Arama sonuçlarınız

1. H

Motorize Polis Ekibi Kaza Yaptı

https://www.haberturk.com/e-5-caglayan-mevkiinde-motorize-polis-ekipleri-kaza-yapti-2138800 Allah yardımcıları olsun umarım bişeyleri yoktur.
  2. H

Direksiyon Başında Telefonu Bitireceğiz - Bayram Kazalarında Ölenler

Hadi inşallah bakalım ağır cezalar verilirse ve denetim artarsa çok güzel olur. Ayrıca bayram kazalarında ölenlerin yüzde 80 i emniyet kemerini takmamış. Anlamıyorum ya motosiklete binerken 40 derece sıcakta deri montumu kaskımı eldivenimi takmaya üşenmiyorum. Arabada sadece emniyet...
  3. H

Bir Senede Kaç Araç Alınıp Satılabilir ?

Selam arkadaşlar Ben alıp sattığım motosikletleri söyliyeyim öncelikle. 2017 senesinin sonunda r25 aldım. 2018 senesinde bende r25 vardı. Daha sonra satıp 400 nk aldım. Sonrasında onuda satıp dominar 400 aldım. Şimdi onuda satarsam vergiye tabi oluyor muyum veya sattıktan sonra yeni bir araç...
  4. H

Efsane Soru Daha Güçlü Geri Döndü R25 KTM RC390

Merhaba arkadaşlar bugün görünce çok şaşırdım paylaşmak istedim. Şuan KTM RC390 SIFIR FİYATI 31.999 DAN 25.999 A DÜŞMÜŞ. Herzaman kavga çıktığı soruysa şimdi dahada alevlendi :D R25 Mİ RC390 MI BANA GÖRE TARTIŞMASIZ RC390 FAKAT R25 FANI ÇOK. :D Gerek süspansiyon gerek yakıt gerek şekil ve...
  5. H

Yine Yeni Motosiklet

Selam arkadaşlar, Motosiklete bir anda başlayan hevesimle ağustos ayında direk ktm rc200 alarak başladım. Daha önce hiç bilmiyordum vitesi felan internetten öğrendim diğer şeyleride ehliyet alırken bir kere cup la tur attım daha sonra vitesli bi motorla tur attım hoca tamam ya sen geçersin dedi...
  6. H

İki Motosiklet Arasında Kaldım.

Selam arkadaşlar, Bu hafta motorumu sattım. Aklımda iki motosiklet var şuan. Sitede bitane 3500km de 2015 model duke 390 var. Bide dominar 400 alabilirim sıfır ikisini aynı fiyat düşünürseniz hangisi daha mantıklı sizce. Bu arada çok çabuk motosiklet değiştiren birisiyim. Motosiklete...
  7. H

Benzine Zam ! Hadi canım...

Dün 18 kuruş artan benzine 10 kuruş, 16 kuruş artan motorine ise 8 kuruşluk zam gündemde. Noluyor ya öncede seçim öncesi herşeyin fiyatı düşer güzel şeyler olurdu bu sefer neden olmuyor :) Yoksa daha zaman mı var haziranda mı başlanacak indirimler...
  8. H

Motor Freni

Selam arkadaşlar, Yaklaşık 1 ay oldu sanırım veya olmadı cf moto 400nk aldım. Şuana kadar çok şükür sıkıntı yok çok beğendim fakat dikkatimi çeken bişey oldu ustayada söyledim fakat söylediği şey içime sinmedi. Motosiklette sanki motor freni yok gibi elimi gazdan çekiyorum belli biyere kadar...
  9. H

7.Ayda 4. Motosiklet Yine Ben :D

Selam arkadaşlar, Motosiklete başlangıcım olan tarihten itibaren 4. motosikletimi dün almış bulunmaktayım. En son r25 kullanıyordum. Neden değiştim kısmına gelirsek öncelikle frenlerini hiç beğenmedim ikinci olarak evet 250cc likler arasında en iyi giden makina fakat 6.6 litreden aşağı inemedim...
  10. H

Yeni sistem araç nasıl satılır ?

Selam arkadaşlar, Yeni sistemde sanırım noterde bütün işlemler oluyormuş ben motosikletimi satıyorum kısmetse noterde hangi işlemler oluyor ve bu işlemler çok uzun sürüyor mu acaba bide ben sıfır aldığımda işlemler nasıl olacak yardımcı olursanız sevinirim
  11. H

6. Ay da 4. Motosiklet önerisi !! Maksat muhabbet

Selam arkadaşlar, Motosiklete 8. veya 9. ayda ktm rc200 ile başladım ama ilk defa motosiklete bindiğim için sanırım oturuş pozisyonuna alışamadım bileklerim çok ağrıdığı için değiştirmek zorunda kaldım toplam 1,5 ay kullandım 5000km yol yaptım devamlı kullandım :D. Daha sonra 0 duke 250...
  12. H

Sabiha gökçen havalimanı

Selam arkadaşlar, Cuma günü kısmetse İstanbul'dan İzmir'e doğru uçakla yolculuk yapmayı düşünüyorum. Aklımda birkaç soru işareti var sizlere sormak istedim. Ben cuma günü iş çıkışı çıkıp gidicem fakat bana yakın olan Atatürk havalimanı'nda biletler acayip pahalı bende çareyi Sabiha gökçen...
  13. H

Çok acil fuara hakkında

Arkadaşlar fuara gitmeyi düşünüyordum fakat biletixte bilet yok kapıda satıyorlar mı ona göre hemen çıkıcam yola
  14. H

Yardım İstiyorum!!!

Selam arkadaşlar Geçen yaptığım kaza sonucu yeni bir kask almaya karar verdim.Çizik bile yoktu kaskta fakat duyduğum kadarıyla kask tek kullanımlıkmış. Kazadan sonra darbe emme işlevliğini kaybetmiş olabilirmiş. Birkaç seçenek var aklımda. Ses almasın istiyorum. Fakat birinde olan...
  15. H

İlk Kazam Hayırlı Olsun (Fotoğraflı)

Herkese selam, İlk kazamı yapmış bulunuyorum değişik duygular içerisindeyim.Olay çarşamba günü oldu iş çıkışında normalde hep kasımpaşadan giderim fakat yanımda köpek mamaları vardı taksime doğru köpek görürüm diye bu sefer o taraftan gideyim dedim. Osmanbeye doğru gelince trafik çok çoğaldı...
  16. H

Özür Dileyerek Bir Lastik Konusu Açıyorum!

Arkadaşlar hala alamadım malesef lastik aslında üstünde metzeller var motorumun arkasıyla önü farklı takılmış aslında internete baktım ön lastik baya pahalı ama nedense hiç güven vermiyor. Arka lastikte yanlış takılmış 150-70-17 virajlarda kayıyor ama frenlemesi felan iyi baya beğendim ama...
  17. H

R25 lastik

Selam arkadaşlar R25 için lastik bakıyorum aldığım kişi sıfır demişti gerçektende bakıldığında öyle ama çok kayıyor nedense hiç güven vermiyor değiştirmeye karar verdim fakat beğendiğim lastiğin ebatı 150-60-17 bu arka lastik için ölçülere uymuyor ama bu lastiğin daha küçük olanıda yok başka...
  18. H

4. Ayda 3. Motosikletimi Aldım

Selam millet Devamlı motosiklet değiştirmeye başladım. İlk ktm rc200 aldım ağustosta 4000 km yol yaptım daha sonra bilek ağrılarımda dolayı sattım aklımda scooter vardı fakat sonra duke 250 yi gördüm baya etkilendim üstelik abs ve kaydırmalı debriyaj olması beni cezbetti. Ama stabil olarak...
  19. H

Yılda Kaç Kez Motosiklet Satın Alıp Satabilirim?

Selam herkese arkadaşlar motorumu satıcam bugün ama başka bir motosikleti 3 ay önce aldım ve sattım sonra sıfır aldım bugünde onu satıcam tekrar haftaya biir motor daha alıcam. Sorum şu bu sene içerisinde benim 3. motosiklet satışım olacak herhangi bir problem olur mu vergi gibi İkinciside...
  20. H

Milyonuncu Hangi Motoru Almalıyım ? (Konusu)

Herkese selam bu arada ''herkeze'' yazan herkesin ağzına kürekle vurmak istiyorum. Ben eylül ayında duke 250 aldım sıfır fakat rc200 den geçtiğim için oturuşu çok farklı geldi 2300km dir kullanıyorum fakat alışamadım. Asıl canımı sıkan kısım istediğim gibi atik olmaması rc200 motorum daha...

Yeni mesajlar