Arama sonuçlarınız

1. okanius

Yaş itibariyle Maxi Scooter a geçiş yapanlar...

Valla bence şehir efsanesi :) 1766393950 Çok güzel kredi kartı kampanyaları var. Asal 140 peşin + 300 kk 12 taksitle veriyor mesela. Bence çok mantıklı fiyat. Ellerinde son 1 adet daha vardı. Ben benzer şartlarla Kadıköy Han Moto dan aldım.
  2. okanius

Teşekkürler, öyle görünüyor. Bu arada oldukça dengeliymiş.
  3. okanius

250cc olan Downtown modelini test ettim. Biraz zayıf geldi. Sonradan keşke dememek için 400cc olan modeli tercih ettim. Performansı şimdilik iyi gibi. Gaz kolu dolu, çevirdin mi uzuyor ama sanki biraz boşluk var. Tam emin değilim. 1766392042 53
  4. okanius

Geçen hafta itibariyle GS imi satıp Kymco Xciting VS400 e geçmiş bulunmaktayım. Son zamanlarda genelde şehiriçi kullandığımdan sürekli 1. ya da 2. viteste gitmekten sıkıldım. Anladım ki çok uzun yol adamı değilim. Çok yoruluyorum. Ayrıca eşim de GS e binmiyor. Sağa sola arabayla gidiyoruz. Ufak...
  5. okanius

Sıfır clover mı 2.el revit dainase mi

Geçen seneye kadar yaklaşık 8 yıl kadar kışlık Clover mont kullandım. Beni hiç üzmedi. Yanında da yazlık Dainese mont kullandım. O da en az o kadar var. Sadece sıkıldığımdan Clover ı değiştirdim. Clover pantolonum da neredeyse 5 yıllık. Clover diğer niş markalarla aynı kalitededir. Sizi üzmez.
  6. okanius

Motosiklet grup sürüşlerinde interkom gerekliliği ve marka - model seçimi

Grup sürüşünde kullanmama taraftarıyım. O yüzden Cardo nun en ucuz modelini (Spirit) çiftli paket olarak yurt dışından TR fiyatının yarısına satın aldık ve arkadaşımla paylaştık. Son derece memnunum. 120-130 km süratlerde sorunsuz çalışıyor. Alpin kulak tıkacı kullanıyorum, ses gayet iyi. Hızlı...
  7. okanius

Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Ne konuymuş yahu. Zorlaya zorlaya ilk 10 sayfayı ancak okuyabildim. GS candır, diğerleri heyecandır...
  8. okanius

İş arayışı ( fikir alışverişi ) ?

Yıllarca beyaz yaka olarak çalıştım. Geçen yıl sonu çalıştığım şirketin tasfiye sürecine girmesiyle emekli oldum. El terminali, barkod yazıcı, okuyucu vs satan sektör devinde çalışıyordum. Kendime göre stressiz ve rahat iş arayışım oldu ama umduğum gibi olmadı. Şimdi sizin mantığınızla, daha...
  9. okanius

21-22 Tracer 7 vs 23-25 Tiger 660?

Güzel seçim. Kazasız belasız inşallah. Triumph iyidir...
  10. okanius

R 1200 GS almak istiyorum, yardım rica ediyorum.

Bu kilometrelerde bir GS için mutlaka sağlam yedek akçeniz olmalı. Geçtiğimiz hafta serviste kuru GS in debriyaj balatası değişti. Motoru ortadan ikiye ayırdılar. Sanırım 40k civarında bir maliyet var. ABS de sorun çıkarsa o da ciddi bir maliyet. Benim mesela debriyaj müşürümde bir sorun var...
  11. okanius

Triumph Tiger 850 Sport Alınır mı?

Ben hissetmedim.
  12. okanius

Triumph Tiger 850 Sport Alınır mı?

Tiger 800 den sonra Tiger 850 aldım ve 3-4 ay kadar kullandım. Kesinlikle Tiger 800 ün tadını vermedi. *130-140 km lerden sonra ciddi bir titreşim var. *Bacaklara aşırı sıcaklık veriyor. *Ekran bana göre yetersiz. *Satmak çok zor. Alabiliyorsanız Tiger 900 alın derim.
  13. okanius

R 1200 GS almak istiyorum, yardım rica ediyorum.

10 yılı aşkın motosiklet tecrübem var, yaşım 53. Bu süre zarfında 2 Yamaha, 3 Honda, 2 de Triumph kullandım. Şimdi ise 2016 GS kullanıyorum. Açık yüreklilikle söylüyorum GS gerçekten bir başka. Evet saçma sapan pahalı ama yürütme maliyeti diğerleriyle neredeyse aynı. Ama konfor, akış ve frenleme...
  14. okanius

AGV K6S - HJC RPHA 12 - SHOEI NXR 2

Listende yok ama Schuberth S3 ü de incelemeni tavsiye ederim. Muhtemelen yakın fiyatlardır diye tahmin ediyorum. Son derece sessiz ve rahat bir kask bence. Benim kafa yapıma tam uydu. Biraz koca kafayım da :)
  15. okanius

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

435.000 TL olan motorun önceki sahibi çok yakın arkadaşım. Satan da kuzeni zaten. Kuzenine vermeden önce 62k gibi bir ödeme yaparak ağır bakımını yaptırımıştı. Motor bakımlı ve çok iyi durumdadır. Fiyatta kolaylık sağlayabilir.
  16. okanius

Motor alacağım fakat motorum satılmıyor.

Geçtiğimiz aylarda GS i satmak için çok çabaladım. 2 ayda sadece 1 kişi geldi baktı, diğer aramaların ya da takas taleplerinin tamamı çöp. Benim amacım farklı motosikletler deneyimlemek, mesela DCT NT1100 kullanmak istiyorum. Ama olmayacak sanırım :) GS e devam...
  17. okanius

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Tommy çok geçmiş olsun. Üzüldüm, daha iyilerine inşallah. Köfteden sonra Saros a gittim ve az önce de eve İstanbul a dönüş yaptım. Marmara Ereğlisi tarafında benzin aldıktan sonra normal çıkış yaptım. Motor 3. viteste 75 km yi geçmedi, öksürmeye başladı. 50 li km lere düştüğünde sorun yok ama...
  18. okanius

Gayet keyifli zaman geçirdim. Dönüşte Saros a geçmek 2 saat kadar sürdü ama sorunsuzdu. Emeği geçen herkese teşekkürler. Nicelerine inşallah...
  19. okanius

Yarına ekstra bir durum olmazsa bende geliyorum. Oradan da Saros a geçeceğim. Kadıköy tarafından saat 11.00 gibi ufaktan çıkış yaparım.