Arama sonuçlarınız

1. Gürkan Anbarlı

Yağmurlu havalarda yollarda ki yabancı maddelere dikkat

Dün akşam sağanak yağış altında eve döndüm, motoru otoparka bıraktığımda lastikleri kontrol ederken lastiğe vida girdiğini farkettim, hava kaçırdığından dolayı vidayı sıkıp hemen bir lastikçiye gidip vidayı çıkarttırarak fitil koydurttum. Sabah lastikleri gene kontrol edip yola çıktım ve işe...
  2. Gürkan Anbarlı

Kullanılmış motosiklet alırken dikkat! / Menderes Özel

İkinci el almak istiyorsanız güvenliğiniz için ince eleyip sık dokuyun. Kaza sabıkası ağır olan, yaşlı, bakımsız motosikletler hayatınızı tehlikeye atar, cüzdanınıza da rahat vermez. Geçtiğimiz 20 günü uzun süredir kafa yorduğum, motosikletimi yenileme planımı hayata geçirmeye adadım. Son...
  3. Gürkan Anbarlı

İğneada bizi bekliyor / Menderes Özel

İğneada yolu üstündeki virajları, mağarası, ormanları, dereleri, gölleri ve kumsalıyla bir motosikletçinin arayabileceği her türlü macerayı sunuyor Önümüzdeki günlerde yeni makinem ve bir grup arkadaşla Türkiye'nin Karadeniz'deki batı ucuna, Bulgaristan sınırındaki İğneada'ya gidip kampta bir...
  4. Gürkan Anbarlı

MotoGP'den kalanlar / Menderes Özel

Yarışı bu yıl açılan "kanepe tribün"den izledim ve büyük zevk aldım. MotoGP'ciler önümüzdeki yıl gelecekler mi bilinmez ama biz yine de bekleyeceğiz... Kimseye söylemeyin, bu yıl belki de son kez İstanbul Park'ta düzenlenen MotoGP'ye gitmedim, evde izledim. Tam çıkıyordum ki üzerime bir önceki...
  5. Gürkan Anbarlı

22 Nisan Doğum Gününüz Kutlu olsun

Başta Olcan138 ve darkform olmak üzere 22 nisan tarihinde doğan tüm üyelerimizin doğum günleri kutlu olsun :rendeer: Nice mutlu yıllara! Olcan 'cım yarın Erhan palyaço fotonu yapar ekler :P şimdilik bu kuru mesajla idare ediver :bounce:
  6. Gürkan Anbarlı

Türkiye'de bana ilgi gösterilmediğini düşünüyorum / Menderes Özel

Supersport Dünya Şampiyonası'nda HANNspree Ten Kate Honda adına yarışan ve açık ara önde giden Kenan Sofuoğlu: "Rotam Avrupa. Türkiye'de tanınmak için çırpınmayacağım. Burada üç günde yaşadığım stresi de Türkiye'de kimse bilemez" Yarın milyonlarca kişinin gözü İstanbul Park'ta olacak...
  7. Gürkan Anbarlı

Son Osmanlı: Kanuni / Menderes Özel

Yüzde 795'e varan oranlarda Türkiye'de üretilen Kanuni, 38 modeliyle ihraç edildiği 22 ülkenin yollarını fethediyor Kanuni'nin Tepeören'de, İstanbul Park'ın hemen dibinde, 60 bin metrekarelik bir alan üzerinde yer alan Motosiklet Üssü'nü gezdim, gördüm, şimdi yazıyorum. MotoShow 2007'nin en...
  8. Gürkan Anbarlı

Motosiklet bayramı kutlu olsun! / Menderes ÖZEL

Sezonu resmen başlatan Motoshow 2007 yeni modelleriyle, sürücü ekipmanlarıyla, test sürüşü imkanlarıyla, şovlarıyla kesinlikle kaçırılmaması gereken bir fuar. İşte benim vizörümden fuarın gözdeleri... Motosiklet sezonu, Motoshow 2007'nin Yeşilköy'de Dünya Ticaret Merkezi'nde 28 Mart'ta...
  9. Gürkan Anbarlı

Olcay (Eyong) 650R Aldı! Hayırlı Olsun!

Bizim kapıcı cometi satıp sapsarı bir 650R aldı :) Kazasız belasız sürüşler diliyoruz kendisine, gerçi dün akşam acemiliğinin kurbanı motoru devirdi ama :queen: zarar ziyan yok allahtan..
  10. Gürkan Anbarlı

Türkiye'nin MotoGP ile imtihanı: 2008'de ülkemize gelecekler mi? / Menderes Özel

Dünyada yarış başına ortalama 115 bin seyircisi olan MotoGP'nin 22 Nisan'daki İstanbul ayağına yeterli sayıda seyirci gelmezse, Grand Prix önümüzdeki yıl Türkiye'ye gelmeyebilir MotoGP 2007 sezonu geçen hafta Katar yarışıyla başladı. 2006'nın çaylağı 21 yaşındaki Ducati pilotu Casey Stoner...
  11. Gürkan Anbarlı

2008 Hyosung GT 650X

Cycle World dergisi Hyosung GT650X modelinin Amerika 'da bu sonbahar 2008 model olarak satılacağını yazdı! Bimota destekli Hyosung modelinin ilk fotoğrafları ekim 2006 'da internette yayılmış ve oldukça olumlu yorumlar almıştı. Özellikle SV650 serisinden oldukça farklı çizgiler taşıması...
  12. Gürkan Anbarlı

Motosikletin (aşkın) kanunu bu / Menderes ÖZEL

Motosiklete kurallarına göre binilir ve "dış mihraklar"a karşı tetikte olunursa kaza olasılığı da tamamen ortadan kalkar Bu yıl motosiklet sezonu hiç bitmedi. "Kışın da motosiklete binin" çağrıları yaptık manşetten; ancak kış hiç gelmedi. Küresel ısınmaya mı yanalım, sezonun bitmemesine mi...
  13. Gürkan Anbarlı

YouTube’daki görüntüye şok baskın!

Polisler kendisini motosikletiyle hız yaparken çeken adamın YouTube’a verdiği videosunu izledikten sonra adamın kapısına dayandı… 37 yaşındaki Jeremy Parrott evinden dışarıya adım attığı andan itibaren kendisini filme almaya başladı. Hız tutkunu İngiliz motosikletine binip kamerayı ön camının...
  14. Gürkan Anbarlı

Scooter mı, Ay aracı mı? / Menderes ÖZEL

Piaggio'nun son ürünlerinden MP3, asfaltta ya da yolda, hiçbir yerde ve zeminde denge sorunu yaşamıyor, yaşayamaz da... Yaklaşık 70 milyon nüfuslu, dev, benim baktığım açıdan dünyanın ortasında duran bir ülkede, "yollarda motosikletin yeri, önemi" başlıklı tartışmalara laf yetiştirmeye...
  15. Gürkan Anbarlı

16 Şubat - İyi ki doğdunuz

Bugün doğum günü olan babamın, kısa süre önce tanıştığımız ve çok sevdiğimiz Engin abimizin (ek.engin), Zonguldak 'tan sevgili Fatih (death) kardeşimin ve son olarak vampir112 adlı üyemizin doğum gününü şahsım adına kutlarım :rendeer: nice mutlu yıllara..
  16. Gürkan Anbarlı

Canavar ve alkolik motor Londra’daydı / Menderes ÖZEL

Motorcycle Show'da sergilenen Rapom V8 Monster Bike'ın kalbindeki alkolle çalışan kamyon motoru tam 1000 beygir güç üretiyor. Bu hafta, fuarın Ducati 1098, KTM 690, Delirio gibi gözdelerini değerlendiriyoruz Avrupa'nın önemli motosiklet fuarlarından Motorcycle Show 2007 geçtiğimiz hafta sonu...
  17. Gürkan Anbarlı

Makine (Hasan) doğum günün kutlu olsun

Adana 'dan sevgili dostumuz Hasan 'ın doğum gününü şahsım ve Mt yönetimi adına en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim :rendeer: İyiki doğdun kardeşim, nice mutlu yıllara :bounce: Bu vesileyle 09 Şubat günü doğan kaanmoto, knight79, yasinsubay, saitcrt, blackstone ve...
  18. Gürkan Anbarlı

Güvende olmanın sekiz yolu / Menderes ÖZEL

"Ehliyetsizlerle" dolu trafikte motosiklet üzerindeyken karşılaşılabilecek olası belalar, dikkat ve soğukkanlılıkla savuşturulabilir Geçenlerde ABD'de yıllarca motosiklet kullanmış bir arkadaşım, üstüne para verilse TEM'de motosiklete binmeyeceğini söyledi. O günlerde, Şanlıurfa'da ortaya çıkan...
  19. Gürkan Anbarlı

Titreyin parkurlar! / Menderes ÖZEL

BMW Rider Academy'de aldığım "Hatırlatma Eğitimi" sayesinde artık büyük hacimli, ağır motosikletler kullanmaya hazırım. Titreyin parkurlar, tozunuzu atmaya geliyorum Kelimelerim ve vurgularımdan "doğuştan motorcu" olmadığım anlaşılmış ki BMW Rider Academy'den (Binici Akademisi-RA) aradılar...
  20. Gürkan Anbarlı

Kaybolsak da beraberiz / Menderes ÖZEL

Dakar Rallisi'nin kıdemli yarışçısı Kemal Merkit ve olimpiyatlardan tanıdığımız yılların motor sporcusu Kutlu Torunlar güçlerini birleştirerek Jim Beam Türkiye takımını kurdu. Basın sponsorluğunu Milliyet'in yaptığı iki Türk yarışçı, dünya çevresinin neredeyse beşte birine eşit mesafeyi...