü?

Merhaba arkadaşlar öncelikle size tecrübe mi yada tecrübesiz oluşumu anlatayım ilk önce ben temmuz ayının başında birden motosiklete heveslendim baya daha önceden hiç aklımda yokken birden acayip derecede kapıldım ve ardından hemen ehliyete yazıldım 95 doğumluyum bu arada hemen 2 hafta sonra...
  5. H

Pinlock Yeri Kırıldı

Arkadaşlar pinlocku takarken vizörün içindeki çıkıntı kısmın birisi kırıldı napabilirim bunun için ls2 ff323 kaskım.
  6. H

LS2 FF323 kask pinlock

Merhaba arkadaşlar bu kaskı aldım çok memnunum. Ama pinlocku takamadım video izliyorum videodaki hemen takılıyor benim pinlock sanki biraz büyük acaba yanlış mı yolladılar dicemde üzerinde ff323 yazıyor. Ben mi takamıyorum acaba daha önce hiç deneyimim olmadığı için bilmiyorum.
  7. H

Duke 250 tavsiye aksesuar

Arkadaşlar iyi akşamlar motordan hiç anlamıyorum nerdeyse en ufak sorunda servise giderim neyi varmış anlamam. Neyse konu bu değil :D 2017 model ktm duke sahibiyim ne gibi aksesuar alabilirim tavsiyeniz varmı mesela elcik gibi farı led yapabilirim ama çok anlamadığım için motora uyumlu olan...
  8. H

Ktm duke 250 Hız Sorunu

Arkadaşlar merhaba geçen ay ktm duke 250 aldım dün bakımını yaptırdım 1000 km bakımı. Ama motor gitmiyor bundan önceki motorum ktm rc200 dü o bundan düşük cc li ve 5 beygir daha düşük olmasına rağmen daha iyi gidiyordu. 135 de tıkanıyor motor hafif yokuş aşağı oda yoksa çok zor çıkıyor 100km...
  9. H

Çalıntı motosiklet görmüş olabilirim DİKKAT!!!

Arkadaşlar ktm 200duke plakasız stickerları soyulmuş biraz çağlayanda gördüm bi çocuk vardı üstünde muhtemelen ehliyeti yok küçük çünkü
  10. H

Kask önerisi

Arkadaşlar merhaba kask almayı düşünüyorum. Linkleri koyuyorum kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim bunlar harici de öneride bulunabilirsiniz. http://www.motoliz.com/LS2-FF323-Replica-Yonny-Hernandez-Kask,PR-4199.html...
  11. H

KTM Duke 250 lastik ebatı

Arkadaşlar büyük lastik almak istiyorum normal ön arka ebatı 110/70/17-150/60/17 http://www.lastikdeposu.com.tr/mitas-takim-120-70zr17-160-60zr17-sport-force-on-arka-2017-pmu6472 Almak istediğim bu sizce almalımıyım yoksa orjinal mi devam etmeliyim 1 tık büyükten bişey olmaz gibime geliyor ama...
  12. H

İnterkom Nedir?

Arkadaşlar devamlı konulara bakıyorum video izliyorum ama şu interkom nedir tam olarak anlamadım ne yapılır bu cihazla bazı yerlerde çiftli var :silent::wiinkk:
  13. H

KTM Duke 250 Aldım!!!

Arkadaşlar merhaba ikinci motorumu bugün aldım. İlk motorumda ktm 200rc ydi. Sormak istediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz ama daha bugün aldım onuda söyliyim. İlk günden biraz gezdim 70km yapmışım rodaj olayı çok sıkıcı sanki ya :D
  14. H

SPY 5000

Merhaba arkadaşlar sıfır motor aldım dün itibariyle bu spy 5000 alarm hoşuma gitti ama birincisi motordan hiç anlamam kendim bağlayamam bağlayan biyer varmıdır bu alarmı ikinciside bu alarmda garanti devre dışı kalır mı. Bir sürü özelliği varmış ama bana sadece motorun yanına birisi geldiğinde...
  15. H

Arkadaşlar bir iki konuda yardım eder misiniz?

Merhaba arkadaşlar iki motor arasında kaldım. Honda cbr500r yamaha r25 hangisini neden almalıyım kullananlar artılarına eksilerine değinirse sevinirim bu haftaiçi almayı planlıyorum r25 alırsam 0 alıcam 19.500e. İkinci soruma gelirsem ben işim nedeniyle çok yoğunum ama sabırsızım da motoru hemen...
  16. H

Yamaha R25 Almalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar KTM RC200 kullanıyorum. Oturuş pozisyonundan dolayı satmaya karar verdim naked veya scooter bakıyodum. Sonra aklımda bişeyler esti :D R25 in fiyatı 23.400 oldu biliyosunuz. Ama şuan eski fiyat 19.500 den satılıyor. Bende kar yapabiliirm diye R25e yöneldim. Kar'dan kastım ben...
  17. H

YENİ ALACAĞIM MOTOR İÇİN ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ ?

MERHABA ARKADAŞLAR. KTM 200 RC KULLANIYORUM. YENİ Bİ MOTOR ALMAK İSTİYORUM. ÇÜNKÜ DEVAMLI ARTÇI İLE KULLANIYORUM. AKLIMDAKİ MOTORLAR. TNT 250-DOMİNAR400-YAMAHA MT 25 HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ. BENİM MOTORU VERİP ÜSTÜNE NAKİT VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. DOMİNAR ALIRSAM BÜYÜK İHTİMAL SIFIR OLACAK...
  18. H

Başlangıç motoru (KTM 200 RC ile başladım)

Merhaba arkadaşlar. Ben 02.08.2017 tarihinde bir hevesle KTM RC200 aldım onun öncesinde hayatımda motor sürmedim. Ehliyet almak için kurs sadece bir kere ders verdi sen bilirsin geçersin dedi. Hayatımda ilk defa o zaman bindim. Bende şaşırdım baya herkes stop felan ettirdi kaldıramadı motoru ben...
  19. H

ZİNCİR YAĞLAMA YARDIM PLS !

Arkadaşlar merhaba yeni motosiklete başladım daha 32 gün oldu motor alalı onun öncesinde motora binmişliğim bile yoktu Allaha şükür sıkıntısı 3000km yaptım şehir içinde ama şu zincir konusu kafamı kurcalıyor. Ben kız arkadaşımla buluşunca 2 günde yaklaşık 300km yol yapıyorum zincir kaç kmde bir...
  20. H

BAHÇELİEVLERDE TAMİRCİ

Arkadaşlar selam. Bahçelievlerde motosiklet tamircisi var mı bildiğiniz galeriden motor alıcamda tam emin olamadım sağa ve sola yatmış ama çok ufak çizik olmuş o kadar görünen bide kafada farın orda sticker kalkmış biraz basınçlı sudan dedi adam. Dediğim gibi tamirci bilen veya ben tamirciyim...

Yeni mesajlar