Arama sonuçlarınız

1. C

Başlık atmaya gerek duymuyorum seçeneği

Selamlar han ve hanımlar nassınız Baya canım sıkıldı eğer .... değilse ki olmaması gayet doğal benim de değil. Neyse boş yapasımda var ama zaten boş yapmış kadar olucam. Sizdede oluyormu acayip sıkıldığınız zamanlar, hiçbirşeyden zevk alamadığınız durumlar, insanların hal ve hareketlerinin iyice...
  2. C

HD iron 883 arıyorum

Site kurallarını hatırlamıyorum inşallah ceza almam. Arkadaşlar varsa çevrenizde satan eden arkadaşlar 2015 model üstü dolu harley davidson iron 883 arıyorum Özelden yada konu altına mesaj atarsanız sevinirim Fiyatı şişirilmemiş motor arıyorum İzmir Teşekkürler
  3. C

Çokta umrunuzda olmayacak bir konu

Aynısı sizdede varmı bilmiyorum ama şuan vardiyada canım acayip sıkılmış durumda içimi dökmek istedim. Yaşım 25 olmasına rağmen sanki bunalımdaymışım gibi herşey itici sıkıcı anlamsız geliyor. Kendimi bildim bileli çalışıyorum kimsenin bana ihtiyacı yok bunca sene neden çalıştım onuda...
  4. C

Kawasaki versys x-300 hk.

Selamlar Başlangıç motoru olarak kawasaki versys x-300 almak istiyorum. Daha önce kullanan veya motor hakkında türlü bilgisi olan arkadaşlar var ise yorumda bulunabilirlermi ? İzmirde oturuyorum niyetim köy yollarında belli bir süre tecrübe edinip zaman zaman uzun yol yapmak minimum 1.000 kmlik...
  5. C

Değişikli ekipman konusu Yardım

Öncelikle selamlar Kendime ait full takım ekipman almak istiyorum. Fakat tarzı pek bilmiyorum Motorum iron 883 bugüne kadar arkadaşımın 2 parça deri takımını yarış eldiveni ve çizmelerini kullandım fakat iron 883 ün üstünde kendimi at şeysine kelebek konmuş misali hissediyorum ve ekipmanlar iron...
  6. C

Yurtdışında kaldım Çok ACİL yardım

Arkadaşlar merhaba Ben denizciyim gemide 3. Kaptan olarak çalışıyorum gemi ile şuan Afrikada Namibyanın/Walvis bay şehrinde limandayız gemide bazı problemlemlerimiz var can güvenliği boşa sayılıyor o yüzden gemiden kaçıp türkiyeye gelmek istiyorum ( şikayet durumları sıkıntı 3. Dünya ülkesi...
  7. C

İzmir-Hakkari arası yolculuk hk. YARDIM

İyi forumlar, Kız arkadaşım Hakkari’ye öğretmen olarak atandı. Bu sebeptendir İzmirden Hakkari’ye motor ile gitmeyi düşündüm. Bu düşüncem uçak biletinin git gel 1.000 lira olması ki Barselonaya 7$ uçak bileti aldıktan sonra bana bi hayli koyar, üstüne biraz daha para ekler motor ile giderim diye...
  8. C

Pek bi alakasız araba önerisi

Madem 2 haftadır araba konusu dönüyor bende bi tavsiye almak istedim 2 hafta önce kazadan ötürü perte çıkan 2011 model jettam vardı ve bundan daha düşük segment araba olmamak kaydı ile bende araba bakmaktayım hasar kayıtlı araba istemiyorum kmde max 150bin manuel dizel bir araba ne alabilirim...
  9. C

Iron 883 Sürenlere hitaben

Selamlar 👋 Evet yine bir başlangıç motoru konusu daha ama lütfen sadece süren bilen yazsın teşekkürler 🙏🏻 Yaşım 25 izmirde yaşıyorum küçüklükten beri motor merakım var para kazanmaya başladığımdan beridirde motor sahibi olmak istiyorum. Özel eğitim alıyorum 10 saat mt07 kullandım gayette...
  10. C

EKİPMANLAR HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ?

Herkese selamlar ; Motor ehliyetiydi eğitimiydi motor almasıydı vs vs derken geldik ekipman konusuna Şimdi ekipmanlar mevsimlik, derisi kumaşı ve seviye seviye bütceye göre ayrılıyor. Ben motora yeni başlıycam ama en iyisi olsun istiyorum, işte kaskın en iyisi carbonlusu marbonlusu veya en...
  11. C

MT-07 başlangıç desem dayak yerim galiba içeri Lütfen :)

Uzun süredir takip edemiyorum bilen bilir denizciyim işte sefer bitti Türkiye ye geldik derken izmir bornovada motosikelet kursuna yazıldım. Öncelikle motor tutkusu küçüklükten var zaten büyük kükreyen motorları ne zaman görsem baka baka bir hal olurum. Kursa yazılmadan önce işte şöyle binerim...
  12. C

Doğada tek başına kamp hakkında bilgi

Selamlar herkese bi sorum olucak siz değerli kalbi temiz ruhu ve ufku geniş arkadaşlara Başlıkta belirttiğim gibi tek başıma kamp yapmak istiyorum daha önce hiç kamp yapmadım ama köyde büyüdüm yaşadım yazları tarlada bağda çok kaldım bilen bilir gece vakti tarla sulamanın ne demek olduğunu 😂...
  13. C

Malumunuz yeni başlayanlar için 👌🏻

Motora yenimi başlıcaksın Kafan çok mu karışık Herkesin ağzındaki tavsiyeler tavsiyesi Cbf150 sana göre değil mi Herkes sana baksın mı istiyorsun Ben kendime güveniyorum bana bişi olmazmı diyorsun Ozaman bu 🐴 tam sana göre İşin şakası harbi at alıcam beyler kask önerisi nedir 😂 Ciddiyim cidi...
  14. C

Ne istediğimi bilmiyorum tavsiye tecrübe yardım ilk konu

Öncelikle herkese merhaba uzun süredir forumu takip ediyorum ilk kez konu açıyorum. Sıkıcı olmadan Biraz kendimden ve motora olan ilgim ve bakış açımdan bahsetmek isterim; Yaşım 24 doğma büyüme izmirliyim Küçüklüğümden beri herkeste olduğu gibi motosiklet hastalığı süpersport ile başladı...

Yeni mesajlar