Arama sonuçlarınız

1. FakirCustom

AŞIRI ISINMAYAN AMA AYDINLATAN FAR,AMPÜL TAVSİYESİ.

custom headlight yapıyorum. fakat kullandığım meteryal ısıya dayanıklı değil. cree u7 ler nasıl ? taksam eritirmi acaba. kaucuğumsu lastik plastik gibi bir şey malzemem. önerebileceğiniz far,ampül nelerdir? ısınmayan veya az ısınan. diyelimki kalıp olarak o lastiği kullanıp sıvı polyesterle...
  2. FakirCustom

Gaz maskesinden headlight yapımı

öncelikle merhabalar mt ailesi. custom projem için olan far tasarımı hakkında nihayet kendime bir seçenek buldum. gaz maskesi kullanacağım. nasıl olacağı hakkında en ufak bir fikrim bile yok ama inşallah güzel durur. siparişini verdiğim gaz maskesi bu. fanlıymış. fanı devreye sokabilirmiyim...
  3. FakirCustom

Analog km saati yerine universal digital saat

MERHABALAR KM TELLİ Bİ KİLOMETRE SAATİNE SAHİBİM. EBAYDA GÖRDÜĞÜM UNİVERSAL DİGİTAL SPEEDOMETERLERİ NE DENLİ BİZİMKİLERE UYDURABİLİRİZ? SİPARİŞ VERİCEM TEREDDÜTTE KALDIM. BU İŞİ YAPMIŞ ARKADAŞLAR VARSA AYDINLATSINLAR BİZİ LÜTFEN. ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM MODEL BU CRUİSER MOTORUMA GÜZEL GİDECEĞİNİ...
  4. FakirCustom

SATILIK/TAKASLI SKYGO 250 CİFT SİLİNDİR 7800 KMDE ORJİNAL HATASIZ SORUNSUZ CRUİSER

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-skygo-7800-orjinal-kmde-memurdan-skygo-250-4-tertemiz%2Ccalistir-git-241954674/detay ilan budur. sahibindenden mesaj atarsanız geri dönüş...
  5. FakirCustom

SATILIK CİFT SİLİNDİR ORJİNAL KMDE CHOPPER/CRUİSER

1111111111111111111111111111111111
  6. FakirCustom

TAKASLI 150 MR VULTURE.

üzerine para vereceğim veya kafa kafaya takaslı en az 250 cc chopper ve farklı model motorlarla takas düşünüyorum. 0507 137 68 87 numaram. sahibinden ilanı şu :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-2012-model-mr-vulture-baslangic-motoru-siki-tork-170976422/detay/
  7. FakirCustom

ŞASİ UZATMA. ARKA MAŞA UZATMA. ACİL YARDIM ARKADAŞLAR.!

[/url][/IMG] [/url][/IMG] ŞASİ VE ARKA MAŞA BÖYLE ARKADAŞLAR NASIL UZATABİLİRİM ARKA TEKERLEĞİ APARAT VS VARMI MOTOR MONDİAL 150 MR VULTURE CUSTOM PROJEM İÇİN EN ÇÖZÜLMESİ GEREKEN SORUN BU. LÜTFEN BİLGİLİ VE İLGİLİ ARKADAŞLAR YARDIM.
  8. FakirCustom

MR VULTURE CUSTOM PROJESİ. YARDIM!

Öncelikle merhaba ustadlar. forumu senelerdir takip etmeme,birçok bilgiden yararlanmama rağmen üyeliğime kısmet bugünmüş. çok uzatmadan konuya girmek istiyorum. benim 2011 sonu aldığım 150 mr vulturenin ekmeğini çoktan yedim. motor değiştiricek kadar bütçem yok daha doğrusu alacaksam bir demlik...

Yeni mesajlar